:

Kerhotoimintaa

Kerhotoiminta · kerhotoimintaa

Hakuehdolla kerhotoimintaa löytyi yhteensä 16 yritystä.

Apuomena ry LOHJA

Lounasravintola, järjestö, vapaa-ajan toimintaa

Apuomena ry on lohjalaisten yhdistysten v. 1998 perustama yhteistyöjärjestö, jonka tarkoituksena on ehkäistä syrjäytymistä ja yksinäisyyttä tarjoamalla palveluja ja virikkeitä ikäihmisille ja erityisryhmille. Jäseninä on 58 lohjalaista yhdistystä. Jäseneksi voivat liittyä Lohjalla kotipaikkaansa pitävät ja yhdistysrekisteriin merkityt yhdistykset.

Palvelu:kerhotoimintaa
 
 

Ahjolan setlementti ry - Ahjola TAMPERE

Koulutusta

Ahjola on Ahjolan Kannatusyhdistys Ry:n ylläpitämä yksityinen setlementti. Toimintamme perusajatuksena on järjestää ohjattua toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille ihmisille Tampereen alueella omistamissamme toimitaloissa Ahjolassa, Saukkolassa ja Rientolassa sekä pääasiassa Tampereen kaupungilta vuokraamissamme tiloissa. Toimintaa mm. päiväkoti ml. esikoulu, koululaisten iltapäiväkerhot, nuorten kerhot ja leirit, kansalaisopiston kurssit, aikuisten kerhot ja yhdyskuntatyö.

Palvelu:kerhotoiminta
 
 

Pelkosenniemen seurakunta PELKOSENNIEMI

Seurakunta

Olet lämpimästi tervetullut Pelkosenniemen seurakunnan toimintaan kauniiseen Koillis-Lappiin. Pelkosenniemen seurakuntaan kuuluu kaksi kuntaa, Pelkosenniemi ja Savukoski. Savukosken rajakirkossa sijaitsee seurakuntamme aktiivinen toimintakeskus, jossa toimivat eri kerhot, partio. Savukosken rajakirkosta löytyy myös kokoontumistilat ja oma keittiö. Pelkosenniemellä seurakuntakoti. Kirkkoherranvirasto avoinna ma-to klo 9-12. Soita ja kysy lisää palveluistamme.

Palvelu:kerhotoiminta
 
 

Leinolan nuorisokeskus TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Nuorisotoimintaa, julkisia palveluita

Nuorisokeskuksemme eli "nuokku" on tullut tunnetuksi mm. tietotekniikkaa, biljardia ja pöytätennistä harrastavista nuorista.

Hakusana:Kerhotoiminta
 

Muuta hakua

Kerhotoimintaa:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus