:

Kriisikeskukset

Kriisikeskus · kriisikeskukset · kriisikeskuksia

Hakuehdolla kriisikeskukset löytyi yhteensä 8 yritystä.

 

Lahden seudun kriisikeskus LAHTI

Sosiaalipalveluja

Kriisivastaanotto on tarkoitettu yli 18 vuotiaille yksilöille, pariskunnille ja ryhmille. Palvelu on asiakkaille maksuton. Ota yhteyttä - kun joudut äkilliseen traumaattiseen tilanteeseen - kun ihmissuhteissasi on ongelmia - kun kohtaat erilaista väkivaltaa - kun työssäsi ilmenee vaikeuksia - kun olet ahdistunut, masentunut tai jännittynyt - kun elämänhalusi on kadonnut tms

 
 

Kriisikeskus Turvapoiju KEMI

Kriisikeskus, kriisipalveluita

Tarjoaa kokonaisvaltaista tukea elämän kriisitilanteissa. Turvapoijusta saa apua, kun on kohdannut odottamattoman, haastavan elämäntilanteen tai järkyttävän tapahtuman, kun omat selviytymiskeinot eivät riitä. Työskentelytapamme on tulevaisuuteen suuntautuva. Olemme avoinna: ma, ke–pe 9–16 ja ti 10-17, p 040 544 1750. (Ajanvaraus 10-14). Turva- ja kriisiasuntoon pääsee aukioloajan ulkopuolella sosiaalipäivystyksen ja poliisin avulla soittamalla 112.

 
 

Kriisikeskus Osviitta TAMPERE

Mielenterveyspalveluita

Kriisikeskus Osviitta on matalan kynnyksen auttamispaikka, jonne pääsee joustavasti ja nopeasti. Meihin voi ottaa yhteyttä kuka tahansa, joka tarvitsee ulkopuolista keskusteluapua. Käynti on luottamuksellinen ja maksuton. Osviitan asiakas saa keskustella tilanteestaan joko paikan päällä tai puhelimitse. Me kuuntelemme aktiivisesti ja tuemme parhaamme mukaan. Apumme on tarkoitettu lyhytaikaiseksi ja käyntikerrat onkin rajattu yhdestä viiteen. Tarvittaessa pyrimme ohjaamaan asiakkaan eteenpäin.

 
 
 
 

Naisten Suojakoti ry TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Kriisikeskus, julkisia palveluita

Toimii kriisipisteenä sekä tarjoaa asumisen perheväkivaltatilanteissa tai muissa elämän kriisitilanteissa oleville tamperelaisille naisille ja heidän perheilleen.

 
 

Nuorten turvatalo TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Kriisikeskus

Turvapaikka alle 18-vuotiaille

 

Muuta hakua

Kriisikeskukset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus