:

Kuljetuspalveluita

Kuljetuspalvelu · kuljetuspalvelua · kuljetuspalvelut · kuljetuspalveluja · kuljetuspalveluita

Hakuehdolla kuljetuspalveluita löytyi yhteensä 669 yritystä. Tulokset 61—80:

 

Hinaus Liikanen - Kuljetuspalvelut S. Liikanen Ky MIKKELI

Hinauspalveluita

Hinaus Liikanen tarjoaa luotettavaa hinauspalvelua niin yrityksille kuin yksityisillekin Mikkelissä ja lähikunnissa. 24h päivystävä puhelimemme palvelee jatkuvasti ja olemme aina valmiina rientämään avuksesi matkan tyssätessä. Toiminta alueemme on pääasiassa etelä-savon alue – muun muassa Juva, Puumala, Mäntyharju ja Kangasniemi kuuluvat palvelualueemme piiriin. Tarjoamme myös kuljetuspalveluita niin kevyelle, kuin raskaalle kalustollekin.

Palvelu:Kuljetuspalvelut
 
 

Espoon Rakennuspalvelu Oy VANTAA

Rakennusliike

Espoon Rakennuspalvelu Oy on täydenpalvelun rakennusliike. Olemme erikoistuneet erityisesti erilaisiin maanrakennustöihin. Palveluihimme kuuluvat maanrakennus- ja kuljetuspalvelut sekä vihertyöt. Pääasiallisesti toimimme Uudenmaan alueella

Hakusana: kuljetuspalvelu
 
 

Nosto ja kuljetus Kivelä KEMI

Kuljetusliike, nostopalveluja, puunkaatoa

Nosto ja kuljetus Kivelä - Nosto- ja nosturipalvelut vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelut yksityisille, omakotirakentajille, rakennusliikkeille ja teollisuuteen. Nostamme raskaatkin rakennuselementit, pienrakennukset, veneet ja työkoneet. Kauttamme monipuoliset kuljetuspalvelut sekä saattoauto. Vuokraamme vaihtolavoja.

Palvelu:kuljetuspalvelut
 
 

Design PH-Kalusteasennus KEMPELE

Kalusteasennusta

Design PH-Kalusteasennus - Asennamme kodin kiintokalusteet Oulun ja ympäristö kuntien alueella. Asennamme kokemuksella ja huolellisesti kalustetoimittajasta riippumatta. Kalustamme keittiöt, makuu-,kodinhoito-,kylpyhuoneet,WC:t, eteiset sekä muut kodin tilat. Yrityksemme tarjoaa lisäksi huonekalujen kuljetus-, kokoamis- ja asennuspalveluita. Tarvittaessa puramme vanhat kaapistot ja kuljetamme ne pois. Ota yhteyttä Pentti Hyttinen 040 7310 117, luodaan yhdessä uusi ilme kotiisi!

Palvelu:huonekalujen kuljetuspalvelu
 
 

Taksi Loviisa LOVIISA

Taksi, taksipalveluja

Tilaa taksi kotiovelle numerosta 050 355 5677. Kalustoomme kuuluu taksit 1+8-paikkainen VW Caravelle. Tilausajot teemme sopimushinnoilla pidemmällekkin, tilausajojen tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen tilaa@taksiloviisa.fi. Tavarakuljetukset teemme pakketiautolla sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää 050 355 5677.

Palvelu:kuljetuspalvelut
 
 

Anttila Transport Oy SUOLAHTI

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta, kuljetuspalveluja

Anttila Transport Oy on vuonna 2002 perustettu kuljetus-ja työkonepalveluita tarjoava yritys. Toimimme Suolahdesta käsin, mutta toimialueena on koko Suomi ja myös ulkomaat. Asiakkaina meillä on sekä yksityistalouksia että teollisuutta. Kuljetusmarkkinolla vahvuutemme on luotettavuus, joustavuus sekä asiakaslähtöisyys. Sopimuskuljetuksiin kuljetuskalusto voidaan järjestää asiakkaan tarpeen mukaan.

Palvelu:kuljetuspalveluita
 
 

Vaajakivi Oy PORI

S-ryhmän jäsen

Kaivuutöitä, maarakennusta, kaivinkoneurakoitsija

Yrityksemme tarjoaa kaivuut, maansiirtotyöt, kunnallistekniikka, kappaletavara-, kiviaines- ja konekuljetukset vakaalla ammattitaidolla Porin seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme !!!

Palvelu:kuljetuspalvelu
 
 

Kuljetus Oy Pekka Peltonen HELSINKI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetus Oy Pekka Peltonen tarjoaa kuljetus- ja maanrakennuspalvelut monen vuoden ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla. Toimitamme myös maa-aineksia. Soita ja kysy meiltä lisää!

Hakusana:kuljetuspalveluja
 
 

Kuljetus Siiskonen Ky MIKKELI

Kuljetusliike

Kuljetus Siiskonen tarjoaa ammattitaidolla erilaisia kuljetus ja nostopalveluita. Palveluihimme kuuluu kattotuolien asennus, hirsikehikoiden kasaus ja nostotyö, hirsitalojen kuljetus, talopakettien kuljetus, nosto ja asennus. Veneiden nosto ja kuljetus, traktoreiden ja muiden maatalouskoneiden kuljetus, erikoiskuljetukset sekä raakapuun kuljetus. Toimimme pääasiassa Mikkelissä, mutta tarvittaessa palvelemme paikasta riippumatta.

Palvelu:kuljetuspalvelu Mikkeli
 
 

Maanrakennus E. Majava Oy RAAHE

Maarakennusta

Olemme rakentaneet Raahen seutukuntaa jo vuodesta 1964! Asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen ja niihin reagoiminen on meille tärkeintä. Yritys kehittää toimintaansa ja päivittää kalustoansa jatkuvasti voidakseen palvella monipuolisemmin alati laajenevaa asiakaskuntaa. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme tekee työt kustannustehokkaasti hyödyntäen monipuolista kone- ja lisävarustevalikoimaamme. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai "avaimet käteen" kokonaisurakkana.

Palvelu:kuljetuspalvelut
 
 

Kuljetusliike Pekka Salonen Ky LUHTIKYLÄ

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetusliike Pekka Salonen on perustettu vuonna 1967 ja palvelee asiakkaita monipuolisesti koko Suomen alueella. Monipuolinen kalusto mahdollistaa erilaiset kuljetukset, ole yhteydessä meihin kun tarvitset kuljetusalan ammattilaista.

Hakusana:kuljetuspalveluja, Kuljetuspalvelut, kuljetuspalvelu
 
 

Nostokuljetus Jyrki Partinen IMATRA

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuorma-autoilija Jyrki Partinen - Vahvalla alan ammattitaidolla ja yli 30 vuoden tuomalla kokemuksella nosturipalvelut sekä kappaletavarakuljetukset. Lisäksi henkilökorityöt sekä siirtolavat. Toimin pääsääntöisesti Imatran sekä Etelä-Karjalan alueella. Toimin pääsääntöisesti Imatran sekä Etelä-Karjalan alueella.

Hakusana:kuljetuspalvelu
 
 

Pehkonen Ari-Pekka PIETARSAARI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Vankan kokemuksen nostopalveluja asennusnosturilla Länsi-Suomen alueella. Myös kuljetukset ja henkilönostin 20m saakka vuokralla.

Hakusana:kuljetuspalvelut
 
 

Urakointi K&T Mäkinen LEMPÄÄLÄ

Maarakennusta

Suoritamme maanrakennus-, louhinta- ja maansiirtotyöt sekä vaihtolavakuljetukset Pirkanmaan alueella. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:kuljetuspalvelu
 
 

Kuljetusliike Sillatrans Ky VÄHÄKYRÖ

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetusliike Sillatrans Ky tarjoaa kuljetuspalvelut yli 15 vuoden kokemuksella. Erityisalaamme ovat erikois- ja maatalouskuljetukset. Kuljetuskalustomme on hyvin monipuolinen, joten voimme vastata jokaiseen kuljetushaasteeseen. Yhteistyö kanssamme on joustavaa ja saumatonta kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin yksityiset kuin yrityksetkin. Kotipaikkamme on Vähäkyrö, josta palvelemme asiakkaitamme läheltä ja kaukaa.

Palvelu:kuljetuspalvelu
 
 

Trans Esavesa Oy JYVÄSKYLÄ

Muuttokuljetusta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Trans EsaVesa Oy on erikoistunut muuttokuljetuksiin. Yritys on perustettu vuonna 1996 ja toimipaikkamme sijaitsee Jyväskylässä. Tarjoamme laadukkaita ja asiantuntevia muuttopalveluja kotimaassa ja ulkomailla. Vankka kokemus ja asiakaslähtöinen palvelu tuottavat onnistuneen ja joustavan muuton niin yritysten, kuin kotienkin muutoissa.

Palvelu:kuljetuspalvelu
 
 

K-Rauta Malmi Procenter HELSINKI

Sisustusmyymälä, rakennustarvikeliike, rautakauppa, rakennustarvikkeita

Asioiminen meillä on helppoa ja sujuvaa. Selkeästä myymälästämme löydät rakentamisen perustarvikkeet. Myymälästämme löytyy tarpeet myös vaativalle yritykselle. Halutessasi keräämme tilaamasi tavarat valmiiksi noudettavaksi. Tuotteesi ovat silloin helposti haettavissa noutovarastostamme. Kuljetamme tilauksen tarvittaessa työmaalle. Katso lisää rakentajan ja yrityksen palveluista. Laajimmat valikoimamme ja paras osaamisemme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin.

Palvelu:kuljetuspalvelu
 
 

Tmi: Heikki Kastari PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Muuttokuljetusta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetamme 33 kuutioisella perälaitanosturilla varustetulla kuorma-autolla: kappaletavarakuljetukset, irtotavarakuljetukset ja muuttokuljetukset. Toimalueenamme on pääsääntöisesti Pirkanmaa: Tampere - Nokia - Ylöjärvi - Kangasala - Akaa - Sastamala - Valkeakoski. Tilauksesta valtakunnallisesti yksityisille ja yrityksille. OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ KULJETUKSISTAMME! Nyt meiltä myös Muuttolaatikot!

Hakusana:kuljetuspalvelut
 
 

Nosto ja kuljetuspalvelut A Röman JÄMSÄ

Kuljetusliike, nostopalveluja

Kun tarvitset nostopalveluita tai kuljetuspalveluita niin ota yhteyttä alan ammattilaiseen. Soita ja kysy lisää.

 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus