Kuljetusliikkeet rauma

Kuljetusliikkeet rauma

Hakuehdolla kuljetusliikkeet rauma löytyi yhteensä 13 yritystä.

Oy Kalottihuolinta - Ab Kalottspedition HELSINGBY

Suomen Yrittäjien jäsen

Huolintaa, rahtausta, tieliikenteen tavarankuljetusta, elintarvikekuljetusta

Kalottihuolinta - Yksityinen, suomalainen ulkomaankuljetuksiin erikoistunut kuljetusalan ja huolinta-alan yritys vuodesta 1971. Erikoisosaamisemme on Skandinavian kuljetukset, jossa painopiste Norjan kuljetuksissa. Elintarvikekuljetukset muodostavat kuljetuksissamme merkittävän osan. Toimimme täyden palvelun periaatteella. Kotimaanliikennettä myös mm. paikkakunnille Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Turku, Rauma, Pori, Vaasa, Oulu, Lahti, Jyväskylä, Kuopio.

Palvelu:kuljetusliike
Toimialue:Rauma
 

Kuljetusliike Virtanen Isto Ky RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, maa-aineskuljetusta, vaihtolavakuljetusta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Monipuoliset kuljetuspalvelut Turun seudulla ja lähiympäristössä luotettavasti ja ammattitaidolla lähes 20 vuoden kokemuksella: kappaletavarakuljetukset, vaihtolavakuljetukset, maansiirtotyöt, vaihtolavat sekä sepeli-, hiekka- ja multakuljetukset kuorma-autoilla Varsinais-Suomen alueelle. Hoidamme sopimuskuljetukset, elintarvikekuljetukset, jakelukuljetukset, kylmäkuljetukset, pakastekuljetukset Varsinais-Suomen lisäksi alueella: Rauma, Pori, Huittinen, Forssa. Isto Virtanen - 040 556 7866.

Toimialue:Rauma
 
 

Kuljetusliike A. ja J. Lehtonen Oy UUSIKAUPUNKI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Teemme luotettavasti elintarvikekuljetukset ja kappaletavarakuljetukset koko Suomen alueella. Uudenkaupungin alueella teemme muutot, sora- ja vaihtolavakuljetukset sekä tien tasoitukset ja lanaukset. Kysy myös lumenaurausta ja hiekoitusta meiltä!

Toimialue:Rauma
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.