:

Konservointia

Konservointi · konservointia

Hakuehdolla konservointia löytyi yhteensä 35 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Arvotekstiilipalvelu Tupulatäkki Oy TAMMISAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Taide, konservointia

Ammattitaitoista konservointityötä vanhaa kunnioittaen. Arvotekstiilipalvelu Tupulatäkki Oy tarjoaa asiantuntevaa tekstiilien konservointipalvelua. Konservoimme niin museotekstiilit, ryijyt, tekstiilitaidetyöt kuin arvotekstiilit. Lisäksi palveluihimme kuuluvat kuntokartoitukset, konsultointi, tekstiilien näytteilleasettelu ja ennaltaehkäisevä konservointi. Tallennamme ja kopioimme myös vanhoja tekstiilimalleja esimerkiksi näyttelyitä varten.

Palvelu:tekstiilien ennalta ehkäisevä konservointi
 
 

Entisöintiverstas Metz VELKUA

Huonekalujen entisöintiä

Entisöintiverstas Metz on yritys, joka on erikoistunut sekä modernien, että antiikkihuonekalujen kunnostamiseen, entisöintiin ja konservointiin. Teemme työt 30 vuoden kokemuksella, ja tarjoamme tarvittaessa avaimet käteen -palvelun. Kohteet entisöidään korkeiden standardien mukaisesti, perinteisiä työmenetelmiä käyttäen. Olipa sitten kyse vaikkapa rikkinäisestä tuolista, uutta lakkapintaa kaipaavasta ruokasalin pöydästä tai täydellistä restaurointia tarvitsevasta kaapistosta, niin ota yhteys!

Palvelu:konservointi
 
 

Lahikainen Tiina Irmeli TURKU

Maalaustöitä

Jos tarvitset tarkkaa ja huolellista tekijää, olen Sinulle se oikea vaihtoehto. Yrittäjänä olen toiminut runsaat 4 vuotta, mutta kaikenkaikkiaan ollut alalla yli 20 vuotta. Kokemusta löytyy siis hyvin laajalti maalausalalta. Kaikkien näiden vuosien jälkeenkin, nautin työstäni. Työympäristöni pidän luonnollisesti erityisen siistinä. Yksityistalouksia erityisesti, ja tietysti muitakin kohteita, ajatellen.

Palvelu: konservointi
 
 

TMI ELÄINTÄYTTÄJÄ AKI HOHKURI PORI

Eläintentäyttäjä

Luonnontieteellisen alan konservaattori Aki Hohkuri täyttää erilaisia eläimiä. Palvelen yksityisiä, yrityksiä, kouluja, museoita ja ravintoloita koko suomen alueella.

Hakusana:eläinten konservointi
 

Muuta hakua

Konservointia:

Ammattilaiset:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus