:

Koulutettu hieroja

Koulutettu hieroja

Hakuehdolla koulutettu hieroja löytyi yhteensä 63 yritystä. Tulokset 1—20:

 

HieroSampo TAMPERE

Hieroja, hierontaa

Tervetuloa rentoutumaan ja laittamaan lihakset kuntoon HieroSampoon Tampereen idylliseen Tampellaan. HieroSammossa teitä palvelee koulutettu hieroja Sampsa Laine. Olen valmistunut kesällä 2015 Tampereen urheiluhierojakoulusta. Hierontaan on tervetullut jokainen, olet sitten ammattiurheilia, toimistotyöntekijä tai eläkeläinen. Jokaiselle luodaan juuri hänelle oikea hieronnan hoitomuoto.

Palvelu:Urheiluhieroja, Hieronta, Koulutettu hieroja, Hierontaa, Hieroja
 

Oulun Suolahoitola OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Suolahuone

Suolahuone, jotta sinun olisi helpompi hengittää - Oulun Suolahoitola sijaitsee Heinäpäässä. Meillä on käytössämme suolahuone allergian, astma- ja hengityselinsairauksien hoitoon. Lisäksi myymme erilaisia luontaistuotteita, Tulsi yrttijuoma, Aloevera hyvinvointituotteet, suolalamput, coolment-geelit, ruususuola ja intiaanisokeri. Hoitoina perinteinen hieronta, vyöhyketerapia ja intialainen päähieronta. Suolahoidolla helpotetaan iho- ja hengityselinogelmia.

Palvelu:koulutettu hieroja
Yhteystiedot: Koulutettu hieroja - Refleksologi - Vyöhyketerapeutti, Eira Limingoja
044 322 3432

 
 

Hoitola EhoKeho TURKU

Hierontaa

Koulutettu Hieroja ja Personal Trainer Turku. Toimenkuvaani kuuluvat klassinen eli "perinteinen" hieronta, vauvahieronta, kinesioteippaus, personal training sekä Aloe Vera -tuotteiden myynti. Toimipisteeni sijaitsee Turun Nummessa osoitteessa Nummenpuistokatu 9, katutason liikehuoneisto. Lisätietoja löydät kotisivuiltani, sähköpostitse tai puhelimitse. Seuraa tarjouksia ja ajanvaraustietoja facebook-sivuiltani. Asiakkainani on myös yrityksiä Turun seudulla.

Palvelu:niska-hartia hieronta, hieroja Turku , klassinen hieronta, hieroja työpaikalle
Yhteystiedot: Koulutettu hieroja / Personal Trainer, Elli Lammela
040 520 8658

 
 

Hyvinvointihoitola Studio Voi Hyvin II

Suomen Yrittäjien jäsen

Hierontaa, hyvinvointipalveluja, suolahuone

Studio Voi Hyvin - Hieronta, lymfaterapia ja hyvinvointipalvelut Ii. Koulutettu henkilökuntamme tarjoaa kokonaisvaltaisia hoitoelämyksiä iholle, keholle ja mielelle. Hieronta-, hemmottelu-, ja kosmetologipalveluissamme käytetään luonnollisia hoitotuotteita ja luonnon omia välineitä, kuten yrttejä, turvetta ja kiviä. Tiloissamme on suolahuone ja solarium. Palvelemme myös venäjän kielellä. Varaa aikasi nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Palveluihimme saa myös

Palvelu:Klassinen hieronta, niska-hartia hieronta, Koulutettu hieroja Pakanen Elizaveta , Hieronta Ii, Hieroja Ii, Koulutettu Hieroja Ii
Yhteystiedot: Koulutettu Hieroja -Lymfaterapeutti -, Pakanen Elizaveta
045 877 6474

 
 

Hermoratahieroja - Hieroja Anne Tiiro II

Hieroja

Hermoratahieroja, Koulutettu hieroja, Kalevalainen jäsenkorjaaja sekä Lymfa- ja Voice Massage-terapeutti. Kalevalaisella jäsenkorjauksella korjataan kehon virheasentoja mobilisaatiokäsittelyn avulla. Klassinen hieronta on perinteistä lihashierontaa. Hermoratahieronnalla päästään käsiksi esim. migreeniin. Lymfaterapialla saadaan helpotusta nestekiertoon. Voice Massage- terapialla hoidetaan äänentuottoon ja purentaan liityviä ongelmia.

Hakusana:purentalihasten hieronta, hieronta, klassinen hieronta
Aihepiiri:koulutettu hieroja
 
 

Hyvän Olon Aika - Koulutettu Hieroja Merja Mäkelä II

Hierontaa

Hyvän Olon Aika - Hyvinvointisi parhaaksi. Klassinen hieronta, vyöhyketerapia ja koliikkihoito Ii. Merja Mäkelä on koulutettu hieroja, vyöhyketerapeutti ja koliikkihoitaja. Rauhallisissa tiloissa myös hemmotteluhoidot kuten suklaahieronta, hemmotteluhieronta ja intialainen päähieronta. Vastaanotto sopimuksen mukaan myös ilta- ja viikonloppuaikoja. Sopimuksesta myös kotikäynnit Ii, Kuivaniemi, Oulun Haukipudas alueella. Saatavissa myös lahjakortit.

Palvelu:klassinen hieronta, koulutettu hieroja Ii
 
 

Koulutettu hieroja Aleksei Ilin KOTKA

Urheiluhieroja, hierontaa

Laadukasta hierontaa Kotkan keskustassa. Palveluihin kuuluvat klassinen hieronta ja urheiluhieronta. Myös lämpöhoidot. Klassinen hieronta sopii mm. lihasperäisiin vaivoihin, kivun lievitykseen, yleiseen rentoutukseen, ennalta ehkäisevään lihashuoltoon, poistamaan sidekudoskiinnikkeitä ja aineenvaihduntajätteiden synnyttämiin, lihaskovettumiin. Lämmön vaikutukset: analgeettinen vaikutus=kipua poistava vaikutus, verenkierron vilkastaminen, verentungos, verevyys, lihasjännityksen laukeaminen.

Hakusana:hieroja, koulutettu hieroja, hierontaa Kotkan keskustassa, klassinen hieronta, laadukasta hierontaa
 
 

Koulutettu hieroja Tanja Suominen TAMPERE

Hieroja

Tervetuloa rentoutumaan ja laittamaan lihashuolto kuntoon. Olen Tanja Suominen 23-vuotias koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Valmistuin Tampereen urheiluhierojakoulusta kesällä 2015. Työskentelen Beauty Studio La Chocolán tiloissa Tampereen keskustassa. Asiakkaakseni ovat tervetulleita kaikki! Voit olla ammattiurheilija, penkkiurheilija tai vain rentoutumisen tarpeessa. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva hoitokokonaisuus.

Palvelu:Urheiluhieroja, Koulutettu hieroja, Koulutettu urheiluhieroja, Hieroja
 
 

KOULUTETTU HIEROJA SAMI LEHTOMÄKI LAPPEENRANTA

Hierontaa

Hieronta on hyvää ja tehokasta hoitoa, joka lievittää lihasperäisiä vaivoja ja aktivoi elimistön omia parantavia mekanismeja. Hierontaa käytetään myös ennaltaehkäisevänä hoitona. Hierontamenetelmä, joita on useita erilaisia, valikoituu tarpeen ja tavoitteiden mukaan.

Hakusana:klassinen hieronta, hieroja, urheiluhieroja
 
 

Hieronta Hanna-Riikka ESPOO

Hierontaa, suolahuone

Toimin hierojana tehden klassista hierontaa sekä trigger/kipu- pistekäsittelyä, myös nivelmobilisointia. Voit myös rentoutua istuen luonani Intialaisessa päähieronnassa. HUOM! Tullessasi hierontaan, siihen ei tarvitse aina liittyä kiputilaa! Hierontaan voi tulla täysin oireettomana, silloin se on useimmiten tehokkainta. Rentoutukseen ja niin kutsuttuun stressipesuun sopii erittäin hyvin jo mainitsemani Intialainen päähieronta. Nähdään hoidoissa, sydämellisesti tervetuloa :)

Palvelu:koulutettu hieroja, hieroja, hierojat, hieronta, klassinen hieronta, hierontaa
 
 

Hierontapalvelu Relax - Hieroja Päivi Tervaniemi TORNIO

Hierontaa, kalevalaista jäsenkorjausta

Klassista hierontaa sekä Kalevalaista jäsenkorjausta ammattitaisolla Torniossa. Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko tukirakenteen kineettisen ketjun tasapainottamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla. Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla hoitoa tarvitsevan koko tukirakenteen kineettinen ketju aina jalkapohjista kallonrajaan saakka, jolloin hoidetaan kipukohdan lisäksi ongelman auheuttaja. Tervetuloa hierontaan! Soita 040 514 9290 ja varaa aika!

Palvelu:hieroja, perinteinen hieronta Tornio, klassinen hieronta Tornio, koulutettu hieroja Tornio
 
 

Cerratum Urheiluhieronta JÄRVENPÄÄ

Hyvinvointipalveluja

Cerratum Urheiluhieronta tarjoaa klassista hierontaa ja urheiluhierontaa Tuusulan ja lähikuntien alueella. Koulutettu hieroja / urheiluhieroja Marko Siltaloppi on terveydenhuollon ammattilainen, joka osaa räätälöidä juuri sinun kehosi hyvinvoinnille parhaiten sopivan hieronnan.

Hakusana:koulutettu hieroja, hieroja, klassinen hieronta, hieronta, urheiluhieroja, hierontaa
 
 

SamiKo koulutettu hieroja - kuntoneuvoja

Hieroja, hierontaa

Klassista hierontaa kuluttajille ja yritysasiakkaille.Triggerihierontaa, trigger- eli liipasinpisteet ovat ärtyneitä kipupisteitä, joita voi esiintyä kireissä lihaksissa tai lihaksien sidekalvoissa. Ne saattavat aiheuttaa heijastekipua läheisiin lihaksiin. Tiedusteluita voi laittaa myös sähköpostitse.

Työtapa:klassinen hieroja
Palvelu:Trigger- hieroja, urheiluhieroja, niska-hartia hieronta, klassinen hieronta, klassista hierontaa
Yhteystiedot: Hieroja/ Kuntosaliohjaaja/yrittäjä, Sami Koljonen
044- 936 7171

 
 

Santeri J. Humina TAMPERE

Hieroja, hierontaa

Olen koulutettu hieroja ja tarjoan ammattitaitoisia palveluitani aivan Tampereen ydinkeskustassa. Palvelen arkisin klo. 09.00-18.00 tai sopimuksen mukaan. Soita ja varaa aika!

Palvelu:hieroja, klassinen hieroja, koulutettu hieroja, hierontaa, klassista hierontaa
 
 

Mehiläinen Jyväskylä JYVÄSKYLÄ

Yksityisiä lääkäripalveluita

Yhteystiedot: Fysioterapeutti, koulutettu urheiluhieroja , Viljanen Iida


 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus