:

Kelloja

Kello · kellot · kelloja

Hakuehdolla kelloja löytyi yhteensä 874 yritystä. Tulokset 1—20:

Pirkan Kello Ky TAMPERE

Kultasepänliike, kultaliike, kelloja, kultasepäntuotteita

Pirkan Kello on vuonna 1961 perustettu laadukkaiden korujen, kellojen ja lahjaesineiden Tamperelainen kultasepänliike. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä kaikissa kulta- ja kellosepänalan töissä. Meiltä saat laadukkaat liike- ja kummilahjat kaiverrettuina, mallin mukaan valmistettuna tai suunnittelemme yksilöllisen tuotteen asiakkaan toiveiden mukaan. Palvelemme: Arkisin 9.30 - 18.00 Lauantaisin 9.30 - 15.00

 
 

Naantalin Hopeapaja NAANTALI

Koruja, kelloja, kultasepäntuotteita

Naantalin Hopeapaja on perinteinen täyden palvelun kultasepänliike. Päätoimialamme on kulta- ja hopeakorujen valmistus ja myynti.Valmistamme uniikkeja koruja tilaustyönä asiakkaillemme. Valikoimistamme löytyvät mm. Kalevala,Lapponia,Ritva-Liisa Pohjalainen ja Lumoava korut. Palvelemme arkisin 9-17 ja la 9-13. Tervetuloa täyden palvelun liikkeeseemme!

Hakusana:kellot
 

Kulta- ja Kelloliike Suominen Oy TURKU

Kultasepänliike, kelloja

Kulta- ja Kelloliike Suominen on palvellut asiakkaitaan jo yli 60 vuoden ajan. Meiltä löydät laadukkaat korut ja kellot. Toimenkuvaamme kuuluvat Kultasepän- ja kellosepäntyöt, kaiverrukset tai vaikkapa helmien punonnat ja uudistukset. Myös lahjakortteja! TERVETULOA!

 
 

Timanttiset - Kello ja Kulta Jokinen Oy SALO

Kultasepänliike

Olemme Salon johtava kello ja kultasepän yritys. Tuotevalikoima on hyvin laaja, päätuoteryhmät ovat kellot, korut ja hopeatavarat. Meiltä löytyvät kotimaiset ja ulkomaiset merkkituottet, Kalevala Koru, Nomination, Esprit, Omega, Tag Heuer ja Guess. Kuulumme Timanttiset ketjuun. Sen avulla pystymme myymään merkkitavaroita kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme kellosepän, kultasepän, käsikaivertajan ja konekaivertajan palveluja. • Avoinna: ma-to 8.30-17.00, pe 8.30-18.00 ja la 8-15.

Palvelu:kellon korjaus
 
 

Kuopion Kultart Oy KUOPIO

Kelloja, kultasepäntuotteita

Kuopion KultArt Oy on oman alansa ehdoton ammattilainen. KultArt Oy:n palveluihin kuuluu mm. kultasepäntyöt, kaiverrustyöt ja erilaiset koruhuollot. Teemme kaikenlaisia koruja ja esineitä jalometalleista. Myynnissä myös vintage-koruja ja esineitä.

 
 

Koru-Anttila Oy NAANTALI

Kelloja, kultasepäntuotteita

Koru-Anttila Oy on palvellut asiakkaitaan jo lähes 30 vuoden ajan. Meiltä löydät laadukkaat korut ja kellot, pöytähopeat, Kalevala-korut, ristiäislahjat jne. Kulta-, hopea- ja timanttikoruja saatavilla myös yksilöllisesti omana tuotantonamme. Liikkeissämme pyrimme aina pitämään mahdollisimman kattavan valikoiman alan tuotteista. Tervetuloa tutustumaan tarjontaan! Meillä myös postimyyntimahdollisuus! Naantalin liike avoinna ark 9-17, la 9-13 Raision liike avoinna ark 10-17, la 10-13

Palvelu:kellot
 
 
 
 

Haukiputaan Sähköosuuskunta HAUKIPUDAS

Sähkölaitos, energiayhtiö, sähkön jakeluja

Haukiputaan Sähköosuuskunta - Paikallinen, itsenäinen ja jäsentensä omistama osuuskunta. Palvelujamme ovat Haukiputaan ja Kellon kaupunginosien sähkönsiirto, tarvikemyynti ja asennuspalvelut. Kotisivuilta löydät mm. lisätietoa sähköisestä asioinnista, liittymistä, häiriökeskeytyksistä sekä energian käytön seurannasta.

Toimialue:Kello
 
 

Rakennusliike A Vänttilä Oy KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike

Rakennamme Sinulle uuden yksilöllisen kodin avaimet käteen periaatteella, sisustusta vaille valmiiksi tai haluamaasi valmiusasteeseen. Meiltä saat myös maanrakennuspalvelut. Palveluihimme kuulu myös puurunkoisten teollisuushallien ja toimitilojen rakentaminen. Yrityksemme rakentaa pääasiassa Oulun ja sen ympäristökuntien alueella. Pyydä tarjous laatimillasi suunnitelmilla tai luonnoskuvilla. Tutustu myös omatuotantokohteisiimme.

 
 

Luontaishoitola Rosmariini KELLO

Luontaishoitola

Luontaishoitola Rosmariini on kauneuden- ja terveydenhoidon erikoisliike lähellä Kellon keskustaa (Oulu, Haukipudas). Hoitovalikoimaan kuuluvat kasvo-, käsi- ja jalkahoidot sekä lymfa-, aroma- ja vyöhyketerapiahoidot. Tarjoan 20 vuoden kokemuksella yksilöllistä, juuri sinulle räätälöityä hoitoa. Kasvohoidoissa biologinen Gernetic- ihonhoitosarja sekä kotimainen, Frantsilan yrttitilan Midsommer Rose-luomusarja. Lisäksi myynnissä luonnonmukaiset Marja Entrich-tuotteet. Ihonpuhdistus myös nuorille.

 
 

Kivipalvelu Jämsä Ky KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Hautakivien valmistaja, kivituotteiden valmistaja

Kivipalvelu Jämsä Ky - Haukiputaalla, Oulun lähellä toimiva kivialan yritys. Päätuotteitamme ovat hautakivet. Vahvuutenamme on pitkäaikainen ja laaja kivialan osaaminen. Tarjoamme Teille nopean ja joustavan palvelun ja pitkään alalla toiminut henkilökunta takaa myös kokemukseen perustuvan korkean työnlaadun ja tietotaidon.

 
 

Haukiputaan Maalaus- ja Remontointipalvelu Ky KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Lattian päällystystä, lattiatöitä, maalausta, lattianpäällystystöitä

Haukiputaan Maalaus -ja Remonttipalvelu Ky;ssä keskitytään osaamiseen ja korkeaan työnlaatuun. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yksityiset kotitaloudet Oulussa ja ympäristökunnissa. Erikoisosaamisemme on Parkettipintojen hionnassa ja lakkauksessa. Suoritamme saneeraukset,sisä- ja ulkomaalaustyöt, tasoitetyöt, tapetoinnit sekä muut sisäremonttityöt. On kyseessä perusteellisempi remontti tai muutaman huoneen uusittu ilme, hoidamme työn laadukkaasti ja ajallaan. Kysy lisää!

 
 

Holstinmäen Autolasi Oy KELLO

Tuulilasiasennusta, tuulilasikorjausta, tuulilaseja

Holstinmäen Autolasilta saat laadukkaat tuulilasit, sivulasit ja takalasit autoosi. Meiltä myös asennukset ja korjaukset ammattitaidolla. Edustusmerkkimme Saint-Gobain Securit on myös autotehtaiden käyttämä. Laaja mallisto kattaa yli 4500 autolasin valikoiman, joten löydämme varmasti autoosi sopivan vaihtoehdon. Tutustu valikoimiin ja ota yhteyttä! Olemme avoinna ma-pe 8-17.

 
 

Oulun Isännöitsijät Oy KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Isännöintipalveluja

Oulun Isännöitsijät - asuin- ja liikekiinteistöjen isännöintipalvelut. Tarjoamme huolehtivaa ja edistyksellistä isännöintiä Oulun ja Pohjois-Suomen alueella. Takaamme talo- ja kiinteistöyhtiöille ammattitaitoisen, laadukkaan ja luotettavan isännöintipalvelun. Asiakaslähtöisen toimintatapamme mukaisesti meidät tavoitat aina tarvittaessa. Olemme Isännöintiliiton jäsenyritys. Hoidamme yhtiönne asiat asianmukaisesti ammattitaidolla, viivytyksettä.

 
 

Via Paula Oy VARKAUS

Lahjatavaroita, sisustussuunnittelua

Via Paula Oy myy sisustustuotteita ja tuottaa stailauspalveluita yksityisille ja yrityksille. Via Paulan verkkokaupassa voit tilata tuotteita omien sisustuselementtien tueksi tai uusia tiloja pienhuonekaluilla ja valaistuksella.

Hakusana:kellot
 
 

Yhdyskulman Kello-Optiikka Oy SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kelloja, kultasepäntuotteita

Yhdyskulman Kello-Optiikka on kellojen-, korujen-, optiikan -ja lahjatavaroiden erikoisliike. Meiltä myös kaiverrukset, korujen ja silmälasien korjauspalvelut sekä kellojen huollot ja korjaukset. Meiltä saat myös optikon palvelut sekä silmälääkäripalvelut ajavarauksesta. Palvelemme: Ma-Pe 9-17 La 9-13. Tervetuloa asioimaan liikkeeseemme!

Tuote:Kello
 
 

Pirkan Kulta Oy TAMPERE

Kelloliike, kelloja, kultasepäntuotteita

Valmistamme itse kihla- ja vihkisormukset, myös oman mallisi mukaan. TULE JA SUUNNITELLAAN YHDESSÄ! Meiltä myös korujen kunnostukset.

 
 

ABC automaattiasema Kello KELLO

S-ryhmän jäsen

Huoltoasema, automaattiasema

ABC-automaatit ovat osa ABC-ketjua. Ne palvelevat polttoaineen tarvitsijoita 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

 

Muuta hakua

Kelloja:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus