:

Kukko

Kukko

Hakuehdolla kukko löytyi yhteensä 24 yritystä. Tulokset 1—20:

KTP-Tools Oy Ab MASALA

Työkalujen tukkumyyntiä, työtarvikkeiden tukkumyyntiä

KTP-Tools on erikoistunut ammattityökalujen maahantuontiin ja tukkukauppaan. Asiakaskuntaamme ovat mm. teollisuusasiakkaat, autokorjaamot ja konepajat sekä jälleenmyyjät valtakunnallisesti koko Suomessa. Teetämme myös asiakaskohtaisia erikoistyökaluja. Luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua jo lähes 30 vuotta. Katso www.ktp-tools.fi.

Tuotemerkki:Kukko
Tuote:Kukko ulosvedin
 
 

Rauman Seurakunta RAUMA

Seurakunta, nähtävyys

Tervetuloa Rauman seurakunnan yhteyteen ja tutustumaan toimintaamme. Seurakunta palvelee kuntalaisiaan jumalanpalveluksin, lapsi ja nuorisotyössä, perheneuvonnassa, diakoniatyössä ja lähetystyössä. Tehtävänämme on olla läsnä ihmisen arjessa. Seurakunnalla on monipuoliset tilat juhlien valmistamista varten kaikille. Kokoustilat, kerhotilat, leirikeskus leirisaaressa Rauman edustalla sekä nuortentalo. Nuorten gospel- ja rock musiikkiyhtyeet vierailevat säännöllisesti. Tule mukaan!

Yhteystiedot: Kirkkomusiikki - johtava kanttori, Kukko Saara
044 769 1305

 
 

LOUNAIS-SUOMEN VIEMÄRISANEERAUS OY SALO

Yrityksemme palvelee sinua kaikissa viemärisaneerausasioissa. Uudistamme viemärit rakenteita rikkomatta, nopeasti ja kustannustehokkaasti! Putkituksen edut: - Nopea, joustava ja asukasystävällinen menetelmä - Edullinen ja suosittu - erinomainen vastine rahalle - Riippumaton vanhan putken kunnosta - Elastinen ja kestävä - Mahdollistaa tarkan räätälöinnin - Paras lopputulos menetelmiä yhdistelemällä - Pitkä elinkaari ja huoltovapaus Sukituksen edut: Pinnoituksen edut:

 
 

Bar Kukko SAVONLINNA

MaRa ry:n jäsen

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus