:

Kirjanpitäjät

Kirjanpitäjä · kirjanpitäjät · kirjanpitäjiä

Hakuehdolla kirjanpitäjät löytyi yhteensä 207 yritystä. Tulokset 81—100:

 

Tili- ja Yrityspalvelu A. Jantunen Ky PORI

Kauppakamarin jäsen

Kirjanpitotoimisto

Tili- ja Yrityspalvelu A. Jantunen Ky palvelee asiakkaitaan Porin keskustassa. KLT-Kirjanpitäjä Ari Jantusella on vahva kokemus taloushallinnon saralta jo 20-vuoden ajalta. Toiminnan lähtökohtana on tyytyväinen asiakas, palvelukokonaisuus määritellään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset taloushallinnon palvelut palkanlaskennasta veroneuvontaan. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot: KLT Kirjanpitäjä, Ari Jantunen
026339555, 0443816079

Kirjanpitäjä, Katja Tarkkio
026339555

 
 

Eklöf Talous Oy HELSINKI

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Yritysneuvojan avulla oikeat ratkaisut erilaisille yrityksille, yhdistyksille ja säätiöille. Ulkoistamispalvelu on talouden hallinnan laaja kokonaisratkaisu. Se on integroitu kokonaisuus, jossa rutiinit automatisoidaan ja poistetaan turhat ja päällekkäiset työvaiheet. Me hoidamme puolestanne palkanlaskennan, kirjanpidon, ostolaskujen käsittelyn ja maksatuksen sekä myyntilaskujen käsittelyn ja saatavien perinnän perinteisillä tai sähköisillä menetelmillä.

Standardi:kirjanpitäjä
 
 
 
 

Ab Kanto Systems Oy NÄRPIÖ

Tilitoimisto

Hakusana:kirjanpitäjä
 
 

Pohjolan Tilipalvelu Oy KEMI

Tilitoimisto

Pohjolan Tilipalvelu Oy palvelee kaikissa taloushallinnon tehtävissä, pienissä ja suurissa. Hoidamme kaikki tilitoimiston palvelut sekä perinteisesti että sähköisesti. Työskentelemme ajanmukaisesti ja internetkäyttöisin ohjelmistoin sähköisesti. Ohjelmistot ovat asiakkaamme kanssa yhteiskäyttöisiä. Teemme taloushallinnostanne osia tai ulkoistettuna koko taloushallinnon.

Palvelu:kirjanpitäjä
 
 

Tilitoimisto Marja Rättö Oy HYVINKÄÄ

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto, kirjanpitoa, kirjanpitäjä, taloushallintoa

Auktorisoitu tilitoimisto ja taloushallintoliiton jäsen. Olen toiminut alalla jo vuodesta 1990. Kaikenlaiset taloushallinnon palvelut ammattitaidolla. Ota yhteyttä KLT- kirjanpitäjä Marja Rättöön. Lisätietoa kotisivuiltamme.

 
 

Tornion kaupunki - Vuokra-asunnot, Tornion Krunni Oy TORNIO

Vuokra-asuntoja

Yhteystiedot: Kirjanpitäjä, Rantamaa Maija
050 597 2051

 
 

Tilitoimisto Satamatilit Oy IISALMI

Tilitoimisto

Tilitoimisto Satamatilit Oy - Monipuoliset taloushallinnon palvelut Iisalmen alueella! Kirjanpito, palkanlaskenta ja verosuunnittelu - kaikki nopeasti ja helposti samasta paikasta! Lisätietoa soittamalla 017 814 960, ota yhteyttä jo tänään. Palvelemme ilolla ja vankalla ammattitaidolla! Aukioloajat ma-to 8-16, pe 8-14. Tervetuloa!

Hakusana:kirjanpitäjä
 
 

Oulaisten kaupunki - Hallintopalvelukeskus OULAINEN

Hallintopalveluita

Yhteystiedot: Kirjanpitäjä, Ari Perttula
084793 225
08473915 (fax)

 
 

Kankaanpään Tilipalvelu Oy KANKAANPÄÄ

Kauppakamarin jäsen

Tilitoimisto

Hoidamme työmme vankalla ammattitaidolla, palvelemme myös etäasiakkaat. Avoinna: ma-to 8-16, pe 8-14, myös sopimuksen mukaan.

Hakusana:kirjanpitäjä
 
 

STH-Taloushallinto O. Piispanen KARSTULA

Tilitoimisto

Taloushallintopalvelut sekä sähköisesti että paperilla.

Palvelu:kirjanpitäjä
 
 

Tilipalvelu Nikunen Oy LAHTI

Tilitoimisto

Tilipalvelu Nikunen Oy on taloushallinnon ammattilainen. Olemme jo toimineet vuodesta 1987 erilaisissa taloushallinnon tehtävissä. Päätoimialueemme ovat Lahti ja Tampere. Palvelemme kaikissa taloushallinnon asioissa luotettavasti ja tarkasti. Palvelut mitoitetaan kunkin yrityksen tai yhteisön tarpeiden mukaan. Taloushallinnon hoitaminen vaatii erityisosaamista, sillä lait ja ohjeistukset muuttuvat ja työmenetelmät kehittyvät jatkuvasti. Lahti puh 03 752 4134 ja Tampere puh 050 346 3688.

Palvelu:Kirjanpitäjä
 
 

Kirjanpitopalvelu Raija Marttila LEMPÄÄLÄ

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Toimin asiakkaideni kirjanpitäjänä sekä talousasiantuntijana palvellen ammattitaidolla, luottamuksella ja joustavasti. Tämän mahdollistavat ajanmukaiset laitteet ja ohjelmat. Kaikki taloushallinnon palvelut mukautettuna yrityksesi tarpeisiin. Oletko aloittamassa yritystoimintaa? Sinulla on hyvä liikeidea, mutta et tiedä miten aloittaisit. Voisit aloittaa vaikka soittamalla minulle. Hyvät kulkuyhteydet myös lähikunnista. Toimialue: Lempäälä, Vesilahti, Akaa, Valkeakoski, Kangasala ja Tampere.

Hakusana:KLT kirjanpitäjä
 

Mediatili Oy PUNKAHARJU

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Mediatili palvelee Sinua monipuolisesti ja vankalla kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat mm.: kirjanpidon hoito, palkanlaskenta, yhtiön perustamiset ja muut yritysjärjestelyt sekä osto- ja myyntireskontran hoidot. Käytössämme on sähköinen taloushallinto-ohjelma, joka mahdollistaa kirjanpidon täysin sähköisessä muodossa. Asiakkaan ei siis ole pakko tulla luoksemme, vaan palvelemme myös etänä. Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Yhteystiedot: KLT Kirjanpitäjä, Tuula Luostarinen
044 5755844

 
 

Uuraisten Tilitoimisto Oy UURAINEN

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Tili- ja kirjanpitotoimiston palvelut ammattitaidolla.

Hakusana:kirjanpitäjä
 
 

Tilitoimisto S. Kujanpää Ky SODANKYLÄ

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Kirjanpitopalvelut monen vuoden kokemuksella. Tilitoimistomme hoitaa laaja-alaisesti ja ammattitaidolla yritysten taloushallinnon. Osoitteemme on Ojennustie 9, mutta käynti Ostoskujan puolelta. Tervetuloa!

Hakusana:kirjanpitäjä
 
 

Varkauden Tili Oy VARKAUS

Kirjanpitoa

Varkauden Tili Oy tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa tilitoimistopalvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Meiltä saat monipuoliset taloushallinnon palvelut. Olemme erikoistuneet yritysten verosuunnitteluun ja veroilmoitusten laadintaan. Olemme Taloushallintoliiton hyväksymä ja valvoma jäsentoimisto. Anna laskenta ja veroasiat ammattilaisen hoidettavaksi, ja ota yhteyttä!

Hakusana:kirjanpitäjä
 
 

Oy Saldopiste Ab HELSINKI

Tilitoimisto

Tilitoimistopalveluita jo vuodesta 1982 lähtien. Kirjanpito, tilinpäätös, yhtiönmuodostus, veroilmoitukset ja arvonlisävero ym. Palvelemme pääsääntöisesti pienyrityksiä kirjanpitopalveluissa. Ota yhteyttä!

Hakusana:kirjanpitäjä
 
 

Tili-Lahnus Oy ESPOO

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Luotettava ja turvallinen yhteistyökumppani kaikissa yrityksenne taloushallintoasioissa.

Hakusana:kirjanpitäjä
 
 

Olarin Laskenta Oy ESPOO

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Tilinpäätös- ja palkanlaskentapalvelut Veroasiat ja veroilmoitukset

Hakusana:kirjanpitäjä
 

Muuta hakua

Kirjanpitäjät:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus