Kehitysyhtiöt

Kehitysyhtiö · kehitysyhtiöt · kehitysyhtiöitä

Hakuehdolla kehitysyhtiöt löytyi yhteensä 43 yritystä. Tulokset 1—20:

Posion Kehitysyhtiö Oy POSIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Yritystoiminnan kehittämistä, kehitysyhtiö, yritysneuvontaa

Posion Kehitysyhtiö Oy on Posion kunnan omistama yhtiö, jonka pääasiallisena tehtävänä on toimia kunnan yritysneuvontaan ja elinkeinojen kehittämiseen suuntautuvien toimenpiteiden edistäjänä ja toteuttajana. Posion kunnan elinkeinostrategiaa valmistellaan yhdessä kunnan hallinnonuudistamistyön kanssa. Yritysneuvontaa saa joko puhelimitse tai henkilökohtaisesti sopimalla tapaaminen puhelimitse.

 

Iilaakso Oy II

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistötoimi, kehitysyhtiö

Sijainniltaan Iilaakso - Oulun kyljessä tarjoaa runsaasti keskeisiä yritystoiminnan menestymiseen tarvittavia ratkaisuja. Yrityksille on tarjolla monipuolisia sijoittumisvaihtoehtoja, sillä Iilaakson alue ulottuu Lapin läänin rajalle saakka. Yhtiö rakentaa ja vuokraa teollisuus- ja toimistotiloja sekä toimii teknisenä isännöitsijänä. Kysy toimisto-, teollisuus- ja yritystilavaihtoehdoista!

 

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK VAASA

Kehittämisyhtiö, kehitysyhtiö, elinkeinopalveluita

VASEK on syksyllä 2003 toimintansa aloittanut yhdeksän kunnan omistama seudullinen kehittämisyhtiö. VASEKin tehtävät ovat seudullisen elinkeinoneuvonnan koordinointi ja toimialakohtaisten yrityspalvelujen tuottaminen, seudulliset elinkeinoihin ja yrittämiseen liittyvät kehityshankkeet ja seudun markkinointi. Yhtiö toimii tiiviissä yhteistyössä kuntien, elinkeinoelämän sekä koulutuksen ja tutkimuksen kanssa ja kokoaa eri toimijoita yhteen.

 

Vasaregionens Utveckling Ab VASEK VAASA

Kehittämisyhtiö, kehitysyhtiö, elinkeinopalveluita

Vasaregionens Utveckling Ab VASEK är ett regionalt utvecklingsbolag som inledde sin verksamhet hösten 2003. Bolaget har som uppgift att marknadsföra regionen, koordinera näringslivsrådgivning i regionen och producera branschvisa företagstjänster och verkställa regionala utvecklingsprojekt i anslutning till företagande och näringsliv. Målet är att samla aktörer för diskussion och åtgärder för att främja regionens konkurrenskraft.

 

Kruunuasunnot Oy - Asuntojen ja asumisen kehitysyhtiö HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Asuntojen vuokrausta, vuokra-asuntoja, asuntoja

Kruunuasunnot Oy omistaa noin 190 asuintaloa, joissa on noin 2890 vuokra-asuntoa 29 paikkakunnalla Raaseporin Dragsvikista Sodankylään. Yhtiö omistaa myös maa-alueita ja noin 35 liike- ja toimistohuoneistoa. Kruunuasunnot kehittää asuntokantaansa monin tavoin kuten peruskorjaamalla, perusparantamalla, rakentamalla ullakkoasuntoja ja muita uusia asuntoja sekä myymällä osan asuntokannastaan. Kehitystyön avainsanoja ovat asumisviihtyvyys, energiatalous ja viestintä.

 
 

Heinänen Oy Patenttitoimisto VANTAA

Kauppakamarin jäsen

Patenttiasiat

Heinänen Oy on vuodesta 1969 tarjonnut patenttien ja tavaramerkkien sekä muiden teollisoikeuksien IPR konsultoinnin palveluja. Palvelemme asiakkaitamme teollisoikeuksiin, patentteihin, tavaramerkeihin, mallisuojiin ja hyödyllisyysmalleihin liittyvissä asioissa. Toimistossamme on konetekniikan, sähkötekniikan ja kemian alan keksintöjen hoitoon tarvittavaa asiantuntemusta. Patenttiasiamiehemme ovat Eurooppa-patenttiasiamiehiä ja siten oikeutettuja hoitamaan Eurooppa-patenttihakemuksia.

Hakusana:kehitysyhtiö
 
 

Teknologiakeskus Innopark Oy HÄMEENLINNA

Liikkeenjohdon kehittämistä, liikkeenjohdon konsultointia

Innopark auttaa yrityksiä kehittämään toimintaansa, kasvamaan ja kansainvälistymään. Lisäksi tarjoamme yrityksille laadukkaita toimitiloja ja niihin liittyviä palveluja.

Palvelu:kehitysyhtiöt
 
 

Oulunsalon kunta - Elinkeino- ja yritysasiat OULUNSALO

Elinkeinopalveluita

Yhteystiedot: Oulunsalon Kehitysyhtiö Oy
08-23799000
08-5270105 (fax)

 

Muuta hakua

Kehitysyhtiöt:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.