:

Konditoriat

Konditoria · konditoriat · konditorioita

Hakuehdolla konditoriat löytyi yhteensä 108 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Lillkungs Bageri & Konditori ORAVAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Konditoria, leipomotuotteita

Kvalitativa bageriprodukter och konditoriprodukter bakade med stor yrkeskunskap och skicklighet. Urvalet omfattar bröd, matbröd, tunnbröd, spisbröd, kaffebröd, konditoriprodukt, säsongprodukter, bröllopstårta, smörgåstårta, munkar, berlinermunkar, wienermunkar, grismunkar, grisar, kakor, tårtor. Från bageri och konditori: wienermunk, munk, livsmedel, konditoriprodukt, kaka, grismunk, gris, berlinermunk, wienermunk. Smakliga alternativ åt Er! Mikael(Micke) 050 380 0848 tai Marika 050 525 722.

 
 

Leipomo Markun Pakari FORSSA

Kahvila, leipomo, konditoria

Hyvän leivän ystävälle! Maukkaita leipiä ja konditoriatuotteita ammattitaidolla Forssan keskustasta. Markun Pakarissa toimivat kahvila, leipomo ja konditoria. Valikoimissamme leipomotuotteet, lähileivät, ruisleivät sekä vuokaleivät. Poikkea kahvilla ja osta kotiin erikoisuutemme: Markun Pakarin kuminalimppu. Täytekakut ja voileipäkakut tilauksesta. Olemme avoinna arkisin 8-16 ja lauantaisin 8-13. Tervetuloa!

 
 

Ämmän Leipä Oy - Lounaskahvila Konditoria Herkkusuu SUOMUSSALMI

Kahvila, leipomo, konditoria, lounasravintola

Ämmän Leipä Oy - Suomussalmelainen perheleipomo jo vuodesta 1977. Tuotevalikoimamme on vuosien kuluessa laajentunut, ja nyt meiltä saa myös luontaisesti gluteenittomia tuotteita sekä erikoisuutena pettujauhoista leivottua leipää. Perinteisen leipomotoiminnan lisäksi tarjoamme lounasravintola- ja konditoriapalveluita Lounaskahvila Herkkusuussa osoitteessa Jalonkaarre 1 - Jalonniemi-talo, Ämmänsaari. Tervetuloa!

Yhteystiedot: Jalonkaarre 1, 89600 Suomussalmi, Lounaskahvila konditoria Ämmän Herkkusuu
(08) 711 153

 
 

Liisan Leipomo Oy - Kauppahalli TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Konditoria, leipomotuotteita

Tampereen keskustassa sijaitsevassa Kauppahallissa on myös Liisan Leipomon myymälä ja kahvio. Myymälämme sijaitsee keskikäytävällä, myyntipaikkanumerot ovat 13, 14, 15, 112 ja 114. Toimipisteestä on saatavissa kaikkia Liisan Leipomon tuotteita. Tervetuloa!

Aihepiiri:Konditoria
 
 

Makutuote - Kauppahalli TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Leipomo, konditoria, leipomotuotteita

Makutuote tarjoaa laadukkaita makuelämyksiä arkeen ja juhlaan. Perheyrityksemme toiminta jatkuu jo neljännessä sukupolvessa, toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi palveltavaksi Kauppahallin tai Lielahden myymälöihimme. Makutuote leipoo pitkiä perinteitään kunnioittaen todellisia makuelämyksiä, jotka ovat lunastaneet paikkansa niin juhlapöydässä kuin arkenakin.

 
 

Alko Oy - Alkon tilauspalvelu Konditoria Vehnänen Ky JUANKOSKI

Kauppakamarin jäsen

Juomien vähittäismyyntiä

Alko on koko maan kattava, tehokas ja asiantunteva erikoisliikeketju. Alkolla on yli 340 myymälää ja noin 120 myymäläverkostoa täydentävää tilauspalvelupistettä. Alkolla on myös yritysten palvelutarpeita varten erityisiä yrityspalvelumyymälöitä. Lähimmän yrityspalvelumyymälän yhteystiedot saat osoitteesta www.alko.fi/palvelutyrityksille.

 
 

Kahvila - Konditoria Miorita KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, konditoria

Kahvila-Konditoria Miorita - Kemin vanhin kahvila-konditoria Kemin ydinkeskustassa. Viihtyisässä kahvilassa 28 asiakaspaikkaa. Konditoria- ja leipomotuotteet valmistetaan omassa sokerileipomossa hyvistä raaka-aineista ammattitaidolla. Avustamme juhlien kahvitarjonnan suunittelussa. Tilaa täytekakut, hääkakut, syntymäpäiväkakut, fantasiakakut lastenjuhliin, voileipäkakut, pullakranssit sekä kuivakakut ja pikkuleivät juhliisi. Avoinna: ma-pe 8.00-16.30 ja la 09.30-15.00. Tervetuloa herkuttelemaan!

 
 

Leipomoliike M. Mattila LIETO

Kahvila, leipomo, leipomotuotteita

Leipomo Mattilasta löydät ruokaleivät sekä kahvileivät, leivonnaiset, pikkuleivät, pullat sekä keksit. Leipomomme yhteydessä toimii myös myymälä-kahvila, josta saa tuoreet oman leipomomme tuotteet mukaan ja paikanpäällä nautittavaksi. Palvelemme: Arkisin 7.30 - 16 Lauantaisin 9.00-14.00 Tarjolla lisäksi keittolounas arkisin noin klo 10 alkaen. Tervetuloa.

Palvelu:konditoria
 
 

Kiteen Kotileipomo avoin yhtiö KITEE

Suomen Yrittäjien jäsen

Leipomo, leipomotuotteita

Kiteen Kotileipomosta saat maukkaat kahvileivät ja konditoriatuotteet arkeen ja juhlaan. Myös gluteenittomat.

Hakusana:konditorio
 
 

Pitomestarit Oy - Itä-Häme talo HEINOLA

Pitopalvelu, juhlapalveluja, juhlatilat

Yhteystiedot: Kahvila / konditoria, Eevan Herkut
03 714 2482

 

Muuta hakua

Konditoriat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus