:

Kellosepät

Kelloseppä · kellosepät · kelloseppiä

Hakuehdolla kellosepät löytyi yhteensä 86 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Naantalin Hopeapaja NAANTALI

Koruja, kelloja, kultasepäntuotteita

Naantalin Hopeapaja on perinteinen täyden palvelun kultasepänliike. Päätoimialamme on kulta- ja hopeakorujen valmistus ja myynti.Valmistamme uniikkeja koruja tilaustyönä asiakkaillemme. Valikoimistamme löytyvät mm. Kalevala,Lapponia,Ritva-Liisa Pohjalainen ja Lumoava korut. Palvelemme arkisin 9-17 ja la 9-13. Tervetuloa täyden palvelun liikkeeseemme!

Hakusana:kelloseppä
 

Kulta- ja Kelloliike Suominen Oy TURKU

Kultasepänliike, kelloja

Kulta- ja Kelloliike Suominen on palvellut asiakkaitaan jo yli 60 vuoden ajan. Meiltä löydät laadukkaat korut ja kellot. Toimenkuvaamme kuuluvat Kultasepän- ja kellosepäntyöt, kaiverrukset tai vaikkapa helmien punonnat ja uudistukset. Myös lahjakortteja! TERVETULOA!

Palvelu:kelloseppä
 
 

Timanttiset - Kello ja Kulta Jokinen Oy SALO

Kultasepänliike

Olemme Salon johtava kello ja kultasepän yritys. Tuotevalikoima on hyvin laaja, päätuoteryhmät ovat kellot, korut ja hopeatavarat. Meiltä löytyvät kotimaiset ja ulkomaiset merkkituottet, Kalevala Koru, Nomination, Esprit, Omega, Tag Heuer ja Guess. Kuulumme Timanttiset ketjuun. Sen avulla pystymme myymään merkkitavaroita kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme kellosepän, kultasepän, käsikaivertajan ja konekaivertajan palveluja. • Avoinna: ma-to 8.30-17.00, pe 8.30-18.00 ja la 8-15.

Hakusana:Kellosepän palvelut
 
 

Kuopion Kultart Oy KUOPIO

Kelloja, kultasepäntuotteita

Kuopion KultArt Oy on oman alansa ehdoton ammattilainen. KultArt Oy:n palveluihin kuuluu mm. kultasepäntyöt, kaiverrustyöt ja erilaiset koruhuollot. Teemme kaikenlaisia koruja ja esineitä jalometalleista. Myynnissä myös vintage-koruja ja esineitä.

Palvelu:kelloseppä
 
 

Koru-Anttila Oy NAANTALI

Kelloja, kultasepäntuotteita

Koru-Anttila Oy on palvellut asiakkaitaan jo lähes 30 vuoden ajan. Meiltä löydät laadukkaat korut ja kellot, pöytähopeat, Kalevala-korut, ristiäislahjat jne. Kulta-, hopea- ja timanttikoruja saatavilla myös yksilöllisesti omana tuotantonamme. Liikkeissämme pyrimme aina pitämään mahdollisimman kattavan valikoiman alan tuotteista. Tervetuloa tutustumaan tarjontaan! Meillä myös postimyyntimahdollisuus! Naantalin liike avoinna ark 9-17, la 9-13 Raision liike avoinna ark 10-17, la 10-13

Palvelu:kelloseppä
 

Muuta hakua

Kellosepät:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus