:

Kotisairaanhoitoa

Kotisairaanhoito · kotisairaanhoitoa · kotisairaanhoidot · kotisairaanhoitoja

Hakuehdolla kotisairaanhoitoa löytyi yhteensä 75 yritystä. Tulokset 1—20:

Koillismaan Terveys Oy KUUSAMO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Yksityinen lääkäri, työterveyshuolto

Koillismaan Terveys oy on syksyllä 2011 toimintansa alottanut yksityisiä terveyspalveluita ja sairaanhoitopalveluita tarjoava yritys. Toimimme Kuusamon, Posion, Taivalkosken ja Sallan aleella. Kotisairaanhoito suorittaa asiakkaan kotona lääkärin määräämiä sairaanhoidollisia toimia, ottaa verinäytteitä, valvoo lääkitystä ja seuraa asiakkaan vointia. Työterveyshuolto kuuluu kaikille työssä käyville ja se on osa perusterveydenhuoltoa. Työnantajalla on työterveyshuollon järjestämisvelvollisuus.

Palvelu:kotisairaanhoito
 

Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelu Oy KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Terveyspalveluja

Yrityksemme on kotihoidon, osastohoidon, työterveyshuollon, palveluasumisen ja vastaanottotoiminnan ammattilainen jo v. 1993 lähtien. Julkisen terveyden- ja sairaanhoidon rinnalla pyrimme täydentämään hoitoketjua tarjoamalla halukkaille yksityisen palveluntuottajan laadukasta ja turvallista hoitoa.

Palvelu:kotisairaanhoito
 

VTKL-palvelut Oy HELSINKI

Kotipalvelu, vanhusten palveluja

Pääkaupunkiseudulla palveleva VTKL-Kotipalvelut auttaa kodinhoitoon, kotisairaanhoitoon, henkilökohtaiseen hygieniaan sekä kodin puhtauteen ja järjestykseen liittyvissä asioissa. Palvelujamme voivat käyttää kaikki kotona apua tarvitsevat. Meillä on 40 vuoden kokemus yksilöllisistä kotipalveluratkaisuista ja ihmisläheisistä palveluista.

Palvelu:kotisairaanhoito
 

KOTIRUHTINAS Koti- ja hoivapalvelut OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kotipalveluita

Kotiruhtinas - Tehdään yhdessä Teille ihana arki! Tarjoamme perheille ja senioreille kattavasti koti- ja hoivapalveluita. Palveluvalikoimaamme kuuluvat kotisairaanhoito, kotipalvelut, kotisiivous sekä asiakkaan kotona tapahtuvat hyvinvointipalvelut. Autamme sinua arjen askareissa tarjoamalla siivouspalveluita, henkilökohtaista avustusta ja asiontiapua sekä kauneunedenhoitopalveluita jalkahoitdoista ripsipidennyksiin. Ota yhteyttä, kun haluat helpottaa omaa tai lähimmäisesi arkea.

Hakusana:kotisairaanhoito
 
 

Hyvinvointi Sampo KUHMO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kuntoutuspalveluja

Elämäsi kuntoon kuntoutuskeskuksessa. Hyvinvointi Sampo on kokonaisvaltainen kuntoutuksen ja hyvinvoinnin keskus. Tarjoamme kuntoutus-, hoiva-, virkistys- ja asumispalveluja kaikenikäisille; ikäihmisille, vammaisille, veteraaneille, muistisairaille, sekä muille kuntoutuksen, hoidon tai hemmottelun tarpeessa oleville. Järjestämme myös majoitus- ja juhlapalveluita sekä räätälöityjä lomapaketteja ja seniorilomia. Tule meille Kuhmoon kuntoutumaan tai viihtymään.

Palvelu:kotisairaanhoito
 
 

Keski-Savon Hoivakehitys ry PIEKSÄMÄKI

Asumispalveluita

Keski-Savon Hoivakehitys ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää syrjäytyneiden, psykiatrista kotikuntoutusta tarvitsevia sekä mielenterveyskuntoutujien elämänlaatua ja asumisolosuhteita kestävällä tavalla. Keski-Savon Hoivakehitys ry pitää yllä Nikulanmäen kuntoutumiskylää sekä Pieksämäellä sijaitsevaa Akseli ja Elina - kahvilaa.

Palvelu:kotisairaanhoitoa
 
 

Kotipalvelu Hoiva-Tuomi KOTKA

Kotisiivouksia, kotipalveluita, kotisairaanhoitoja

Siivous- ja hoivapalveluja, kotipalvelua ja asiointipalvelua. Kokonaisvaltaista sairaanhoitoa (sairaanhoitajan koulutus) aina kodin siivoukseen asti. Myös näytteiden ottoa, haavojen hoitoa, vanhusten ja vammaisten hoitoa jen. Teemme myös omaishoitajan lomituksia. Kun tarvitset yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa ihmiselle ja kodille, niin tulemme mielellämme avuksesi.

 
 

SVTY - Ämmänsaaren Palvelutalo SUOMUSSALMI

Vanhusten palveluja, vanhusten palveluasumista

SVTY - Suomussalmen vanhustentaloyhdistys ry vuokraa palveluasuntoja, tuottaa hoivapalveluja, kotipalveluja, ateriapalveluja, tukipalveluja ja palvelukeskustoimintana erilaisia päivittäisiin toimintoihin liittyviä palveluja sekä muita sosiaaliseen kanssakäymiseen liittyviä toimintoja kotiolosuhteissa asuville vanhuksille ja vammaisille. Ämmänsaaren palvelutalon palvelukeskuksessa toimivat yhdistyksen ylläpitämä ruokaravintola Kyltajyvä sekä ryhmä- ja päivätoimintapalveluja tuottava Aurinkoinen.

Palvelu:kotisairaanhoito
 
 

Kotisairaala Luotsi Oy TURKU

Kotisairaanhoitoja

Kotisairaala Luotsi - Sairaala kotonasi! Tarjoamme laadukasta, asiakaslähtöistä, yksilöllistä ja kustannustehokasta kotisairaanhoitoa ja kotipalvelua Turussa sekä ympäristökunnissa terveydenhuollon ammattihenkilöiden tuottamana. Kotisairaala Luotsin monipuolinen välineistö mahdollistaa monipuolisten hoitotoimenpiteiden toteuttamisen turvallisesti asiakkaan kotona, sisältäen myös laboratoriokokeiden ottamisen ja pika-analysoinnin paikan päällä.

Palvelu:kotisairaanhoito
 
 

Pitopuu LOHJA

Pitopalvelu, kotihoitoa

Pitopuu - Taiju Savelainen tarjoaa makua ja tukea elämään: Pitopalvelua, juhlapalvelua sekä kotisairaanhoitoa Lohjan alueella. Koulutukseltani olen terveydenhoitaja ja ravintolakokki. Kotisivuihini tutustumalla saat tarkemmin lisätietoa.

Hakusana:kotisairaanhoito
 
 

Kotihoito Harmonia Vaasa SUNDOM

Kotihoitoa, hoivapalvelua

Vaasan kaupungin hyväksymä palveluseteli tuottaja kotipalvelun piirissä vuodesta 2012. Olen työskennellyt pitkään vanhustyössä lähihoitajana dementiakodissa sekä kotipalvelussa. Pidän tärkeänä että hoitotyö on asiakasta tukevaa, kokonaisvaltaista ohjaamista hyvinvointiin. Palvelut: kotipalvelu, henkilökohtainen avustaminen, lääkehoito, katetrointi, ihonalais injektiot, haavanhoito, henkilökohtaisen hygienian hoito, verenpaineen ja verensokerin mittaus, asiointiapu, jalkahoito ja kotisiivous.

Hakusana:kotisairaanhoito Vaasa
 
 

Tmi Syrämmellä SASTAMALA

Lastenhoitoa, vanhusten hoitoja, terveydenhuolto, terveyspalveluja

Yksilöllistä koti-ja sairaanhoitopalvelua kotona selviytymisen tukemiseksi Sastamalan ja Valkeakosken lähialueilla. Olet sitten omainen tai mahdollinen asiakas, ota rohkeasti yhteyttä.

Palvelu:kotisairaanhoito
 
 

Hoivapalvelu MaijaLiisa ÄÄNEKOSKI

Hoiva-alan palveluita, siivouspalveluita, kotisiivouksia, kotiapua

Hoivapalvelu MaijaLiisa tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista apua kotiin, asiakkaille, joiden oma toimintakyky ei enää riitä arjen pyörittämiseen. Ikääntyessä, toimintakyvyn heikentyessä, sairastuessa, kuntoutuessa, hoitaessasi läheistäsi tai muuten elämäntilanteen muuttuessa ja elämän kriisitilanteissa tarvitaan usein apua. Kauttamme kotiapu, hoivapalvelut, kotisairaanhoito, asiointiapu ja siivouspalvelut. Aina juuri teidän tarpeisiinne sopiva palvelu.

Palvelu:kotisairaanhoito
 
 

Sairaanhoito- ja Kotipalvelu Hoito & Hoiva Kirsikka SASTAMALA

Kotipalvelu

Perus- ja sairaanhoitoa sekä hoivapalveluja kotitalouksille.

Palvelu:kotisairaanhoitopalvelu
 
 

Kemin kaupunki - Avosairaala KEMI

Terveyspalveluja

Yhteystiedot: Karihaaran alue, Kotisairaanhoito
016259 775

 

Muuta hakua

Kotisairaanhoitoa:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus