:

Kirppikset

Kirppis · kirppikset · kirppiksiä

Hakuehdolla kirppikset löytyi yhteensä 159 yritystä. Tulokset 1—20:

Vanha Edvard PATTIJOKI

Kirpputori, antiikkiliike, osto- ja myyntiliike

Vanha Edvard on persoonallisiin sisustustavaroihin, huonekaluihin, valaisimiin ja koriste-esineisiin erikoistunut vanhoja tavaroita myyvä liike kauniilla Raahen maaseudulla, rantatien tuntumassa. Valikoimissamme antiikkihuonekaluja, talonpoikaishuonekaluja sekä uudempia käytettyjä huonekaluja edullisesti. Vanhat työkalut, puusukset, puuharavat sisustamiseen ja koriste-esineiksi. Myymme myös rakentajille filmivaneria ja koivuvaneria todella kilpailukykyiseen hintaan. Ostamme vanhoja tavaroita.

 
 

Lahden Vapaaseurakunta LAHTI

Uskonnollista toimintaa

Viikkotilaisuuksiamme: Keskiviikkoisin: Päiväpiiri Torstaisin: Mamit&Muksut Perjantaisin: Warikko Lauantaisin: Kuningasklubi: Jumalan kohtaamisen ilta nuorille ja nuorille aikuisille Sunnuntaisin: Jumalanpalvelus, Pyhis 4-8 vuotiaille ja Junnuklubi 9- 14 vuotiaille Meillä myös: Alfa-kurssit: Tutustumista kristinuskoon rennolla ja mukavalla tavalla. Partiolippukunta Lahden versot. Tutustu kotisivuihimme tai soita toimistoon ja kysy lisää

Hakusana:kirpputori
 
 

Kankaanpään Myyntitalo Jera KANKAANPÄÄ

Kirpputori, eläintarvikeliike

Liikkeemme sijaitsee keskellä Kankaanpäätä, torin välittömässä läheisyydessä. Jera on kuin pieni ostoskeskus keskellä kaupunkia! Toimialaamme kuuluu mm. myyntitilojen vuokraus uusien ja vanhojen tavaroiden myyjille sekä laadukkaiden lahjatavaroiden myynti. Tärkeä osa-alue on myös lemmikkieläintarvikkeet. Tuotevalikoimamme muuttuu jatkuvasti! Tule tutustumaan! AVOINNA ma-to 10:00-17:30 pe 10:00-18:00 - Lahjatavaroiden myynti - Lemmikkieläintarvikkeiden myynti - Pienhuonekalut

 
 

Visio-säätiö SAARIJÄRVI

Työelämään sijoittumisen edistämistä

Visio-säätiö toimii Saarijärven seutukunnalla toimialanaan työllistäminen, päihdepalvelut ja kehitysvammaisten hoitopalvelut. Katso lisää kotisivultamme.

Hakusana:kirpputori
 
 

LahjaKirppu HELSINKI

Kirpputori

Tule tekemään löytöjä pienehkölle kirpputorille Helsingin Itäkeskukseen. Löydät erittäin siistin ja selkeän kirppiksen! Meiltä löydät mm. lasten ja naisten vaatteita, astioita, kirjoja ja kodin tekstiilejä. Myynnissä myös uutta sisustus- ja lahjatavaraa. Meillä voit maksaa myös nykyaikaisilla maksuvälineillä. Tervetuloa tutustumaan vaikka kahvittelun merkeissä, pannu kuumana aamusta iltaan! Avoinna ma-pe 12-18 ja la-su 10-15. Bussilla 97V LahjaKirpun oven eteen.

Palvelu:kirppikset, itsepalvelu kirpputori
 
 

Lastenvaatekirpputori Bella Casa TUUSULA

Käytettyjen tavaroiden vähittäismyyntiä

Tuusulan toimiva Lastenvaatekirpputori Bella Casa tarjoaa laajan valikoiman erilaista tavaraa. Siisti ja viihtyisä kirpputori on mukava kohtauspaikka Hyrylässä Amerin pihapiirissä. Kirpputorin yhteydessä toimii pieni kahvila, johon voit istua nauttimaan kahvia, virvokkeita ja pientä purtavaa kiertelyn lomassa. Järjestämme silloin tällöin erilaisia tapahtumia, joista ilmoitamme kotisivuillamme.

Hakusana:kirppis, Kirpputori
 
 

Antiikki Makasiini kirppis TYNKÄ

Antiikkiliike

Makasiini Kirppis on Kalajoella sijaitseva ihastuttava antiikkikirpputori, joka sijaitsee vanhassa makasiinirakennuksessa. Kirppiksessä myydään antiikkisia huonekaluja, astioita, kuppeja, kippoja, lamppuja, design-lasia, tekstiilejä, tauluja, leluja sekä muita persoonallisia esineitä maan ja taivaan väliltä kohtuuhintaan.

Hakusana:kirpputori Kalajoki
 
 

Radiokirppis SALO

Kirpputori, käytettyjen tavaroiden vähittäismyyntiä

Kirppiksen 190:ltä myyntipaikalta löydät kaikkea mahdollista taloustavaroista leluihin. Toki meillä on myös kahvio, jossa suolaista ja makeaa kahvin kera. Paistamme uunituoretta pullaa joka päivä. NÄIN SE TOIMII: Varaat pöydän Radiokirppikseltä, hinnoittelet tuotteesi itse, tuot tavarasi kirppikselle ja me myymme tavarat puolestasi. Tilitämme rahat pöytänumeron perusteella 6 päivän välein. Salon toimipiste: ma-pe 10-18 la-su 10-15

Palvelu:kirppis
 
 

Loviisan Suurkirppis LOVIISA

Kirpputori

Loviisan 1050 neliön suurkirppikseltä löydät mittavan määrän huonekaluja, antiikkia, kodinkoneita, elektroniikkaa ja designia normaalin kirpputorin lisäksi. Teemme myös paristonvaihdot rannekelloon (5€), passikuvat digitaalisena ilman ajanvarausta (13€) ja meiltä Abloy avaimet classic (6€) ja Exec (16€). Tule käymään tai soita kysy lisää!

Palvelu:kirpputori, kirppis
 
 

Kuusaan Kirppis KUUSANKOSKI

Kirpputori

Kuusaan Kirppis on viihtyisä itsepalvelu kirpputori, joka tarjoaa mittavan valikoiman edullisia löytöjä! Ostamme myös kokonaisvaltaisesti esim. muuttojäämistöt ja muut tarpeettomaksi jääneet esineet sekä kuolinpesät. Huolehdimme myös tavaran noudosta.

Palvelu: kirppis, kirpputorit
 
 

Vaasan Oma Tori VAASA

Kirpputori, käytettyjen tavaroiden vähittäismyyntiä

Yhteystiedot: Kirpputori Oma-Tori
06 356 7644

 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus