:

Kodinkonehuoltoa

Kodinkonehuolto · kodinkonehuoltoa · kodinkonehuollot · kodinkonehuoltoja

Hakuehdolla kodinkonehuoltoa löytyi yhteensä 552 yritystä. Tulokset 1—20:

Piketa Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kodinkoneliike, kodinkonekauppa, kodinkonehuoltoja

Piketa huoltaa ja myy on kodinkoneet, kylmäkoneet ja kiinteistöpesulalaitteet, sekä niihin tarvittavat varaosat ja tarvikkeet Pirkanmaalla. Verkkokaupan kodinkoneiden huolto-oppaasta yllättävän moneen pikkuvikaan löytyy kotikonsti! Asiakaskäyntejä teemme sopimuksen mukaan. Nettikauppamme palvelee asiakkaita ympäri Suomea, auki 24 h! Takuuhuolto mm. seuraaville merkeille: Rosenlew, Gram, Braun, AEG, Electrolux, Husqvarna, Siemens, Zanussi, Bosch ja Miele. Tervetuloa!

 

Kylmäkomppania Oy HAUKIPUDAS

Kodinkonehuoltoja, kylmälaitehuoltoja

Kylmäkomppania Oy - Haukiputaan kylmälaite- ja kodinkonehuolto. Kylmälaitteiden, kodinkoneiden ja lämpöpumppujen huolto ja asennus Oulun talousalueella. Huollamme yritysten kylmälaitteet ja korjaamme kodinkoneet merkistä riippumatta. Pyydä tarjous ilma-, vesi- tai maalämpöpumpusta. Liikkeessämme myös valikoima käytettyjä kodinkoneita. Palvelemme arkisin 9 - 17.

Yhteystiedot: Haukiputaan Kylmä- ja Kodinkonehuolto, Kylmäkomppania Oy: Kylmälaitteet ja lämpöpumput
020 755 8560, 040 550 2839

 

Hammarin Sähkö Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Verkkokauppa, sähköliike

Suomen vanhin sähköliike, valoa ja palvelua jo vuodesta 1909. Kauttamme saat kaikki sähköalan työt nopeasti ja luotettavasti ammattitaidolla. Lisäksi meillä on Pohjois-Suomen suurin valaisin- ja lamppuvalikoima. Meiltä myös kodinkoneet, varaosat ja huolto sekä sähköurakointi, sähköasennus ja sähkötarvikkeet. Hammarin Sähkö - Täyden palvelun sähkötalo - nyt myös verkossa.

Yhteystiedot: Kodinkonehuolto - Kodinkoneiden takuuhuolto, Jari Stålnacke
044-7315 337

Kodinkonehuolto - Kodinkoneiden huolto ja varaosat, Tomi Hutri
08 - 311 6993

 
 

Huoltopiste Oy Murtoaro VANTAA

Kodinkonehuoltoja

Monipuoliset kodinkoneiden huoltopalvelut Sinua lähellä! Palveluihimme kuuluvat kodinkonehuolto, kodinkonekorjaus, varaosamyynti, kuljetus- ja asennuspalvelu. Konserniimme kuuluu kolme yritystä; Huoltopalvelu Oy Murtoaro, Huoltopiste Oy Murtoaro sekä Vantaan Kodinkonehuolto Oy. Toimimme Uudenmaan alueella.

Palvelu:kodinkonehuolto
 
 

Vantaan Kodinkonehuolto Oy VANTAA

Kodinkonehuoltoja

- Kodinkonehuolto - Kodinkonekorjaus - Kodinkoneiden varaosat - Kuljetus- ja asennuspalvelu - Toimimme Uudenmaan alueella

 
 

Puzair Service Oy VANTAA

LVI-asennusta

Miksi keskuspölynimuri? Keskuspölynimuri on nykypäivänä yhä useamman rakentajan ja remontoijan ensimmäinen ja itsestäänselvä valinta. Ei enää hankalasti vaihdettavia pölypusseja, perässävedettäviä imureita, pahaa hajua tai lyhyitä johtoja. Jokainen Puzer-keskuspölynimurijärjestelmä asennetaan juuri sinun tarpeisiin sopiviksi. Ammattilaispuolelle räätälöimme asiakkaan tarpeen mukaan omat järjestelmät

Hakusana:kodinkonehuolto
 
 

EHS Electric Huolto Service - Kodinkoneiden huolto KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kodinkonehuolto

EHS Electric Huolto Service on kodinkoneiden ja suurtalouslaitteiden huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys Kokkolassa. Meille voit tuoda korjattavaksi kaikki kodinkoneet: astianpesukoneet, pyykinpesukoneet, jääkaapit, pakastimet, hellat, liedet, uunit, mikroaaltouunit, pölynimurit, keskuspölynimurit yms. Olemme seuraavien merkkien takuuhuoltoliike: AEG, Allaway, Beam, Electrolux, Elektrohelios, Elixar, Gram, Helo, Husqvarna, Kopal, Miele, rosenlew, Upo, Volta, Whirlpool ja Zanussi

Aihepiiri:kodinkonehuolto Pietarsaari, kodinkonehuolto Kokkola
 
 

Helsingin Kodinkonehuolto Oy HELSINKI

Kodinkonehuoltoja

Olemme kodinkonehuoltaja Helsingistä. Historiamme alkaa 1960-luvun puolivälistä. Pitkä kokemus on tuonut meille laajan tietotaidon eri valmistajien tuotteista, olemmekin jokaisen "merkkimme" valtuutettu huoltaja. Huoltomme lisäksi myymme Elixair ilmanpuhdistimia ja niiden tarvikkeita. Valtuutetut huollot seuraaviin merkkeihin: Allaway, Candy, Candy Hoover, Cylinda, Elixair, Helkama, Iberna, Upo, Moccamaster, Ufox, Asea Scandia, Hoover Helkama sekä Hoover. Olemme auki arkisin 8-16.30, la suljattu

 
 

Konehuolto Jorma Heikkonen Oy RIIHIMÄKI

Kodinkonehuoltoja

Kodinkonehuoltoa vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Palvelu: kodinkonehuolto
 
 

TS-Kylmä Oy SASTAMALA

Kylmäkonehuoltoja

TS-Kylmä Oy - Kylmätekniikan luotettava ammattilainenon vuodesta 1990 Pirkanmaalla. Teemme kylmäalan töitä pääsääntöisesti Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Kylmälaitehuoltojen ja -asennusten lisäksi huollamme ja asennamme suurtalouskeittiöiden laitteita sekä teemme sähköasennuksia. Päivystämme kellon ympäri sopimusasiakkaidemme huollontarpeen varalta. 24h-huoltopäivystys 0500 621 055.

Palvelu:kodinkonehuolto
 
 

Huoltopiste Sakki Oy KOUVOLA

Kodinkonehuoltoja

Olemme Kouvolassa toimiva talopesulakoneiden ja suurkeittiölaitteiden huoltoliike. Meiltä myös talopesulakoneiden ja suurkeittiölaitteiden myynti vanhan tilalle. Asiakaskohteita ovat pääasiassa ravintolat, suurtalouskeittiöt ja talopesulat.

 
 

Koillis-Tele PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kodintekniikka, kodinkonehuoltoja

Koillistele toimii Pudasjärven keskustassa. Meiltä antenniasennukset, nettiliittymät, puhelinliittymät ja tietokoneet, puhelimet ja tulostimet.

 
 

Oriveden Kodinkonehuolto ORIVESI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kodinkonehuolto, ilmalämpöpumppuja

Ilmalämpöpumput ammattilaiselta. Suomalaisten kotien suursuosikki MITSUBISHI ELECTRIC ilmalämpöpumput meiltä. Oletko ajatellut vaihtaa ilmalämpöpumppuun? Jätä meille tarjouspyyntö vaikka kotisivulinkkimme kautta, niin sovitaan sinulle parhaiten sopiva malli ja asennusajankohta. Asennan ja myyn myös ilmalämpöpumppuja Tampereen alueelle. Huollamme myös kodinkoneita meillä on yli kymmenen kodinkonemerkin takuuhuolto.

Palvelu:kodinkonehuolto
 
 

Lahden Kodinkonehuolto Oy LAHTI

Kodinkonehuoltoa Lahden talousalueella jo yli 25 vuotta. Valtuutettu merkkihuolto Palveleva henkilökunta

 
 

Iisalmen Suurtaloustekniikka Ky IISALMI

Kodinkonehuolto

Iisalmen Suurtaloustekniikka Ky on suurtalouskoneiden, kylmälaitteiden sekä kodinkoneiden huoltoon erikoistunut yritys Iisalmessa. Palvelemme asiakkaitamme myös Iisalmen ympäristökunnissa (Vieremä, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi, Pielavesi, Varpaisjärvi ja Siilinjärvi). Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kun tarvitset ripeää kodinkonehuoltoa, niin ota yhteyttä ammattilaiseen! Asiakkaitamme ovat suurkeittiöt, ravintolat, taloyhtiöt, koulut sekä yksityiset kotitaloudet.

 
 

Huoltoliike, Mauri Nikkola KARHUNKYLÄ

Sähköurakointia, kodinkonehuoltoja

Kattavat sähkötyöt ja sähköasennustyöt monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Myymme ja asennamme myös De Dietrich -merkkisiä aurinkopaneeleja.

Palvelu:kodinkonehuolto
 
 

Tmi Arhan MAHLU

Kodinkonehuoltoja

Toimipaikkamme sijaitsee Saarijärven kaupungissa Mahlun kylässä. Soita ja kysy lisää palveluistamme!

 
 

TV-Videohuolto Tmi Kari Kuisma RIIHIMÄKI

Kodinkonehuoltoja

Takuuhuollot JVC-, Kaon-, Medion-, Vision- ja Thomson-merkkeihin. Huollot myös muihin merkkeihin Riihimäellä ja lähikunnissa.

 
 

Kodinkonetekniikka R. Kumpula Ky HELSINKI

Kodinkonehuoltoja

Timenkuvaamme kuuluu kaikenlaiset kodinkonehuollot. Kodinkonetekniikka R. Kumpula Ky on Kuningaskuluttaja-ohjelman mukaan tutkitusti edullinen huoltoliike. Käymme tekemässä kodinkonehuoltoa pääosin asiakkaidemme luona. Varaosat löytyvät suoraan varastostamme, joten ehdimme yleensä paikalle noin 1-3 päivän sisällä korjaustilauksesta. Kauttamme saa kodinkonehuollot kaikille merkeille.

Hakusana:kodinkonehuolto
 

Muuta hakua

Kodinkonehuoltoa:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus