:

Koristemaalausta

Koristemaalaus · koristemaalausta

Hakuehdolla koristemaalausta löytyi yhteensä 26 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Al Secco HELSINKI

Maalaustöitä, koristemaalausta

Al Secco on erikoistunut koristemaalaukseen, mutta teemme myös muut maalausalan työt. Työkohteitamme ovat yksityisasuntojen lisäksi myös yritysten tilat. Kotisivuillamme voit tutustua tekemiimme työkohteisiin. Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:koristemaalaus, perinteinen koristemaalaus
 
 

Oriveden Maalauspalvelu ORIVESI AS

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalausliike, remonttipalveluita

Oriveden Maalauspalvelu - Maalaustyöt, tapetointi ja koristemaalaus Oriveden ja Pirkanmaan alueella. Kaikki maalaustyöt ammattitaidolla yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille sisällä ja ulkona. Palveluihimme kuuluvat sisämaalaus, ulkomaalaus, tapetointi, tasoitetyöt, huoneistoremontit ja porraskäytävien maalaus. Erikoisosaamistamme ovat koriste- ja kuviointimaalaukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Palvelu:koristemaalaus
 
 

Lahikainen Tiina Irmeli TURKU

Maalaustöitä

Jos tarvitset tarkkaa ja huolellista tekijää, olen Sinulle se oikea vaihtoehto. Yrittäjänä olen toiminut runsaat 4 vuotta, mutta kaikenkaikkiaan ollut alalla yli 20 vuotta. Kokemusta löytyy siis hyvin laajalti maalausalalta. Kaikkien näiden vuosien jälkeenkin, nautin työstäni. Työympäristöni pidän luonnollisesti erityisen siistinä. Yksityistalouksia erityisesti, ja tietysti muitakin kohteita, ajatellen.

Palvelu: koristemaalaukset
 
 

Tasoite- ja maalauspalvelu Storgård ESPOO

Maalaustöitä

Tasoite- ja maalauspalvelu Storgårdista tasoitetyöt, rappaukset sekä maalaustyöt sisä- ja ulkopintoihin rakennusliikkeille ja kotitalouksille pääkaupunkiseudun alueella. Kauttani myös laadukkaat vedeneristykset, laatoitukset, tapetoinnit, laminaattiasennukset sekä erikoismaalaukset. Kysy vaikka tarjousta asuntosi pintaremontista ja muista kotitalousvähennysoikeus työnosuudesta.

Palvelu:koristemaalaus
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Koristemaalausta:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus