:

Korjausrakennusta

Korjausrakennus · korjausrakennusta

Hakuehdolla korjausrakennusta löytyi yhteensä 832 yritystä. Tulokset 161—180:

 

Byggtjänst Patrik Lindholm TAMMISAARI

Korjausrakentamista

Mångsidigt kvalitativt byggande från stora objekt till mindre enheter. Nybyggen samt renovering och sanering av äldre objekt. Från industrihallar och maskinhallar till egnahemshus, fritidshus, villor, fritidsbostäder, garage, bryggor och bastun. Även kök, våtutrymmen, badrum, samt tapetsering, klingkerarbete och parkettarbete. Nybyggen, renovering och sanering av äldre objekt. Verksamhet i Västra Nyland: Karis, Ekenäs, Hangö, Salo trakten, på Kimitoön och i skärgården. Äkta skärgårdsbyggande.

 
 

Rakennuspalvelu Seppo Saharinen MYRSKYLÄ

Talonrakennusta

Teemme rakennusaliurakointia sekä huoneisto-, kylpyhuone-, liiketila- ja toimistosaneeraukset mm. laatoitukset-, vesieristykset-, maalaustyöt- ja puujulkisivusaneeraukset. Toimimme 09- alueella.

Palvelu:korjausrakentamista
 
 

RM-Maalaus ja Rappaus Oy TAMPERE

Rakennusliike, maalaustöitä, remonttipalveluita

Teemme uudis- ja saneerauskohteiden maalaustyöt (sisämaalaus, ulkomaalaus), rakennustyöt, saneeraustyöt, pintaremontit, tasoitetyöt, tapetointi- ja rappaustyöt Pirkanmaan alueella yksityisille, taloyhtiöille ja alihankintana rakennusliikkeille. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:rakennussaneeraus, korjausrakennus
 
 

Rakennussaneeraus Risto Perkola KOKEMÄKI

Talonrakennusta

Uudis-ja saneerausrakentaminen sekä laajennustyöt ja muutostyöt ammattitaidolla. Kauttani mm. maalaus ja tapetointi, laatoitus ja vesieristys, vesikatot, rappaukset ja työt avaimet käteen periaatteella. Toimin pääkaupunkiseudulta aina Lappiin asti.

 
 

Rakennus Parttimaa VALKEALA

Talonrakennusta

Rakennus Parttimaa on ammattitaitoinen ja kokenut rakennusliike jolta saat remontti- ja saneerauspalvelut laadukkaasti toteutettuna. Palvelemme sekä yksityisiä tahoja että yrityksiä ja toimimme tarvittaessa koko Suomen alueella. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme myös kotisivujemme kautta!

Hakusana:rakennussaneeraus
 
 

JS-Remontti- ja aputyöt JOKELA

Rakennussaneerausta

Jukka Salo on Helsingin ja Vantaan seudun oma vuokra-aviomies. Teen niin pienet kodin asennustyöt kuin myös isommat remontitkin, kuten lattiatyöt (laminaatit, parketit sekä vanhojen parkettien ja lautalattioiden hionnat ja lakkaukset), maalaukset ja tapetoinnit. Myös märkätilojen remontit saunat, wc:t, kylpyhuoneet ja pesutilat. Kaikki remonttityöt kotiin tai toimistoon, sisälle, ulos tai saaristoon, yksityishenkilöille ja yrityksille! Ota yhteyttä! Aluella Helsinki, Vantaa ja Espoo.

 
 

Forssan Huoneistosaneeraus FORSSA

Korjausrakennusta

Palveluihimme kuuluvat huoneistoremontit ja erilaiset sisäsaneeraustyöt Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen alueella suoraan asiakkaille. Teemme vesieristetyöt, laatoitustyöt, tapetoinnit, muutostyöt, kalusteasennukset, saunaremontit, maalaustyöt, lattiapäällystystyöt, keittiökalusteasennukset, paneloinnit, toimistosaneeraukset jne. ammattitaidolla. KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME!

Palvelu:rakennussaneeraus
 
 

PVT-Rakennus Oy HELSINKI

Remontteja

Vesivahinkokorjaukset, saneeraukset sekä peruskorjaustyöt pääkaupunkiseudulla.

Hakusana:rakennussaneeraus
 
 

JSH-Rakenne PORI

Lattianpäällysteitä, saneerausta

Yritys tekee kaikenlaisia rakennussaneerauksia, laatoitusta, betonilattioita, maalauksia, korjauksia lähinnä Satakunnan alueella. Saneeraus- ja korjaustyöt ammattitaidolla jo vuodesta -89 sekä yksityisille että yrityksille. Ulkovuoraukset, väliseinien teot, kattotyöt, keittiöremontit, kylpyhuoneremontit ym. onnistuu samoin purkutyöt. Yksityisten kannattaa huomioida myös 60 % kotitalousvähennys. Rakennusalalta jo 20 vuoden kokemus ja hyvä ammattitaito. Soita ja kysy tarjous!

Palvelu:korjausrakentaminen
 
 

Remontointi Jan Eriksson VÄSTERSKOG

Korjausrakennusta

Remontointi Jan Eriksson on piinkova rakennustöiden ammattilainen. Sisätilojen lisäksi Remontointi Jan Eriksson hoitaa myös kotisi ulkopuolen kerralla kuntoon. Kaikki työmme toteutetaan rakennusalan kokemuksella sekä laatutakuulla. Tervetuloa sivuillemme tutustumaan toimintaamme!

 
 

Metsätikka ORIVESI

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta

Metsätikka tekee monipuoliset rakennustyöt Orivedellä sekä lähialueilla. Palveluihimme kuuluvat mm. talonrakennustyöt, uudis- ja saneerausrakentaminen, metsän raivaus ja hoito sekä tien- ja maanrakennustyöt. Soita ja kysy lisää alan ammattilaiselta.

Palvelu:rakennussaneeraus
 
 

EBER OY HELSINKI

Rakennussaneerausta, atk-huoltoa

Eber Oy on yökerhojen huolto-, korjaus-ja rakennustöihin erikoistunut ammattilainen. Palvelemme ympäri vuorokauden. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa. Teemme rakennustöitä, saneeraustöitä, asennustöitä sekä huoltotöitä. Teemme ravintolaremontit ja ravintolakalusteita. Toimimme sekä yksityisille että yrityksille. Tarjoamme myös tietokoneiden huolto-, korjaus- ja myyntipalvelua. Palvelemme ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Soita ja kysy lisää!

 
 

Rakennus- ja Restaurointityöosuuskunta Lunetti LAPPEENRANTA

Korjausrakentamista

Lunetti on keväällä 2008 toimintansa aloittanut työosuuskunta. Kauttamme saat laadukkaasti restaurointiin, korjausrakentamiseen, hirsitöihin ja maalaukseen liittyvät palvelut. Myös erikoispuusepäntyöt saat kauttamme luotettavasti. Henkilökuntamme on koulutettua ja se koostuu monista eri alan ammattilaisista. Toimimme koko Etelä-Karjalan alueella ja sopimuksen mukaan myös kauempana. Ota yhteyttä!

 
 

Ekifix Oy SAMMATTI

Rakennusliike

Tarjoamme luotettavaa ja laadukasta rakentamista Lohjan seudulla niin yksityisille kuin yrityksille vuosien ammattitaidolla. Toimialaamme kuuluu uudisrakentaminen, korjausrakentaminen, kalusteasentaminen ja kylpyhuoneremontit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:korjausrakentamista
 
 

Remontointi ja Rakennus Korpiaho Ky HYVINKÄÄ

Rakennusliike

Remontointi ja Rakennus Korpiaho Ky tarjoaa monipuoliset rakennuspalvelut aina perustuksista vesikattoon. Yritys toimii koko Uudenmaan alueella. Remontointi ja Rakennus Korpiaho Ky tekee mm. saneeraukset, kylpyhuoneremontit sekä muut remontointiin liittyvät työt.

Hakusana:korjausrakentaminen, remontointia Rakennussaneeraus, rakennussaneeraus
 
 

J & J Monialapalvelut Ky HELSINKI

Korjausrakentamista, siivouspalveluita

J & J Monialapalvelut Ky on Helsinkiläinen remontti- ja siivousalan yritys. Voit kääntyä Juhan puoleen remonttiasioissa, Juha kunnostaa pesuhuoneet, saunat, keittiöt, wc:t, tapetoinnit sekä sisä- ja ulkomaalaukset. Jaanalta saat apua kodin ja yrityksen kaikkiin siivoustarpeisiin. Palvelemme yrityksiä, yksityisiä ja taloyhtiöitä ym. Uudenmaan alueella. Soita ja kysy lisää !

 
 

KOIVUN RAKENNUSPALVELU E. KASK LOHJA

Saneerausta

Rakennussaneerausalan töitä laidasta laitaan Lohjalla ja pääkaupunkiseudulla. Esim. maalaustyöt sisämaalauksista kattomaalauksiin, laatoitukset, märkätilantyöt kuten kylpyhuone- sekä saunaremontit.

Palvelu:rakennussaneeraus
 
 

Vuoksen saneeraus- ja vesivahinkotyöt IMATRA

Rakennusta, rakennussaneerausta

Vuoksen saneeraus ja vesivahinkotyöt tarjoaa yli 25 vuoden kokemuksella kaikenkattavat remonttipalvelut. Meiltä myös palvelua avaimet käteen periaatteella !

 
 

JiiKoo Remontit Kotisi Parhaaksi RIIHIMÄKI

Huoneistoremontteja, rakennussaneerausta

JiiKoo Remontit Kotisi Parhaaksi tarjoaa palveluja niin yksityisille kuin yrityksille. Teemme monipuolisesti niin sisä- kuin ulkotilojen remontit. Ammattitaitomme lisäksi olemme tunnettuja luotettavana yhteistyökumppanina. Tervetuloa myös kotisivuillemme!

 

Muuta hakua

Korjausrakennusta:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus