:

Kuljetusta

Kuljetus · kuljetusta · kuljetukset · kuljetuksia

Hakuehdolla kuljetusta löytyi yhteensä 5479 yritystä. Tulokset 181—200:

 

Saariston Mökkipalvelut PÄRNÄINEN

Kuljetusliike, rakennusliike

Palveluihimme kuuluvat työvenekuljetukset Turun saaristossa. Rakennamme myös erilaisia laitureita sekä mökkejä Turun seudulla ja saaristossa. rakennusmenetelmiiimme kuuluu myös sukellustyöt 15m saakka. Meiltä onnistuu myös rannanraivaus, kaivuu- sekä maansiirtotyöt ja ongelmapuiden kaataminen Turun saaristossa. Palvelemme sinua sekä ruotsiksi että suomeksi, soita ja kysy tarjousta!

Palvelu:kuljetus työveneellä
 
 

Rannikon Vesirakennus Oy SALOINEN

Ruoppausta

Rannikon Vesirakennus Oy - vesirakentamista Kokkola - Raahe - Oulu alueella. Rannikon Vesirakennus huolehtii veneväylien, piensatama- alueiden ruoppauksesta sekä pohjakuvauksista ja tukimuureista. Teemme lautalla myös työkoneiden ja rakennustarvikkeiden kuljetuksia saaristoon. Kauttamme laiturien toimitus sekä laiturien rakennus ja asennustyöt.

Palvelu:Työkoneiden kuljetus saaristoon, Rakennustarvikkeiden kuljetus saaristoon
 
 

Taksi Loviisa LOVIISA

Taksi, taksipalveluja

Tilaa taksi kotiovelle numerosta 050 355 5677. Kalustoomme kuuluu taksit 1+8-paikkainen VW Caravelle. Tilausajot teemme sopimushinnoilla pidemmällekkin, tilausajojen tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen tilaa@taksiloviisa.fi. Tavarakuljetukset teemme pakketiautolla sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää 050 355 5677.

Palvelu:kuljetuspalvelut, tilauskuljetus
 
 

Anttila Transport Oy SUOLAHTI

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta, kuljetuspalveluja

Anttila Transport Oy on vuonna 2002 perustettu kuljetus-ja työkonepalveluita tarjoava yritys. Toimimme Suolahdesta käsin, mutta toimialueena on koko Suomi ja myös ulkomaat. Asiakkaina meillä on sekä yksityistalouksia että teollisuutta. Kuljetusmarkkinolla vahvuutemme on luotettavuus, joustavuus sekä asiakaslähtöisyys. Sopimuskuljetuksiin kuljetuskalusto voidaan järjestää asiakkaan tarpeen mukaan.

Palvelu:kuljetuspalveluita, kuljetusta, maa-ainesten kuljetusta, kuljetusliike
 
 

Auto- Ja Kuljetusalan Työntekijäliitto ry HELSINKI

Ammattiyhdistystoimintaa

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry on yli 50 000 kuljetusalan ammattilaisen vahva edunvalvoja. Liiton jäseneksi voi liittyä jokainen auto-, ahtaus-, kuljetus- ja muilla näihin liittyvillä ammattialoilla, kuten autokorjaamoissa sekä autonhuolto-, öljytuote-, terminaali-, matkailu- ja eri huolinta-aloilla sekä liikenneopetusalalla työskentelevien työntekijäin, toimihenkilöiden ja ammatinharjoittajien muodostama rekisteröity yhdistys – ammattiosasto.

Palvelu:kuljetusala
 
 

Auto ja kuljetus J. Törmänen Ky KEMIJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kauttamme vankalla ammattitaidolla sovittujen aikataulujen puitteissa sopimusajot, maansiirtotyöt ja kaivinkoneurakoinnit. Meiltä voit myös vuokrata ammattilaiskuljettajan koneisiin ja laitteisiin. Soita ja kysy lisää.

 
 

Kuljetusliike Karlis Oy LOHJA

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetusliike Karlis hoitaa ammattitaidolla kaikki kuljetukset! Soita ja kysy lisää palveluistamme. Toimialueemme on koko Suomi!

 
 

Vaajakivi Oy PORI

S-ryhmän jäsen

Kaivuutöitä, maarakennusta, kaivinkoneurakoitsija

Yrityksemme tarjoaa kaivuut, maansiirtotyöt, kunnallistekniikka, kappaletavara-, kiviaines- ja konekuljetukset vakaalla ammattitaidolla Porin seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme !!!

Palvelu:kuljetuspalvelu, kuljetukset
 
 

Itä-Suomen Ekoyhtiö Oy OUTOKUMPU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusta, kierrätystä

Teemme luottamuksella ja luontoa säästäen tietosuojamateriaalien tuhoamiset/kuljetukset yli 20-vuoden kokemuksella, takaamme tietoturvan tekemällä työn asiakkaan luona. Kierrätämme myös lavoja mm. EUR-lavat, FIN-lavat ja kertalavat sekä rahti- ja vaihtolavakuljetukset. Teemme kaikki kuljetukset omalla kalustolla. Meiltä myös peräkärryjen vuokrausta, Ota yhteyttä !

Palvelu:Vaihtolava kuljetukset
 
 

Hinaus Lindroos Oy ESPOO

Hinauspalveluita

Hinauspalvelut kautta SUOMEN 24h. Palveluihimme kuuluu mm. autojen siirtokuljetukset, hinaukset, käynnistys- ja nostopalvelut nopeasti ja luotettavasti milloin vain ja mihin paikkaan tahansa. Meillä on kolme hinausautoa ja yksi autonkuljetusauto johon mahtuu kuusi autoa, kysy vapaata tilaa. Toimimme koko Suomen alueella.

Palvelu:kuljetus
 
 

Kuljetus Oy Pekka Peltonen HELSINKI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetus Oy Pekka Peltonen tarjoaa kuljetus- ja maanrakennuspalvelut monen vuoden ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla. Toimitamme myös maa-aineksia. Soita ja kysy meiltä lisää!

Hakusana:kuljetusliikkeitä, kuljetuspalveluja, kuljetusliikkeet
 
 

Kuljetusliike A.J. Lamminsivu Oy KURU

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutavaran kuljetusta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetusliike A.J. Lamminsivu Oy - Kuljetamme puutavaraa metsästä tehtaille ja sahoille, hirsirakennuksia paikoilleen, kiviä rakennuksille myös asennettuna sekä vanhojen rakennusten purkutytö sekä kaikenlaiset nostot ja kuljetuksetvarmasti ja turvallisesti jo neljännessä polvessa.

 
 

Erkki Lepistö Oy TUUSULA

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetusliike Erkki Lepistö Oy on erikoistunut raskaan teollisuuden kuljetuksiin, erikoiskuljetuksiin, kemikaalien kuljetuksiin ja jauhemaisten aineiden kuljetuksiin.

Palvelu: Ulkomaan kuljetukset , Kotimaan kuljetukset
 
 

Kuljetusliike S. Posio Oy LIETO

Nostopalveluja

Erikoistunut monipuolisiin nostotöihin ja tarjoaa nostopalvelua sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille. Toiminta-alueenamme Turku ja lähikunnat (Lieto, Aura, Paimio, Kaarina, Raisio ja Naantali). Tarvittaessa teemme nostotyöt myös muualla Varsinais-Suomessa. Kauttamme myös saatavissa ongelmapuiden kaatoa.

 
 

M Rusko Ky RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätekuljetusta, nostopalveluja

M Rusko Ky hoitaa omakotitalojen jätekuljetuksia koskien kotitalousjätteet, roskakuljetukset ja jätehuoltoa, sekä vuokraa vaihtolavoja rakennustyömaille. Kalustoomme kuuluu kuorma-auto nosturilla jolla hoidamme nostopalveluita. Toimimme Raahen aluella ja lähikunnissa.

Palvelu:kuljetukset
 
 

Kuljetus Siiskonen Ky MIKKELI

Kuljetusliike

Kuljetus Siiskonen tarjoaa ammattitaidolla erilaisia kuljetus ja nostopalveluita. Palveluihimme kuuluu kattotuolien asennus, hirsikehikoiden kasaus ja nostotyö, hirsitalojen kuljetus, talopakettien kuljetus, nosto ja asennus. Veneiden nosto ja kuljetus, traktoreiden ja muiden maatalouskoneiden kuljetus, erikoiskuljetukset sekä raakapuun kuljetus. Toimimme pääasiassa Mikkelissä, mutta tarvittaessa palvelemme paikasta riippumatta.

Palvelu:kuljetuspalvelu Mikkeli
 

« edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus