Kuljetusliikkeet rauma

Kuljetusliikkeet rauma

Hakuehdolla kuljetusliikkeet rauma löytyi yhteensä 13 yritystä.

Kalottihuolinta Oy HELSINGBY

Suomen Yrittäjien jäsen

Huolintaa, rahtausta, tieliikenteen tavarankuljetusta, elintarvikekuljetusta

Kalottihuolinta - Yksityinen, suomalainen ulkomaankuljetuksiin erikoistunut kuljetusalan ja huolinta-alan yritys vuodesta 1971. Erikoisosaamisemme on Skandinavian kuljetukset, jossa painopiste Norjan kuljetuksissa. Elintarvikekuljetukset muodostavat kuljetuksissamme merkittävän osan. Toimimme täyden palvelun periaatteella. Kotimaanliikennettä myös mm. paikkakunnille Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Turku, Rauma, Pori, Vaasa, Oulu, Lahti, Jyväskylä, Kuopio.

Palvelu:kuljetusliike
Toimialue:Rauma
 

Kuljetusliike Virtanen Isto Ky RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, maa-aineskuljetusta, vaihtolavakuljetusta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Monipuoliset kuljetuspalvelut Turun seudulla ja lähiympäristössä luotettavasti ja ammattitaidolla lähes 20 vuoden kokemuksella: kappaletavarakuljetukset, vaihtolavakuljetukset, maansiirtotyöt, vaihtolavat sekä sepeli-, hiekka- ja multakuljetukset kuorma-autoilla Varsinais-Suomen alueelle. Hoidamme sopimuskuljetukset, elintarvikekuljetukset, jakelukuljetukset, kylmäkuljetukset, pakastekuljetukset Varsinais-Suomen lisäksi alueella: Rauma, Pori, Huittinen, Forssa. Isto Virtanen - 040 556 7866.

Toimialue:Rauma
 
 

Koskinen-Yhtiöt HINNERJOKI

Kuljetusliike

Tarjoamme monipuolisia kuljetus- ja logistiikkapalveluita sekä kotimaassa että ulkomailla. Vuosikymmenien ajan toimintavarmuus ja luotettavuus on tunnustettu palveluissamme. Nykyään kalustomme koostuu noin 90 erilaisesta autosta ja ajoneuvoyhdistelmästä lisälaitteineen. Kuljetusliike Kauko Koskinen Ky on valittu SKAL:n vuoden 2010 kuljetusyritykseksi.

Sijaintikunta:Rauma
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.