:

Kiinteistönhuoltoa 05

Kiinteistönhuoltoa 05

Hakuehdolla kiinteistönhuoltoa 05 löytyi yhteensä 90 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Kotkan Isännöintipalvelu Oy KOTKA

Isännöintiä, isännöintipalveluja, kiinteistönhoitoa

Yhtiön päätoimialana on asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinti.Toimistollamme on erittäin vankkaa kokemusta myös asuintalojen sekä peruskorjausten rakennuttamisessa ja valvonnassa.

 
 

Eskolanmäen Kiinteistöpalvelut Oy KOUVOLA

Kiinteistönhoitoa

Ketterästi toimivana yrityksenä pystymme palvelemaan taloyhtiöitä luotettavasti ja kustannustehokkaasti - höystettynä perinteisellä palveluasenteella, jollaiseen kaikki eivät pysty. Eskolanmäen Lämpö Oy:n mittavasti kasvanut ja kehittynyt ISA-auktorisoitu isännöintitoiminta

Palvelu:Kiinteistöhuolto
 
 

VR-Yhtymä Oy - Kiinteistötoimi Kouvola KOUVOLA

Kauppakamarin jäsen

Kiinteistönhoitoa

VR-konsernin tärkeimmät toimialat ovat tavara- ja henkilöliikenne sekä rataverkon rakentaminen ja kunnossapito. Konserni hoitaa myös kuorma- ja linja-autoliikennettä, ravintola- ja kiinteistötoimintaa sekä tuottaa kuljetus- ja logistiikka-alan telepalveluja.

 
 

Kiinteistöhuolto Palonen Ky LAPPEENRANTA

Kiinteistönhoitoa

Kiinteistönhuoltoa Lappeenrannan alueella, päivystysnumeromme 0400-552 022 palvelee 24 tuntia vuorokaudessa kaikissa huoltotöihin liittyvissä asioissa.

Palvelu:kiinteistönhuoltoa
Toimialue:telealue 05
 
 

Kuusaan Talohuolto Ky KUUSANKOSKI

Kiinteistönhoitoa

Meiltä taloyhtiöiden kiinteistöhuollon palvelut ammattitaidolla, jo vuodesta 1991. Palveluihimme kuuluu mm. talonmiehentyöt, ruohonleikkuu, lumenajo, siivous, hiekoitus sekä hiekan poisto. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja pyrimme aina pitkäaikaisen kumppanuussuhteen luomiseen. Tavoitteenamme on hallitusten, osakkaiden ja asukkaiden tyytyväisyys

Palvelu:Kiinteistöhuolto
 
 

Talonmies- ja siivouspalvelu Arja Karhapää Tmi RUOKOLAHTI

Siivouspalveluita

Kiinteistöhuoltoalan yritys joka huolehtii kiinteistösi kunnosta ympäri vuoden. Palvelujamme ovat kaikki kiinteistönhuolto-, siivouspalvelut. Asiakkaitamme Ruokolahden lähiympäristössä ovat muun muassa liikekiinteistöt, kauppakeskukset, asuin-, sekä teollisuuskiinteistöt.

Palvelu: kiinteistönhuollot
 
 
 
 

Kiinteistöhuolto Arto Kivelä Oy KOTKA

Kiinteistöhuoltopalveluita

Monipuoliset kiinteistöhuoltopalvelut pitkän linjan kokemuksella Kotkan alueella! Palvelemme sekä yksityisiä että taloyhtiöitä.

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus