:

Kesäteatterit

Kesäteatteri · kesäteatterit · kesäteattereita

Hakuehdolla kesäteatterit löytyi yhteensä 21 yritystä. Tulokset 1—20:

Apianlahti Camping VALKEAKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Leirintäalue, majoituspalveluja, mökkimajoitusta

YMPÄRIVUODEN! 6-hengen SAUNALLISET MÖKIT, MAJOITUSTA MYÖS ASUNTOVAUNUISSAMME 65€/vrk. Kesällä 1.6.-31.8. myös 4-hengen leirintämökkejä ja 2-hengen huoneita, sekä asuntovaunu- ja telttapaikkoja. Vuokraamme kesällä polkupyöriä ja soutuveneitä. Ravintolapalvelut kesällä (1.6. - 16.8.) keskiolut-oikeudet, a'la carte-annokset, sekä grilliruokaa. Alueella Wlan-yhteys. Valkeakosken kesäteatteri n. 500 m päässä.

Kohderyhmä:kesäteatteri
 
 

Kajaani Info KAJAANI

Matkailupalveluja

Kajaanilaisten kulttuuriosaaminen on vahvaa - kaupunginteatteri on alueteatteri ja kulttuurikeskus Kaukametsä on musiikkielämän keskus. Kajaani tanssii! on vuosien saatossa kasvanut valtakunnallisesti merkittäväksi tanssitapahtumaksi ja Kajaanin Runoviikko on jo 33-vuotias suomalaisen sanataiteen suurtapahtuma.

Aihepiiri:Kesäteatteri
 
 

Samppalinnan kesäteatteri TURKU

Kauppakamarin jäsen

Kesäteatteri, nähtävyys

Turussa toimivan Samppalinnan kesäteatterin ensimmäisen näytelmän ensi-ilta oli vuoden 1960 kesäkuussa. Siitä lähtien teatteri on houkutellut katsojia katsomoonsa. Vuodet ovat vaihdelleet menestysten ja pettymysten välillä, mutta toimintaa on kuitenkin jatkettu. Teatterin katsomossa on istunut arvovaltaista yleisöä aina presidenttipari Urho ja Sylvi Kekkosesta alkaen.

 
 

Toppilan Möljä OULU

Kesäteatteri

Toppilan Möljä Toppilansalmessa Oulussa on Suomen Suurin Kesäteatteri, jonka ohjelmistossa on laatunäytelmät, konsertit,teatterivierailut.Kesän 2010 näytelmänä Vain muutaman huijarin tähden. Ravintolassamme ruokailut, A-oikeudet, tilojamme on mahdollista käyttää myös kesätapahtumien, kokousten, kongressien ja muiden kokoontumisien tapahtumapaikkana. Ravintolamme toimii tilausravintolana ja on avoinna tapahtumien aikana.

 
 

Ylöjärven Kotiseutumuseo YLÖJÄRVI

Museo, julkisia palveluita

Ylöjärven kotiseutumuseo on avoinna kesäisin ti-to ja la-su klo 12-17, ma ja pe suljettu. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Hakusana:kesäteatteri
 

Muuta hakua

Kesäteatterit:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus