:

Keittiösaneeraus

Keittiösaneeraus

Hakuehdolla keittiösaneeraus löytyi yhteensä 297 yritystä. Tulokset 61—80:

 

Remonttiapu Koti ja Keittiö JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Remontteja

Olemme ammattitaitoinen ja luotettava remontointiin ja kalusteasennuksiin suuntautunut yritys. Lisäksi toimenkuvaamme kuuluu kaikenlaiset puusepäntyöt. Toimimme Pohjois-Karjalan alueella ja tarvittaessa myös kauempanakin.

Hakusana:Keittiöremontti
 
 

REM-Maalaus Oy HELSINKI

Maalaustöitä

Rakennusliike REM-Maalaus on luotettava rakennusalan moniosaaja. Tarjoamme laadukasta rakennuspalvelua Tampereen ja Helsingin alueilla niin yrityksille kuin kotitalouksille. Toteutamme haastavatkin rakennuskohteet pitkän kokemuksen tuomalla lujalla ammattitaidolla. Meiltä saat rakennusten ulkomaalaustyöt sekä sisätilojen remontoinnin kustannustehokkain ratkaisuin. Tutustu toimintaamme tarkemmin nettisivuillamme ja pyydä tarjous! Et varmasti tule pettymään.

Hakusana:keittiöremontti
 
 

Saura Ky KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, remontteja, maalaustöitä

Meiltä saat kaikki huoneistojen remontit ja pintaremontit kokonaisvaltaisesti: keittiöremontit, keittiöasennukset, listatyöt, laatoitukset, seinien maalaus, tapetointi, pohjatyöt, panelointi ja kaakelointi. Laminaatit, parketit, rakennuspuutyöt, huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja vesieristys. Toimialue: Lappi, rovaniemi, Kemi, Tornio, Keminmaa, Ii.

Palvelu:keittiöremontti
 
 

PMM-Yhtiöt Oy TURKU

Remontteja

PMM-Yhtiöt Oy, teemme pääasiassa ympäri Suomea kylminä vuoden aikoina rintamamiestaloremontteja/lämpöisinä kesämökkiremontteja ja kaikki kohteet, kokonaisvaltaisina urakkatöinä laidasta laitaan.

Palvelu:keittiöremontti
 
 

V. Sander Oy LOHJA

Kiinteistönhuoltoa, mökkitalonmies, remonttipalveluita

V.Sander - Ammattitaidolla ja luotettavasti pienimuotoiset rakennustyöt, mökkitalkkaripalvelut ja kiinteistöhuoltopalvelut Lohjalla ja sen ympäristökunnissa. Mökkitalkkari palvelee sinua mökin kunnostuksessa, remontoinnissa ja huoltotöissä. Palveluihin kuuluu; mökin korjaus ja saneeraus, pihatyöt, metsätyöt, puiden kaato ja pilkkominen, polttopuiden teko, puunkorjuu, lumityöt, haravointi, nurmikon ja pensasaidan leikkaus, metsän ja vesakon raivaus, viheristutus, katon ja räystäskourun puhdistus.

Palvelu:keittiöremontti
 
 

Rakennusliike Piirainen Oy KUGGOM

Työllistämme 13 rakennusalan ammattilaista ja kodin remonttien ja saneerauksien lisäksi teemme alihankintaa isoille rakennusalan toimijoille. Toimimme pääsääntöisesti Helsingin, pääkaupunkiseudun ja Porvoon alueella. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin monipuolisilla palveluilla ja vahvalla ammattitaidolla.

Hakusana: keittiöremontti
 
 

RakennusTekniikka H.Nevala tmi TAMPERE

Rakennusta

Teemme kaikki rakennussaneeraus & remontointityöt vahvalla kokemuksella ja taidolla Pirkanmaalla! Meiltä myös kauniit sekä huoltovapaat patiot, terassit ja aidat! Rakennamme uudiskohteita sekä teemme myös sisä- ja ulkoremontteja. Yritysten lisäksi palvelemme mielellämme myös yksityisiä. Teemme työt avaimet käteen -palveluna. Saat meiltä tarvittaessa myös kirvesmiehen, putkimiehen sekä sähkömiehen palveluita.

Palvelu:keittiöremontti
 
 

VP Remontti JYSKÄ

Saneeraustöitä

Ammattitaidolla sauna- ja pesuhuoneremontit, keittiöremontit, terassit ym. remonttipalvelut Keski-Suomen alueella. Kattavat remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille myös toimistosaneeraukset.

Palvelu: keittiöremontti
 
 

Rakennustoimi Wasström NAANTALI

Remonttipalveluita

Rakennustoimi Wasström on sisustusremontointiin erikoistunut yritys. Teemme pääasiallisesti sisustusrakentamista, huoneistojen maalaukset, tapetoinnit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit, keittiöremontit ja kattoremontit. Autamme suunnittelussa ja materiaalien valinnassa. Yhteyistyökumppaneidemme kautta hoituvat myös putkityöt ja sähkötyöt. Näin ollen saat kaikki alusta loppuun suunniteltuna yhdestä paikasta. Toimin Naatalin, Raision ja Turun seudulla.

Palvelu:keittiöremontit
 
 

TMI Työapu LSI TUULOS

Remonttipalveluita

TMI TYÖAPU LSI toimii Hämeenlinnan seudulla. Palveluihimme kuuluvat sekä sisä- että ulkotilojen remontit, mm. katto- ja julkisivuremontit, kylpyhuoneremontit ja huoneistoremontit. Meiltä saat lisäksi myös ikkuna- ja oviasennukset, tapetointi- ja maalaustyöt, laminaatti- ja parkettiasennukset sekä keittiöremontit ja kalusteasennukset. Teemme myös kosteuskartoituksia ja kosteusvahinkokorjauksia. Asiakkainamme ovat niin yksityiset kotitaloudet kuin yrityksetkin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:keittiöremontit
 
 

Saneeraus Tero Ojala T:mi SASTAMALA

Saneerausta

Tarjoan monipuolisesti remonttipalveluita. Olen erikoistunut huoneistoremontteihin ja teen ammattitaidolla myös kylpyhuone- sekä saunaremontit. Saneeraus Tero Ojala tekee myös vahinkokorjauksia vakuutusyhtiöille. Kalusteasennukset hoituvat puolestaan yhteistyössä Sydänkalusteen kanssa. Toteutan saneeraukset lähes 30 vuoden kokemuksella. Laadukkaan jäljen lisäksi tarjoan aina myös luotettavuutta - työt valmistuvat sovitulla tavalla ja sovitussa ajassa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Palvelu:keittiöremontti
 
 

LVI-asennukset T Tabell FORSSA

LVI-töitä, vesivahinkojen korjausta, kattotöitä, maarakennusurakointia, kaivinkoneurakointi

Olemme monipuolinen, nopea ja palveleva yritys jolta osaamista ja vankkaa ammattitaitoa löytyy niin kaikenlaisten lvi-töiden tekemiseen, kaikkien kodin tilojen remontointiin niin ulko-kuin sisätiloissa, katonhuoltotöihin, vahinkokorjauksiin, lämmitysjärjestelmien asentamiseen ja putkiremontteihin.

Hakusana: keittiöremontti
 
 

Rakennus Pe-Ra Oy RYTTYLÄ

Rakennuspalveluja, remonttipalveluita

Rakennus Pe-Ra Oy on Hausjärveläinen rakennusliike, joka palvelee asiakkaitaan Riihimäen alueella ja sen ympäristössä. Asiakkaitamme ovat ne yksityiset ja yritykset, jotka tarvitsevat rakennustöissä avukseen ammattitaitoista ja kokenutta alan toimijaa. Toimintamme laadun takeena ovat tarvittavat luvat ja ammattitaitoinen henkilökunta. Jokainen projektimme etenee asiakkaan toiveiden mukaisesti ja annamme kaikille töillemme laatutakuun.

Hakusana:keittiöremontit
 
 

MJK Rakennus ja Saneeraus Oy UUSIKAUPUNKI

Remontoija, remonttiyritys, saneerausta, remontteja, uudisrakentamista, rakennuspalveluja

MJK Rakennus ja Saneeraus Oy tekee remontit, kirvesmiehentyöt, perustukset, timanttiporaukset ja uudisrakennustyöt Uudenkaupungin alueella. Lisätietoa kotisivuiltamme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Palvelu:keittiöremontteja, keittiöremontit
 
 

JV SanRak Oy - Keittiöremontti Kuopio TOIVALA

Remontoija, remontteja

JV SanRak Oy - Toteutamme ammattitaidolla julkisivuremontit, huoneistoremontit, keittiöremontit ja kylpyhuoneremontit. Saat meiltä ammattimaisen asennuspalvelun aina keittiökalusteisiin, eteistilojen ja märkätilojen kalusteasennuksiin. Toimitamme keittiökalusteet Pohjois-Savon alueelle. Olipa kyseessä sisustussuunnittelu, julkisivu-, katto- tai keittiöremontti -me toteutamme sen laadukkaasti Kuopion ja Jyväskylän alueilla.

Palvelu:Keittiöremontti Kuopio, Keittiöremontti
 
 

Repairfix Ky LOIMAA

Saneerausta

Yrityksemme on erikoistunut vaativiin saneerauskohteisiin, teemme kaiken kylpyhuoneista aina ulkomaalauksiin asti. Rakennat uutta tai korjaat vanhaa, ota yhteyttä amattilaiseen! Asiakkaitamme ovat yksityiset ja yritykset. HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS joka on 60% TYÖNOSUUDESTA!

Palvelu:keittiöremontti
 
 

Rakennuspalvelu Jari Puhakka YLIKIIMINKI

Remonttipalveluita

Kaikki kodin remontit yli 20 vuoden kokemuksella. Olemme erikoistuneet palo- ja vesivahinkokorjauksiin sekä saneerauksiin. Keittiö- ja kylpyhuoneremontit sekä kaikki pinnoitustyöt (maalaus, tapetointi, mattotyöt, parketointi) onnistuvat. Kauttamme hoituvat myös lvis-työt.

Palvelu:keittiöremontti
 
 

MR-Pienrakentaminen Oy KUHMO

Rakennusliike, hirsirakentamisia

Etsitkö rakennusliikettä remonttihommiin, taloa rakentamaan tai hirsirakennusta pystyttämään? MR-Pienrakentaminen Oy on jo vuodesta 1989 palvellut rakennusliike Kuhmossa. Me remontoimme ja rakennamme sinulle toiveidesi mukaisen kodin, jossa viihdyt. Hoidamme halutessasi koko rakennusprojektin aina talon pohjatöistä rakentamiseen, maalaamiseen ja tapetointiin - avaimet käteen -periaatteella. Asennamme myös hirsiset valmispaketit, kuten mökit ja piharakennukset.

Hakusana:Keittiöremontti
 
 

T:mi Heikki O. Nieminen NAANTALI

Talonrakennusta

Rakennusalan ammattilainen jo vuodesta 1996! Teemme kaikki rakennustyöt vankalla ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu mm: teräskatteiden asentaminen ja rakentaminen, huoneisto- ja kiinteistösaneeraukset sekä uudisrakentaminen. Ilmainen kustannusarvio!

Palvelu:keittiöremontit
 
 

Oy Jerez Industries VANTAA

Rakennusliike

Rakennus- ja Laatoituspalvelu on vuonna 1997 perustettu suomalainen rakennusliike. Olemme erikoistuneet saneerausurakointiin, jota teemme pääasiassa yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille Vantaalla, Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua sekä laadukkaan lopputuloksen. Teemme erilaiset saneeraukset lattiasta kattoon.

Palvelu:Keittiöremontti
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus