:

Kokovartalohieronta

Kokovartalohieronta

Hakuehdolla kokovartalohieronta löytyi yhteensä 14 yritystä.

Oulun Suolahoitola OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Suolahuone

Suolahuone, jotta sinun olisi helpompi hengittää - Oulun Suolahoitola sijaitsee Heinäpäässä. Meillä on käytössämme suolahuone allergian, astma- ja hengityselinsairauksien hoitoon. Lisäksi myymme erilaisia luontaistuotteita, Tulsi yrttijuoma, Aloevera hyvinvointituotteet, suolalamput, coolment-geelit, ruususuola ja intiaanisokeri. Hoitoina perinteinen hieronta, vyöhyketerapia ja intialainen päähieronta. Suolahoidolla helpotetaan iho- ja hengityselinogelmia.

Palvelu:kokovartalohieronta
 
 

Hoitola EhoKeho TURKU

Hierontaa

Koulutettu Hieroja ja Personal Trainer Turku. Toimenkuvaani kuuluvat klassinen eli "perinteinen" hieronta, vauvahieronta, kinesioteippaus, personal training sekä Aloe Vera -tuotteiden myynti. Toimipisteeni sijaitsee Turun Nummessa osoitteessa Nummenpuistokatu 9, katutason liikehuoneisto. Lisätietoja löydät kotisivuiltani, sähköpostitse tai puhelimitse. Seuraa tarjouksia ja ajanvaraustietoja facebook-sivuiltani. Asiakkainani on myös yrityksiä Turun seudulla.

Palvelu:kokovartalohieronta
 
 

Juhannuskukkulan Hierontapalvelu TURKU

Hierontaa

Tarjoamme klassista hierontaa aivan kaikille sohvaperunasta kuntoilijaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Jos haluat apua palautumiseen fyysisestä rasituksesta, helpotusta lihaskireyksiin, lievitystä kipuun tai vain rentoutua kiireen keskellä, älä epäröi ottaa yhteyttä. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Juhannuskukkulalla, lähellä Logomoa. Vieressä on ilmaista parkkitilaa. Ajan voit varata kätevästi nettisivuillamme tai soittamalla. Maksaa voit myös pankkikortilla. Tervetuloa!

Palvelu:kokovartalohieronta
 
 

SamiKo koulutettu hieroja - kuntoneuvoja

Hieroja, hierontaa

Klassista hierontaa kuluttajille ja yritysasiakkaille.Triggerihierontaa, trigger- eli liipasinpisteet ovat ärtyneitä kipupisteitä, joita voi esiintyä kireissä lihaksissa tai lihaksien sidekalvoissa. Ne saattavat aiheuttaa heijastekipua läheisiin lihaksiin. Tiedusteluita voi laittaa myös sähköpostitse.

Palvelu:kokovartalohieronta
 
 

Santeri J. Humina TAMPERE

Hieroja, hierontaa

Olen koulutettu hieroja ja tarjoan ammattitaitoisia palveluitani aivan Tampereen ydinkeskustassa. Palvelen arkisin klo. 09.00-18.00 tai sopimuksen mukaan. Soita ja varaa aika!

Palvelu:kokovartalohieronta
 
 

Hieroja Aki Luukkonen KAJAANI

Hieroja, urheiluhieroja

Hieroja Aki Luukkonen suorittaa perinteistä hierontaa ja urheiluhierontaa. Savihoidot ja lämpöhoidot tehostavat perinteistä hierontaa, poistavat kuona-aineita ja rentouttavat lihaksia.Hanki lahjaksi lahjakortti hierojalle.Voit varata akilta myös ilta-aikoja, jolloin työpäivän jälkeiset hierojakäynnit onnistuvat.

Palvelu:kokovartalohieronta Kajaani
 
 

Hieronta Pauli Tossavainen PIEKSÄMÄKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hierontaa

Toimenkuvaani kuuluvat klassinen hieronta, hermoratahieronta, vyöhyketerapia ja jäsenkorjaus. Klassista hierontaa suositellaan hoidoksi lihasjännityksistä ja lihaskivuista kärsiville. Hermoratahieronta on rentouttavaa ja rauhoittavaa. Toimipisteeni sijaitsee Pieksämäellä osoitteessa Häyrisentie 23-25. Teen myös yritys- ja kotikäyntejä. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:kokovartalohieronta
 
 

Hieronta Arto Huttunen KUOPIO

Hieroja, hierontaa

Klassista hierontaa yksityisille ja yritysasiakkaille. Teen tarvittaessa kotikäyntejä ja myös hierontaa yrityksien henkilökunnalle työpaikalla (yrityspalvelu). Klassista hierontaa suositellaan hoidoksi lihasjännityksistä ja lihaskivuista kärsiville. Kun olet stressaantunut ja jumissa, tule hierontaan, toimipaikkani sijaitsee ihan Kuopion keskustassa tai toinen hierontapaikka Julkulassa. LAHJAKORTTI, hyvä lahjaidea ystävälle, sukulaiselle tai tuttavalle.

Palvelu:kokovartalohieronta
 
 

ANET RECREO OY HELSINKI

Hieroja, luontaishoitoja

Perinteistä hierontaa alkaen päähieronnasta vartalohierontaan. Vyöhyketerapiaa, Shiatsua, Lymfahoitoja, Kuumakivihoidot sekä -hieronnat. Teen mielelläni myös yrityskäyntejä ja virkistäviä hoitoja sekä konsultaatiota palvelutaloihin Helsingin talousalueelle.

Palvelu:kokovartalohieronta
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus