:

Kiropraktikot

Kiropraktikko · kiropraktikot · kiropraktikkoja

Hakuehdolla kiropraktikot löytyi yhteensä 20 yritystä.

Kiropraktikko Niklas Tast TAMPERE

Kiropraktikko

Kiropraktiikka on pitkälle kehittynyt erikoisosaamisen alue, joka tutkii, hoitaa ja ehkäisee ihmisen hermo-, tuki- ja liikuntaelimistön toimintahäiriöitä. Hermosto kontrolloi koko kehon toimintaa. Hermosignaalit kulkevat aivojen, silmien, lihasten, mahan - siis koko kehon välillä - kehon omia ”sähköjohtoja”, eli hermoja pitkin. Otan vastaan potilaita Lääkäriasema Pihlajalinnassa - Tampereen ja Akaan toimipisteissä. Meiltä Kiropraktiikkaa Tampereelta pitkällä kokemuksella.

Palvelu:kiropraktikon hoitosuunnitelma
 
 

Lääkäriasema Cantti Oy KUOPIO

Lääkäripalveluita, yksityisiä lääkäripalveluita

Lääkäriasema Cantti Oy on Minna Canthin hengessä perustettu yksityinen kuopiolainen lääkäriasema. Cantissa asiakkaat saavat yksilöllisen kohtelun, joka osaltaan madaltaa hoitoon hakeutumisen kynnystä. Lääkäriasema Cantissa työskentelee monia eri alojen pitkälle erikoistuneita lääkäreitä. Naistentautien ja yleislääketieteen lisäksi muita erikoisaloja ovat muun muassa kirurgia, neurokirurgia, fysiatria, reumatologia, ihotaudit, neurologia, psykiatria ja psykoterapia.

Palvelu:kiropraktikko
 
 

Kiropraktikko Krista Valli TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiropraktikko

Olen erikoistunut tutkimaan ja hoitamaan selkärangassa, ääreisnivelissä sekä lihaksistossa esiintyviä toiminnallisia ongelmia. Nämä ongelmat oireilevat mm. erilaisina selän, niska-hartiaseudun, muiden nivelten tai raajojen kipuina ja särkyinä tai päänsärkynä. Myös henkilökohtaisesti räätälöidyt venytys- ja liikuntasuositukset. Terve selkä voi parantaa elämänlaatuasi! Varaa aika kiropraktikolle jo tänään! Muut toimipisteet: Terveystalo NOKIA Kauppakatu 1-3 sekä LIELAHTI Possijärvenkatu 3

 
 

Mehiläinen Jyväskylä JYVÄSKYLÄ

Yksityisiä lääkäripalveluita

Yhteystiedot: Kiropraktikko , Kuoppakangas Marco


 
 
 
 
 
 
 
 

Bliss Clinic Oy TURKU

Kiropraktikko

 
 

TP Chiro Oy TURKU

Kiropraktikko

 

Muuta hakua

Kiropraktikot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus