:

Kuljetusliikkeet 05

Kuljetusliikkeet 05

Hakuehdolla kuljetusliikkeet 05 löytyi yhteensä 85 yritystä. Tulokset 1—20:

 

VP-Kuljetus Oy RAUHA

Kuljetusliike

Laadukasta logistiikkaa kaakkoissuomalaiselta kuljetusliikkeeltä, joka tuottaa kuljetus- ja terminaalipalveluja eri asiakasryhmille. Kalusto on joko FNA – tai FRC –luokiteltua ko. kuljetuksissa. Toimialueena koko Suomi. Lisä Informaatio kotisivulinkistä, soita ja kysy lisätietoja.

 
 

Kuljetus Nokkanen Oy KUUSANKOSKI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetus Nokkanen Oy on vuonna 1975 perustettu kuljetusalan yritys joka tarjoaa raskas- ja erikoiskuljetuspalvelua yli 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme koko Suomen alueella sekä Venäjällä, Pohjoismaissa että Baltian maissa. TIR Carnet - oikeudet. Myös venenostot, talopakettikasaukset, asfalttiasemien purku- sekä asennusnostot, nostokehikkotoiminta jne..

Palvelu:kuljetusliike
 
 

Myyryn Sora ja Kuljetus Oy HEINLAHTI

Kuljetusliike, maansiirtotöitä, maarakennusta, maa-aineksia

Sora- ja multakuljetukset sekä maanrakennus- ja maansiirtotyöt kymmenien vuosien kokemuksella. Soita ja kysy lisää!

 
 

Matti Kekarainen Ky KOTKA

Kuljetusliike, metsäalan palveluja, kuljetuspalveluja

Matti Kekarainen ky on vuonna 2006 perustettu kuljetusalan yritys. Toimialaamme kuuluu metsäteollisuuden raaka-ainekuljetukset; tukki- ja kuitupuukuljetukset, teollisuuslavojen kuljetukset, metsäalan konsultointi ja metsän arviointi. Kuljetamme myös hirsitalojen purkujätteet, risut ja kannot. Yrittäjä Matti Kekarainen on ollut alalla vuodesta 1992, ja hän on kouluttautunut myös metsätalousinsinööriksi.

 
 

Trans Karppinen KOUVOLA

Kuljetusliike, muuttokuljetusta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetusliike Trans Karppinen on erikoistunut tieliikenteen kappaletavarakuljetuksiin, lämpösäädeltyihin kuljetuksiin, kuljettajapalveluihin sekä koti- ja yritysmuuttoihin. Yrityksen kotipaikka on Kouvola, mutta toimialueenamme on kuitenkin koko Suomi sekä tarvittaessa ulkomaat.

 
 

Nostokuljetus Jyrki Partinen IMATRA

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuorma-autoilija Jyrki Partinen - Vahvalla alan ammattitaidolla ja yli 30 vuoden tuomalla kokemuksella nosturipalvelut sekä kappaletavarakuljetukset. Lisäksi henkilökorityöt sekä siirtolavat. Toimin pääsääntöisesti Imatran sekä Etelä-Karjalan alueella. Toimin pääsääntöisesti Imatran sekä Etelä-Karjalan alueella.

Hakusana:kuljetusliike
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus