:

Konesuunnittelua

Konesuunnittelu · konesuunnittelua

Hakuehdolla konesuunnittelua löytyi yhteensä 819 yritystä. Tulokset 1—20:

Robecorp Oy ULVILA

Metallituotteiden valmistaja, alihankintakoneistuksia, koneiden rakennusta

Robecorp Oy:n erikoisosaamista on pitkien mittatarkkojen koneistettujen kappaleiden valmistus, kuten esimerkiksi lineaarijohteet ja kiinnityspalkit valmisjohteita varten. Asiakaskunta koostuu lähinnä erilaisia materiaalinkäsittelylaitteita valmistavista yrityksistä.

Palvelu:konesuunnittelua
 

FINNBAUM - Kivioja Engineering Oy YLIVIESKA

Sähköinsinööritoimisto, teollisuusautomaatiota, koneiden valmistaja

KIVIOJA ENGINEERING OY on dynaaminen, tinkimättömään ammattitaitoon ja asiakaspalveluun panostava suunnittelutoimisto. Se on teollisuuden kokonaisvaltaisiin automaatioprosesseihin erikoistunut yhtiö, jolla on vahvaa erikoisosaamista erityisesti servomoottoritekniikalla toimivien puuntyöstölinjojen ja koneiden suunnittelusta sekä teollisuuskoneiden valmistuksesta. Toimialue: Suomi, Eurooppa ja Venäjä.

Palvelu:konesuunnittelu
 

Insinööritoimisto Jantec Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Insinööritoimisto, rakennesuunnittelua, konesuunnittelua, prosessisuunnittelua

Suunnittelee ja tarvittaessa valmistaa, asentaa, antaa käyttökolutuksen. Jantec Oy suunnittelee layout, paperi, puu, elintarvike, teräs, elektroniikka ja rakennusteollisuuden laitteita. Suunnittelussa käytämme 3D-ohjelmistoja, tarvittaessa myös 2D-ohjelmistoja. Meillä on pitkäaikainen kokemus prosessi- ja konepajateollisuuden suunnittelutehtävistä. Suunnittelijoidemme vahva ammattitaito takaavat projektin toteutuksen parhaalla mahdollisella tavalla. Käytössämme ovat aina viimeisimmät ohjelmat.

Hakusana:konesuunnittelu
 

Coor Service Management ESPOO

Siivouspalveluita, kiinteistöpalveluja, teollisuuspalveluita, Teräsrakentaminen

Coor Service Management on Pohjoismaiden johtava tukipalveluiden toimittaja, joka johtaa, kehittää ja tehostaa liiketoimintaa tukevia toimintoja yksityisellä ja julkisella sektorilla. Työllistämme noin 1000 henkilöä eri puolilla Suomea.

Palvelu:konesuunnittelu
 
 

Länsitekniikka Oy RAUMA

Konesuunnittelua, prosessisuunnittelua

Länsitekniikka on vuonna 1994 perustettu insinööritoimisto. Erikoisalaamme ovat kuljetinsuunnittelu puunjalostusteollisuudelle sekä laivojen koneisto-, putkisto-, varustelu- ja LVI-suunnittelu. Johdamme ja valvomme suuriakin projekteja, kuten laivojen uudisrakennus- ja korjausprojekteja. Toimimme Raumalla vesitornin juurella.

 
 
 
 
 
 

SSG Pajaservice Oy PIRKKALA

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, työstökonehuoltoja

Pajaservice on tehnyt vuodesta 1998 työstökoneiden asennukset, huollot ja kunnossapidot konepaja-, metalli-, ajoneuvo-, voimalaitos-, muovi- ja rakennusaineteollisuudelle. Mm. betonielementtitehtaiden korjaukset sekä huollot. Asiakaslähtöinen, joustava ja ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee teitä haastavimmissakin tehtävissä. Palveluihimme kuuluu mm: työstökonehuollot, vuosihuollot, vikakorjaukset ja varaosapalvelut. Asiakkaitamme on Suomessa kuin ulkomaillakin. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot: Projekti-insinööri: työnjohto, konesuunnittelu, laitesuunnittelu, varaosat, Mika Humpas
040-716 6236

 
 

Insinööritoimisto Femdata Oy ESPOO

Konesuunnittelua, prosessisuunnittelua

FEMdata on kotimainen FEM -lujuuslaskenta-alan ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut tuottamaan FEM -ohjelmia sekä niihin liittyviä palveluja. Toiminnan painopisteitä ovat ohjelmien kehitys sekä ohjelmien tukipalvelut, koulutus ja laskentapalvelut. FINNSAP on yleinen FEM -lujuuslaskentaohjelmisto koneenrakennuksen, teräsrakentamisen, laitossuunnittelun ja rakennusalan sovellutuksiin.

 
 

JK Projektio Oy KUITULA

Konesuunnittelua, prosessisuunnittelua

JK projektio tarjoaa muovituotteiden tuotekehitykseen ja tuotannon aloittamiseen tietoon ja kokemukseen perustuvaa asiantuntevaa apua. Ammattitaitoinen apu suunnittelun alkuvaiheessa nopeuttaa suunnittelua ja parantaa laatua.

 
 

Bervac Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Konesuunnittelua, prosessisuunnittelua

Bervac Oy on paperi- ja prosessiteollisuudelle lämpö-, ilma- ja kuivaustekniikkapalveluja tuottava yritys.

 
 

Insinööritoimisto Proline Oy JYVÄSKYLÄ

Konesuunnittelua, prosessisuunnittelua

ProLine-konesuunnittelu ProKipa-kiinteistöpalvelut Pro-digit-3D skannauspalvelut

 
 

VYR-plan JOKIOINEN

Konesuunnittelua, prosessisuunnittelua

Olemme erikoistuneet teollisuuden koneiden sähkösuunnitteluun ja logiikkaohjelmointiin. Myös käyttöönotot ja asennusvalvonta.

 
 

Beisa Oy VARKAUS

Hydrauliikkajärjestelmiä, konesuunnittelua

Beisa Oy on erikoistunut teollisuuden voitelujärjestelmien toimituksiin. Meiltä saat täyden teknisen tuen voitelujärjestelmien suunnitteluun, huoltoon sekä asiakaskohtaisiin sovelluksiin vuosikymmenien kokemuksella. Monipuoliset pitkälle viedyt käyttöominaisuudet sekä ympäristöystävälliset ratkaisut tukevat asiakkaiden pyrkimyksiä puhtaaseen tuottavuuteen. Johtavien valmistajien jatkuva tuotekehitys takaa myös jatkossa parhaat ratkaisut käyttöönne.

 
 

Insinööritoimisto Drivesystems Oy HARJAVALTA

Konesuunnittelua

Drivesystems Oy on vuonna 2006 perustettu mekaanista suunnittelupalvelua tarjoava yritys.

Hakusana:konesuunnittelu, konesuunnittelua, konesuunnittelut
 
 
 

Muuta hakua

Konesuunnittelua:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus