:

Klapeja

Klapi · klapia · klapit · klapeja

Hakuehdolla klapeja löytyi yhteensä 55 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Vantaan Ekopalvelu VANTAA

Polttopuita

Tuotamme ja toimitamme laadukasta polttopuuta asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla toiveiden mukaan. Voit myös itse noutaa polttopuut sopimuksen mukaan. Sauna-/takkapuuklapin pituus on noin 33 cm. Klapit ovat pakattuina 1,2 pinokuution kuormalavalle isoon verkkosäkkiin. Voit tehdä tilauksen kätevästi myös suoraan netistä!

Palvelu:koivuklapeja, klapeja
 
 

Ky G. Wikström Kb VANTAA

Viherrakennusta

Ky G. Wikström on perustettu vuonna 1992 ja sijaitsee Vantaalla. Yritys tekee vuosien kokemuksella ja alan ammattitaidolla pihatyöt, maansiirrot, metsäpalvelut, tonttien raivaukset, haketukset, piha- ja puutarharakentamista, lumitöitä yms. Sekä polttopuut meiltä. Toiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle sekä ympäristökuntiin. Asiakkaina palvellaan yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä, kuntia ja kaupunkeja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:klapi
 
 

Espoon puu- ja pihahuolto Oy ESPOO

Puutavara

Meiltä saat laadukkaat polttopuut kotisi lämmitykseen. Halkojen toimitus kotiovellesi saakka. Puut voi myös noutaa suoraan meiltä. Lisäksi myymme yleistä rakennuspuutavaraa. Palvelua jo yli 30-vuotta!

Palvelu:klapeja, koivuklapia
 
 

Hattulan Halko Oy HÄMEENLINNA

Polttopuita

Hattulan Halko Oy on vuonna 2009 perustettu polttopuun myyntiin keskittynyt yritys. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat puutuotteet, kuten klapit ja halot. Asiakaskuntamme sijaitsee Helsingin ja Suodenniemen, Lahden ja Huittisten välillä. Painotamme toiminnassamme ekologisuutta. Klapimme kuivataan luonnonmukaisesti ja puhdistetaan koneellisesti. asiakkaille. Tuotanto tapahtuu omassa kaarihallissa ja puut kuivataan sekä varastoidaan isossa 1080m² hallissa. Lisätietoja kotisivuillamme!

Tuote:klapi, koivuklapi, klapeja, sekaklapi
 
 

Tmi Marko Lappeteläinen PALTAMO

Polttopuita, maarakennusta, koneurakointia

Kotimaiset polttopuut Meiltä saat polttopuut helposti ja nopeasti kotiin ja mökille. Myymme kuivaa puuta kaikkina vuodenaikoina säästä riippumatta. Polttopuut ovat laadukasta kotimaista puuta. Myymme puut 1 ja 1,5 kuution valmissäkeissä. Minimitoimitus on 4 kuutiota puuta Paltamon ja Ristijärven ja Puolangan alueella. Ota yhteyttä ja tilaa laadukkaat polttopuut meiltä! Puh. 0442678356 Marko

Hakusana:Klapeja
 
 

MottiMikko KONTIOLAHTI

Polttopuita, metsätaloutta

Tmi MottiMikko valmistaa polttopuita Kontiolahden kirkonkylän tuntumassa aivan valtatie 6:n varrella. Täältä saat laadukasta polttopuuta ympärivuotisesti koneellisen kuivauksen ansiosta, myös tuoretta pilkettä ja koivupropsia on myytävänä. Täsmälliset ja nopeat toimitukset jopa samana päivänä, katso tarkemmat tiedot nettisivuilta. Mottimikko tekee myös kaivinkoneurakointia pyöräalustaisella 16 tn koneella sekä metallinsorvausta 2 m:n kärkivälillä olevalla sorvilla.

Palvelu:klapit
 
 

Markkina-Rakenne Oy NUMMELA

Halkoja, polttopuita, puutavaran kuljetusta

Toimitamme tilaamasi polttopuut kotiovellesi pääkaupunkiseudun alueella ja länsi uudellemaalle. Meiltä polttopuut kotiovelle toimitettuna. Meiltä voit tilata laadukasta polttopuuta kaikkiin tarpeisiisi. Varastostamme löytyy koivuhalkoa ja koivuklapia, kuusta sekä sekapuuta. Voit myös noutaa polttopuut suoraan varastolta.

Palvelu:Koivuklapia
 
 

Tmi Matti Loukonen PERTTELI

Polttopuita

Toimitamme vain kuivaa ja laadukasta koivuklapia Salon, Turun ja Lohjan alueilla. Toimitamme puut kotiin, mökille tai minne haluat. Edullisesti ja nopeasti. Perusperiaatteitamme ovat hyvä palvelu, laadukkaat tuotteet ja nopeat toimitukset. Toimitamme polttopuut nopeasti ja myös sunnuntaisin ja pyhäpäivisin. Kannamme puut vaikka liiteriin asti pienestä lisäkorvauksesta. Meiltä myös kaivurin vuokrausta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Palvelu:klapeja
 
 

Jouko Mykkänen Tmi PIELAVESI

Polttopuita, metsänhoitoa

Jouko Mykkänen Tmi tekee Kuopion seudulla metsänhoitotöitä lähinnä raivauspalveluita, taimikonhoitoa ja polttopuita. Myyn polttopuita klapena, halkoina yksityisiin kotitalouksiin ja mökkiläisille sekä yrityksille. Tilaukset ja polttopuutilanteen voi tarkistaa Joukolta puh 050 566 6388.

Hakusana:klapit
 
 

Jägerskiöld Peter KEMIÖ

Polttopuita

 

Muuta hakua

Klapeja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus