:

Kodinkoneiden valmistajat

Kodinkoneiden valmistaja · kodinkoneiden valmistajat · kodinkoneiden valmistajia

Hakuehdolla kodinkoneiden valmistajat löytyi yhteensä 27 yritystä. Tulokset 1—20:

Amarillo-Keittiöt Oy MYRKKY

Kylpyhuonekalusteita, keittiökalusteiden valmistusta

Valitse kotisi kruunuksi Amarillo-keittiöt! Pohjalaiset ovat ammattitaidolla tehneet puusepäntöitä ja työstäneet puuta jo sukupolvien ajan ja tekevät niin edelleenkin. Tuotteillemme asetetaan korkeat laatuvaatimukset kestävyyden, värien ja viimeistelyn suhteen. Sinun ajatuksesi ja meidän ammattitaitomme yhdistyessä syntyy persoonallinen koti. Tutustu kotisivuilla valmistamiimme keittiökaapistoihin,komeroihin,wc- ja kylpyhuonekalusteisiin sekä ovimallistoon. Myös kodinkoneita. Soita ja kysy!

Palvelu:kylpyhuonekalusteiden valmistaja, keittiökalusteiden valmistaja
Valmistaa:kodinkoneet
 
 

Allaway Oy JYVÄSKYLÄ

Kodinkoneiden valmistaja

Allaway Oy on suomalainen Allaway-keskuspölynimurijärjestelmiä ja Ufox-ilmankostuttimia valmistava yritys, joka perustettiin vuonna 1982. Allawayn tuotteet valmistetaan Suomessa, Jyväskylän tehtaalla. Yhtiön toimintaa ohjaavat asiantuntemus, korkea ammattitaito, ympäristön huomioonottaminen sekä asiakkaiden tarpeiden tiedostaminen. Jälleenmyyjät Kuluttajat: K-Raudat, Hanakat, LVI-liikkeet Tukkuliikkeet Onninen, Ahlsell, Dahl

 
 

Gorenje Oy HELSINKI

Kodinkoneiden valmistaja

Gorenje Oy valmistaa kodinkoneita joista uusin on IQcook-induktioliesi, joka tuo keittiöön älykästä teknologiaa. IQcook-induktioliesi kontrolloi automaattisesti ruuan höyryttämistä, keittämistä ja paistamista. Tuotteisiimme kuuluvat mm. kylmälaitteet, astianpesukoneet, uunit ja liedet, pesukoneet sekä kuivausrummut. Meiltä myös huollot ja tekniset tuet!

 

Muuta hakua

Kodinkoneiden valmistajat:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus