:

Kiinteistönvälittäjät

Kiinteistönvälittäjä · kiinteistönvälittäjät · kiinteistönvälittäjiä

Hakuehdolla kiinteistönvälittäjät löytyi yhteensä 72 yritystä. Tulokset 1—20:

 

LKV Tuija Hurme Oy VANTAA

Kiinteistönvälitystä

Takanamme on jo lähes 30 työntäyteistä vuotta omassa kiinteistönvälitystoimistossa. Uutteruus, sinnikkyys, inhimillisyys ja rehellisyys on palkittu tuhansilla tyytyväisillä asiakkailla. Onnistuneelle asuntokaupalle tärkein edellytys on hyvä kiinteistönvälittäjä. Oikea hinta asunnosta sekä hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästetään aikaa ja rahaa. Ota yhteyttä, laitetaan Sinunkin asuntoasiasi rullaamaan nopeasti, varmasti ja vaivattomasti!

Palvelu:kiinteistönvälittäjiä
 
 

Asuntokauppa Salmi LKV Oy JULKUJÄRVI

Kiinteistönvälitystoimisto, kiinteistönvälitystä

Olemme Ylöjärvellä toimiva kiinteistövälitystoimisto joka toimii Pirkanmaan-alueella ja myymme asuntoja, loma-asuntoja sekä tontteja. Suunnitteletko asuntosi myyntiä? Pyydä meiltä ilmainen arvio asunnostasi ja huippuedullinen välitystarjouksemme. Täytä oheinen lomake kotisivujemme kautta olemme sinuun yhteydessä. Asuntokauppa Salmi palvelee asiakkaitaan kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa ympäri Pirkanmaata.

Palvelu:kiinteistönvälittäjä ylöjärvi, kiinteistönvälittäjä
Yhteystiedot: Kiinteistönvälittäjä LKV, Toimitusjohtaja, Juhani Salmi
010 219 0970, 050 368 1652

 

Sillä Silaus Oy VARJAKKA

Sisustussuunnittelija, stailausta, somistusta, somistuspalveluita

Sisustamme ja stailaamme toiveidesi mukaisen kodin tai työympäristön. Toteutamme sisustukset ja juhlasomistukset tilaisuuksia tai kohteen myyntiä varten alusta loppuun nopeasti ja vaivattomasti ammattitaidolla. Sillä Silaus on nykyaikainen ja trendit huomioon ottava sisustussuunnittelija. Tee viimeinen silaus tiloihin ja ota rohkeasti yhteyttä.

Valmistaa:asunnon myyntistailaus kiinteistövälittäjille
 
 

Open Market Kiinteistönvälitys HELSINKI

Kiinteistönvälitystä

Open Market Kiinteistönvälitys toimii valtakunnallisesti Helsingistä Ouluun. Hyvin konseptoitu ja laadukas kiinteistönvälitys on tärkein syy menestymiseemme. Jokainen työntekijämme toimii hyvän kiinteistönvälitystavan mukaan. Ota Yhteyttä!

Palvelu:Kiinteistövälittäjä
 
 

Korhonen Oy Tili- ja kiinteistötoimisto KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kirjanpitoa, isännöintiä, tilinpäätöksiä

Korhonen Oy Tili- ja kiinteistötoimisto on vuonna 1968 perustettu perheyhtiö. Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja Suomen Taloushallintoliitto ry:n sekä Suomen kiinteistönvälittäjäliitto ry:n jäsenyritys. Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa asiakkaillemme taloushallinnon-, isännöinnin- ja kiinteistönvälityksen palveluja tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Toimintaamme keskeisesti kuvaavia avainsanoja ovat laatu, luotettavuus, osaaminen ja asiakaslähtöinen palvelu.

Hakusana:kiinteistövälittäjiä, kiinteistövälittäjä
 
 

Marja Tolvanen Oy ESPOO

Kiinteistönvälitystä

Marja Tolvanen Oy lkv on vuonna 1991 perustettu ja laillistettu Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n jäsentoimisto Espoon Westendissä, arvoalueemme markkinavaikuttaja. Toiminta-alueeseemme kuuluu myös pääkaupunkiseutu kokonaisuudessaan. Tyytyväinen asiakas on paras mainoksemme!

Palvelu:kiinteistönvälittäjä
 
 

Kiinteistönvälitys M. Tocklin Oy TURKU

Kiinteistönvälitystä

LKV Kiinteistövälitys M. Tocklin Oy on välittänyt myytäviä kiinteistöjä noin 40 vuoden kokemuksella Turussa ja lähiympäristössä. Toiminnan lähtökohtana ovat asiakkaiden tarpeet, joihin etsimme yksilölliset ja asiakkaille parhaat ratkaisut. Myytävien ja vuokrattavien kiinteistöjen hinta-arviot teemme kymmenien vuosien kokemuksella. Hinta-arvioon vaikuttavat muun muassa alueelliset ja rakenteelliset erot sekä yhtiössä tehdyt tai tulossa olevat korjaukset jne.

Palvelu:kiinteistövälittäjä
 
 

Kiinteistönvälitystoimisto Hyttinen Leena Oy LKV JÄRVENPÄÄ

Kiinteistönvälitystä

Minulta saat oman kotisi rehellisen hinta-arvion sekä ajankohtaista tietoa asuntomarkkinoista ja asuinalueesi hintatasosta. Minulla on pitkä kokemus Järvenpään sekä lähialueen asuntomarkkinoista. Myyn osakkeet, kiinteistöt sekä tontit. Teen kauppakirjat ja lisäksi minulla on vuokravälityspalvelu. Palvelen sinua mielelläni!

Palvelu:kiinteistövälittäjä
 
 

Rakennuspalvelu Isännöintipalvelu Vedman HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, isännöintitoimisto, vuokra-asuntoja, kiinteistönvälitystä

Rakennuspalvelu Vedman hoitaa 30 vuoden kokemuksella asunnon vuokrauksen omistajan puolesta, välityksessämme vuokra-asuntoja ja liikekiinteistöjä. Asunnon myyntiin ja ostamiseen tarvittavat neuvot ja palvelut, kuten kauppakirjat ja hinta-arviot joustavasti, ammattitaidolla. Vuokraamme liike- ja asuinkiinteistöt sekä omakotitalot. Teemme myös rakennusten ja kiinteistöjen kuntokartoituksia ja kuntoarviointeja. Isännöintiä Oulun seudun taloyhti

Aihepiiri:Kiinteistövälittäjät Oulu
 
 

Hämeen Asuntovälitys Oy NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistönvälitystä

Hämeen Asuntovälitys on yli 20 vuotta alalla toiminut paikallinen luottotaho. Palvelemme sinua, kun on aika myydä asuntosi tai vaihtaa toiseen, isompaan tai pienempään, rivi-, kerros- tai omakotitaloon. Kattavasta kohdevalikoimastamme löydät erityisesti Nokian alueelta niin ajan hermolla olevat, trendikkäät uudiskohteet kuin vanhempaa kunnioittavat laatuasunnot yksiöistä useampien huoneiden kokonaisuuksiin. Voit jättää kaiken meidän huoleksemme. Soita meille jo tänään!

Palvelu:kiinteistönvälittäjä
 
 

Isännöintipalvelu Kuronen Oy PIHTIPUDAS

Kiinteistönhoitoa

Isännöintipalvelu Kuronen Oy on pitkän linjan kiinteistönvälitys- ja isännöintipalveluja tuottava yritys, joka tarjoaa alan palvelut monipuolisesti ja luotettavasti. Kiinteistönvälitys- ja isännöintipalvelujen lisäksi saat meitä myös kaupanvahvistukset, osakehuoneistojen sekä kiinteistöjen arviointipalvelun sekä perunkirjoitukset. Toiminta-alueemme on pääasiallisesti Pihtipudas, Viitasaari, Kinnula, Pyhäjärvi, Haapajärvi ja Reisjärvi.

Hakusana:kiinteistönvälittäjiä
 
 

Asunto- ja Kiinteistöpalvelu M. Varis Oy JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistönvälitystä

Asunto- ja Kiinteistöpalvelu M. Varis Oy tarjoaa luotettavaa kiinteistönvälitystä ja -vuokrausta Joensuun talousalueella. Avoimet kohteet löydät internet-linkistä!

Yhteystiedot: kiinteistönvälittäjä, LKV, Varis Matti
0500 177 177

 
 

Vuokramestari LAPPEENRANTA

Vuokra-asuntoja

Anna meidän huolehtia asunto-asioistasi - Hankimme osoitteen postillesi! Katso lisätietoa oheisen linkin kautta.

Palvelu: kiinteistönvälittäjät
 
 

Järvi-Suomen Metsätilat Oy LKV KUOPIO

Kiinteistöjä, kiinteistönvälitystä, tontteja

Järvi-Suomen Metsätilat Oy LKV on erikoistunut metsäkiinteistöjen, tonttien ja maatilojen välitykseen. Kiinteistövälittäjä Etelä-Savon, Keski-Suomen ja Pohjois-Savon maakuntien alueella. Järvi-Suomen Metsätilat Oy on metsänhoitoyhdistysten omistama yhtiö. Yhtiön toimihenkilöt ovat sekä metsä- että kiinteistönvälitysalan ammattilaisia. Palvelemme sinua ammattitaidolla olitpa myymässä tai ostamassa tilaa tai tonttia.

Palvelu:LKV kiinteistönvälittäjä
 
 

Kodinvaihtopalvelu Luotonen & Mikama LKV ULVILA

Kiinteistönvälitystä

Kodinvaihtopalvelu Luotonen & Mikama LKV tarjoaa asiantuntevaa kiinteistönvälityspalvelua. Kodinvaihtopalvelun perinteiseen palvelun lisäksi kuuluu modernit markkinointivälineet, joilla varmistetaan oikeat kanavat ja huipputason myyntiaste. Jos olet myymässä asuntoasi, varaa ilmainen myyntiarvio. Saat samalla räätälöidyn tarjouksen palvelusta.

Palvelu:kiinteistönvälittäjä, kiinteistövälittäjä
 
 

KH-Linja Oy - Huoneistolinja LKV TAMPERE

Kiinteistönvälitystoimisto, kiinteistönvälitystä

Asuntokaupan oikea linja. Unelmien toteutusta sinun ehdoillasi. Kokonaisvaltaista erityisosaamista Tunteella ja ammattitaidolla 100 % luottamuksella.

Palvelu:kiinteistönvälittäjä
Yhteystiedot: Toimitusjohtaja Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Riitta Ojala
0500 729 473

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Jari Hietanen
050 3033 991

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, Ismo Pesonen
040 3004 338

 
 

Lappeenrannan Asuntokauppa Oy LAPPEENRANTA

Kiinteistönvälitystoimisto, kiinteistönvälittäjä, vuokra-asuntoja, kiinteistönvälitystä

Lappeenrannan Asuntokauppa Oy hoitaa asuntoasiasi luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Olemme osa Kiinteistömaailma-ketjua. Meidän kauttamme saat arvion kiinteistöstäsi ja hoidamme asunnon välityksen, jolloin asuntokauppasi sujuvat mallikkaasti. Kauttamme myös vuokra-asuntoja. Tervetuloa asuntomyymäläämme, jossa teitä palvelevat alansa ammattilaiset! Avoinna: Ma-to: 9-17 Pe: 9-16 La-Su: Suljettu

 
 

Kiinteistönvälitys Pekka Lahtinen Oy ESPOO

Kiinteistönvälitystä

Jokainen toimeksianto on erilainen ja jokainen ostaja ainutlaatuinen. Paras mainoksemme onkin tyytyväinen asiakas. Täyden palvelun kiinteistönvälitystoimistomme auttaa sinua vankalla asiantuntemuksella ja yrityksessämme onkin yli 23 vuoden alan kokemus kaikissa kiinteistöasioissa – asuntojen, kiinteistöjen, tonttien ja uudiskohteiden myynnissä.

Hakusana:Kiinteistönvälittäjä
 

Muuta hakua

Kiinteistönvälittäjät:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus