:

Kokoustiloja

Kokoustila · kokoustilat · kokoustiloja

Hakuehdolla kokoustiloja löytyi yhteensä 339 yritystä. Tulokset 121—140:

 

Piian Särvin SYÖTE

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounasravintola, ruokaravintola, tilausravintola

Piian Särvin toimii Syötteen Luontokeskuksen tiloissa Isosyötteen Laskettelukeskuksessa, Syötteen Kansallispuiston kupeessa. Meiltä pääset joustavasti Ahmatuvan vaellusreitille ja hiihtoladuille. Tarjoamme päivittäin kotiruokalounasta noutopöydästä. paikallista ruokaa oikeista raaka-aineista valmistettuna.Tilauksesta ravintolastamme juhlat, kokoukset, illanvietot.

Hakusana:Kokoustiloja
 
 

Ravintola Kaks Ruusua VARKAUS

Ravintola

Ravintola Kaks Ruusua on todella upea tila korkeine huoneineen ja kristallikruunuineen. Kauniit vanhat huonekalut, tavarat ja esineet ihastuttavat ja kutsuvat Teitä viihtymään! Järjestämme kaikenlaisia juhlia häistä, kastejuhlista muistotilaisuuksiin. Teemme yhteistyötä ohjelmatoimiston kanssa joten voimme räätälöidä teille ihan minkälaista ohjelmaa vain haluatte.

Palvelu:kokoustilat
 
 

Hotelli Pellonhovi PELLO

Kauppakamarin jäsen

Pubi, ruokaravintola, hotelliravintola

Hotelli Pellonhovin majoitustilat soveltuvat isonkin ryhmän tarpeisiin.Kokoustilojamme voivat hyödyntää erikokoiset ryhmät, tilojen varustelu on hyvä ja käytössä on myös langaton Wlan-verkko.Auditoriossamme on tilaa 180 henkilön kokousten ja konferenssien järjestämiseen. Ravintolamme ruokalistalta alkupeäistä paikallista ruokaa viihtyisässä ympäristössä. Pubimme tarjoaa viihdettä ja hauskanpitoa aamun tunneille saakka.Erähovi on kelohuvila,joka tarjoaa puitteet 25 hengen ryhmille.

Palvelu:Kokoustiloja
 
 

Lemarin Matkakoti Oy SYSMÄ

Ravintolapalveluja, hotellipalveluita

Uoti on hotelli-ravintola Sysmän keskustassa. Tervetuloa nauttimaan hiljattain uusituista tiloistamme sekä uudistetun keittiömme herkuista! Uotista saat maukkaita ruoka-annoksia à la carte-listalta sekä monipuolista buffetlounasta päivittäin. A-oikeudet ja terassi ilta-aurinkoon. Perjantaisin ja lauantaisin myymme maukasta itse savustettua lohtamme myös mukaan – tee varaus ja tule noutamaan! Tilamme soveltuvat myös juhlakäyttöön sekä kokouskäyttö

Palvelu:kokoustilat
 
 

Vanha Maamiesseurantalo PIEHINKI

Kokoustilojen vuokrausta, juhlatilojen vuokrausta

Vanha maamiesseurantalo sijaitsee Raahessa, Piehingin kylässä. Talo rakennettiin sotien jälkeen Piehingin nuorisoseuran toimesta mutta omistus siirtyi pian maamiesseuralle. Vuonna 1979 talo siirtyi yksityisomistukseen. Tiloissa toimi myöhemmin Janssonin galleria, jolloin talo sai nykyisen ilmeeensä. Kesästä 2019 lähtien vanhan maamiesseurantalon ovet avautuvat jälleen niin yksityisten kuin yritysten juhlien ja tapahtumien viettopaikkana.

Palvelu:kokouspaikka, kokoustilat
 

Muuta hakua

Kokoustiloja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus