:

Kilpiä

Kilpi · kilvet · kilpiä

Hakuehdolla kilpiä löytyi yhteensä 88 yritystä. Tulokset 1—20:

Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lukkoliike, turvajärjestelmiä, oviautomatiikka

Täyden palvelun lukkotalo turvallisuutesi asialla. Meiltä yksilölliset lukitus– ja turvallisuusratkaisut yli 30 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät, rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmät, palonsulku- ja palovaroitusjärjestelmät sekä tallentavat kameravalvontajärjestelmät. Lisäksi toimialaamme ovat turvakartoitukset ja suunnittelupalvelut sekä laitteistojen asennus ja huolto. Kaiverramme myös kyltit haluamallasi tekstillä ja kuvalla.

Tuote:kilvet
 

Veslatec Oy VAASA

Metallin työstöä

Yrityksemme on erikoistunut hienomekaniikkaan kaikenlaisissa lasertyöstöön liittyvissä töissä. Tutustu palveluihimme kotisivuiltamme.

Palvelu:kilpien kaiverrus
 
 

Kilpikaivertamo Hovi KOTKA

Metallituotteiden valmistaja

Kilpien kaiverrusta ja laserkaiverrusta.

Palvelu:kilpien kaiverrus
 
 

Oy Graphics Jakobstad Ab PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Mainosteippausta, autoteippausta

Ajoneuvoteippaus, Kilvet, Ikkunateippaus ja Suurkuvatulosteet. Graphics - luovaa mainosteippausta ja suunnittelua 36 vuoden kokemuksella. Toteutamme kilvet rakennuskilvistä valomainoksiin. Teippaamme näyteikkunat ja kaiken kokoiset ajoneuvot. Käytössämme printterit tarroille, tekstiileille ja erikoispainoon. Valmistamme kaikenkokoiset tarrat, banderollit sekä suurkuvatulosteet ulkokäyttöön kuten julkisivuihin. Toimimme alueella Pietarsaari, Kokkola, Vaasa, Uusikaarleby.

Hakusana:Kilvet
 
 

ML - Pokalprint PIRTTIKYLÄ

Mainoslahjoja

Kaiverramme logon, nimen tai haluamasi tekstin suoraan tuotteeseen, esimerkkeinä laserkaiverrukset, lasikaiverrukset, nahkakaiverrukset, puukaiverrukset, käsikaiverrukset. Tuotteinamme pokaalit, mitalit, urheilupalkinnot, lahjatavarat, nimikilvet, veistokset, maljakot, juomalasit, viinilasit, jne. Toimimme Vaasan eteläpuolella Närpiön alueella mutta toimitamme tuotteemme kaikkialle maahan.

Valmistaa:Nimikilvet
 
 

Suomen Kilpipalvelu Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kilpiä

Suomen kilpipalvelu meiltä kilvet, nimilaatat, hautakilvet, opasteet,ovikolkuttimet, lahja- ja kiertopalkintolaatat ja paljon muita yms. Tutustu tuotteisiimme kotisivuilla www.kilpipalvelu.fi. Verkkokaupan kautta suoraan tuotteet kotiovellesi.

Palvelu:messinkikilvet
 
 

Laatukilpi Oy - Kvalitetsskyltar Ab YLIHÄRMÄ

Liikennemerkkejä, kilpiä

Olemme maamme vanhimpia liikennemerkkien valmistukseen erikoistuneita yrityksiä. Valmistamme ja myymme laadukkaita liikenteenohjaustuotteita, opasteita, kilpiä ja merkkejä. Tuotevalikoimamme kattaa koko opastamisen kirjon, aina pienistä oviopasteista suuriin ulko-opasteisiin. Meillä myös teräsrakenteiden alihankintaa. Laadukas työ on meidän käyntikorttimme.

 
 

Finn-Opasteet Oy JÄRVENPÄÄ

Opasteita, kilpiä

Finn-Opasteet Oy on vuodesta 1983 keskittynyt innovatiiviseen ja laadukkaaseen opastamiseen. Kehitämme edelleen tietoliikenteen älykkääseen yhä vaativampaan informaatiojärjestelmään perustuvaa tuotekehitystä kilpien, liikennemerkkien, opastaulujen ym. tuotteidemme suunnittelussa ja valmistuksessa.

 
 

Laser - Riimikko HINTHAARA

Verkkokauppa, opasteita, merkintäpalveluja, kilpiä

Monipuoliset leikkaus-, kaiverrus-, tulostus ja lämpösiirtopalvelut. Toimitukset kaikkialle Suomeen. Keskeiset materiaalit kotona. Laite- ja konekilvet (muovi/tarra), leimasimet (Colop/Trodat), maalaussapluunat (muovi/pahvi/tarra/hiekkapuhallus), ovi-, talo- ja postilaatikkokilvet (puu/muovi/metalli/erikois), tiekilvet (alumiini/muovi), auto- ja ikkunamainokset, kuvakaiverrus, lennokki- ja panelileikkaus. Mitä haastavampi työ, sen hauskempaa!

Palvelu:nimikilpi, ovikilpi
 
 

Tampereen Opastemestarit Oy NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Teippausta, opasteita

Tampereen Opastemestarit on toiminut jo vuodesta -89 opastekilpien ammattilaisena. Teemme talo-opasteita, ulko-opasteita, ovikilpiä, talo-opasteita jne. pääasiassa alumiinista. Asiakkaamme koostuvat niin julkisista laitoksista (TAYS) kuin rakennusliikkeistä, yliopistoista kuin yksityisistäkin. Kysy myös ikkunateippauksia meiltä. Ota yhteyttä meihin kun haluat tiennäyttäjää!

Valmistaa:nimikilpi, opasteet ja kilvet, ovikilvet
 
 

Mainospalvelu Veikko Kananoja TEUVA

Ulkomainontaa, suoramainontaa

Teuvalainen Mainospalvelu Veikko Kananoja on 1980-luvulla perustettu yhden miehen mainosalan yritys. Palveluihin kuuluu mm. ikkuna- ja autoteippaukset, valomainokset, banderollit ja neliväritarrat. Teen työt kokonaispalveluna, suunnittelusta toteutukseen. Katso lisää kotisivuiltamme!

Palvelu:kilvet
 
 

SIGNWELL TAMMISAARI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Opasteita, turvallisuusjärjestelmiä, erikoistukkumyyntiä

Yrityksemme valmistaa turvallisuustuotteet: Prosessikilvet ja turvallisuuskilvet sekä opastekilvet ja mainoskilvet teollisuutta, merenkulkua, yksityistä ja julkista sektoria varten. Meillä on vankka kokemus suunnitella, valmistaa, asentaa kilpiä asiakkaiden tarpeiden ja toivomusten pohjalta. Lisäksi toimimme teollisuuden prosessikoneiden ja merisektorin turvalaitteiden maahantuojana. Tuotekehittely ja innovaatio ovat tärkeä osa ajattelutapaamme. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Työtapa:Kilpien asennus
Valmistaa:Kilpien valmistus
 
 

Nokian Kilpipaino Oy NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Painopalveluita, kilpiä

Nokialla, Tampereen kupeessa toimiva, yksi Pirkanmaan ja jopa Suomen merkittävimmistä kilpi- ja painoalan yrityksistä. 25 vuoden kokemus takaa varmat ja aikataulussaan pysyvät toimitukset sekä erittäin ammattitaitoisen asennuspalvelun. Toimitamme laadukkaat kilvet ja opastekokonaisuudet moneen käyttötarkoitukseen. Kauttamme myös: käyntikortit, mainostaulut, autoteipit, avaimenperät, tarratulosteet ja ulko-opasteet. Palveluihimme kuuluu myös digipaino, silkkipaino ja tekstiilipaino.

Valmistaa:ovikilvet
 
 

Toimistotuote Blue Sign Oy TURKU

Painotuotteita

Toimistotuote Blue Sign Oy on merkintäalan osaaja. Autamme merkintään, kaivertamiseen ja painotuotteisiin liittyvissä tilanteissa sekä valitsemaan sopivan hintaiset ja laatuisen mainos- tai liikelahjat. Soita 02 2502959, lähetä sähköpostia blue@bluesign.fi tai tule käymään. Palvelemme ma-pe 9.00-17.00, la 10-14

Hakusana:kilvet
 
 

Mikevan asumispalveluja ikääntyneille - Orivesi Onninkoti ORIVESI

Palvelukoti

Onninkoti sijaitsee lähellä Oriveden keskustaa palvelutalon vieressä idyllisessä järvimaisemassa. Onninkoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista muistisairaille vanhuksille. Pitkäaikaishoitopaikkoja on 13 ja yksi lyhytaikaispaikka sekä yksi paikka päiväkävijälle.

Yhteystiedot: Vastaava ohjaaja, Sarianna Kilpi
044 780 0580

 
 

Metsäkoneurakointi Kilpi Oy SAVITAIPALE

Puiden korjuuta

Metsäkoneurakointia ja kuljetuksia koko Suomen ja Venäjän alueella. Lähialueena Kaakkois-Suomi. Asiakkaina yritykset ja yksityiset. OTA YHTEYTTÄ JOUNI KILPI PUH. 0500-257 173

 

Muuta hakua

Kilpiä:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus