:

Kuljetusta

Kuljetus · kuljetusta · kuljetukset · kuljetuksia

Hakuehdolla kuljetusta löytyi yhteensä 5479 yritystä. Tulokset 161—180:

 

Hinaus & Kuljetus R. Oksman Oy - Hinaus Oksman RÖYKKÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinausauto, hinauspalveluita

Nykyaikainen hinauskalustomme sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä Nurmijärveltä ja Hyvinkäältä käsin, kaikissa ongelmatilanteissa tien päällä 24h vuorokaudessa. Käynnistykset sekä ojasta vedot. Henkilöautojen ja pakettiautojen hinaukset. Luotettavaa apua tien päällä!

Palvelu:kuljetukset, kuljetuspalvelut
 
 

Autoilija Timo Ylä-Viteli HIRSILÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetuspalveluja

Kuljetusliike, josta osaava konekuljetus ja nostopalvelu.Autoilija Ylä-Viteli Timo on toiminut kuljetusalalla jo vuodesta 1988. Täysperävaunuyhdistelmään voi ottaa enimmillään 38 tonnin kuorman. Kuljetamme mm. jyrät, traktorit, alle 24 tonnin kuormaajat, alle 20 tonnin kaivurit, nostimet, kuukulkijat jne. Autossa on mukana Hiab -nosturi, jolla saadaan kyytiin esimerkiksi maatalouskoneet.Kuljetusliike tekee yhteistyötä Hämeen Kuljetus Oy:n kanssa.

 
 

Metsäx - Kuljetus Huusko Oy KIIMINKI

Traktoriurakointia, metsänhoitoa

Metsäx - Metsäpalvelut ja traktoriurakointi. Suoritamme metsänviljelyä, taimikon ja nuoren metsän hoitoa metsänhoitoyhdistyksille ja yksityisille metsänomistajille. Lisäpalveluna metsässä tapahtuva puuntaimien kuljetus istutuspaikalle. Suoritamme myös metsurihakkuut, linjan raivaukset sekä pihapuun kaadot. Traktoriurakointia maataloustraktorilla, myös lumityöt ja aurauspalvelut. Palvelemme Pohjois-Pohjanmaalla, Oulu, Haukipudas, Oulunsalo, Kempele, Kiiminki, Muhos alueella

 
 

Transmaa Ky NASTOLA

Maarakennusta, kuljetusala

Transmaa Ky on Niko Maatalan ja Aarno Maatalan omistama kuljetus- ja maanrakennusliike. Yritys on ollut toiminnassa jo yli 20 vuotta eli kokemusta alalta löytyy. Transmaa Ky:n toimialueena on Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alue.

Palvelu:Kuljetuspalvelut
 
 

SAARELA EERO ANTERO LAITILA

Turve

Toimitan mailtani kuiviketurvetta 15 kuution traktorin perävaunulla navettoihin, hevostalleille ja nautakarjan kasvattamoihin. Toimitus suoraan pihalle tuotuna lähialueilla. Turve on monikäyttöistä - kuivikkeeksi, maanparannukseen, nurmikon perustamiseen, maisemointiin. Autoilijoille pyrin järjestämään aumalla kuormauspäiviä. Toimimme koko Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Tarjouspyynnöt ja tiedustelut sähköpostitse tai puhelimella.

Palvelu:irtoturpeen kuljetukset
 
 

Airport Taxi Rovaniemi ROVANIEMI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Airportbus.fi - edullisesti ja nopeasti kaupungista kentälle ja kentältä kotiin. Meidän kautta myös kuljetukset Rovaniemeltä koko Lappiin, hiihtokeskuksiin esim. Ylläs, Levi, Saariselkä, Luosto-Pyhätunturi, Suomu ja Salla. Tarjoamme lisäksi monipuolista kuljetuspalvelua ja tilausajoa ympäri Suomen. Lisätietoa palveluistamme saat kotisivuiltamme. Soita ja tilaa turvallinen kyyditys!

Hakusana:kuljetuspalveluja, kuljetuspalvelut, kuljetuspalvelu
 
 

Hinaus Liikanen - Kuljetuspalvelut S. Liikanen Ky MIKKELI

Hinauspalveluita

Hinaus Liikanen tarjoaa luotettavaa hinauspalvelua niin yrityksille kuin yksityisillekin Mikkelissä ja lähikunnissa. 24h päivystävä puhelimemme palvelee jatkuvasti ja olemme aina valmiina rientämään avuksesi matkan tyssätessä. Toiminta alueemme on pääasiassa etelä-savon alue – muun muassa Juva, Puumala, Mäntyharju ja Kangasniemi kuuluvat palvelualueemme piiriin. Tarjoamme myös kuljetuspalveluita niin kevyelle, kuin raskaalle kalustollekin.

Palvelu:Kuljetuspalvelut, Raskaan kaluston kuljetus
 
 

Rahtipower Oy TURKU

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Olemme turkulainen sopimuskuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike. Palveluvalikoimaamme kuuluvat sopimuskuljetusten lisäksi kappaletavarakuljetukset ja rahdit. Asiakaskuntaamme ovat pääasiassa yritykset erityisesti huolintaliikkeet. Ota yhteyttä ja kysy lisää kuljetuspalveluistamme.

Palvelu:Tavaroiden kuljetus , Puoliperävaunu kuljetukset Turku
 
 

Espoon Rakennuspalvelu Oy VANTAA

Rakennusliike

Espoon Rakennuspalvelu Oy on täydenpalvelun rakennusliike. Olemme erikoistuneet erityisesti erilaisiin maanrakennustöihin. Palveluihimme kuuluvat maanrakennus- ja kuljetuspalvelut sekä vihertyöt. Pääasiallisesti toimimme Uudenmaan alueella

Hakusana: kuljetuspalvelu
 
 

IFCO SYSTEMS Finland Oy VANTAA

Kuljetusala

Kierrätettäviä muovilaatikoita on viittä eri mallia. Tarjolla laatikoita HEVI-, leipä-, liha- ja meijerialalle.

 
 

Apollo Hinauspalvelut Oy HELSINKI

Hinausta

Tarjoamme kaikki hinaus- ja korjauspalvelut, joita voit tien päällä hädässä tarvita. Hinaustilanteissa selvitämme vakuutuksesi kattavuuden ja mahdollisuuksien mukaan hoidamme kaikki syntyvät kulut suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Kuljetamme henkilö- ja pakettiautot sopimuksen mukaan. Kalustomme mahdollistaa kolmen ajoneuvon kuljettamisen kerralla, mikä mahdollistaa edulliset kustannukset. Toimimme ajoneuvokuljetuksissa koko Suomen alueella. 24H PÄIVYSTYS 0400 463 333

Palvelu:henkilöautojen kuljetus, romuautojen kuljetukset, pakettiautojen kuljetus
 
 

Nosto ja kuljetus Kivelä KEMI

Kuljetusliike, nostopalveluja, puunkaatoa

Nosto ja kuljetus Kivelä - Nosto- ja nosturipalvelut vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelut yksityisille, omakotirakentajille, rakennusliikkeille ja teollisuuteen. Nostamme raskaatkin rakennuselementit, pienrakennukset, veneet ja työkoneet. Kauttamme monipuoliset kuljetuspalvelut sekä saattoauto. Vuokraamme vaihtolavoja.

Palvelu:kuljetuspalvelut, koneiden kuljetus, veneen kuljetus
Yhteystiedot: Nosto- ja kuljetus Kivelä, Hannu Kivelä
040 553 9345

 
 

Trans Karppinen KOUVOLA

Kuljetusliike, muuttokuljetusta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetusliike Trans Karppinen on erikoistunut tieliikenteen kappaletavarakuljetuksiin, lämpösäädeltyihin kuljetuksiin, kuljettajapalveluihin sekä koti- ja yritysmuuttoihin. Yrityksen kotipaikka on Kouvola, mutta toimialueenamme on kuitenkin koko Suomi sekä tarvittaessa ulkomaat.

 
 

Satakunnan Romu ja Kuljetus Oy LAPPI

Teollisuuden raaka-aineita

Satakunnan Romu ja Kuljetus Oy palvelee asiakkaitaan pitkän linjan kokemuksella Satakunnan seudulla. Toimenkuvaamme kuuluvat mm. romun osto, romukuljetukset, rahtikuljetukset, nosturiautotyöt sekä pyöräkuormaajapalvelut. Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää ! Toteutamme rahtikuljetukset luotettavasti lähelle ja kauas vuosien kokemuksella. Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia!

 
 

Nosto ja Kuljetus J Alalahti Oy LAUTIOSAARI

Nostopalveluja

Nosto ja Kuljetus J. Alalahti Oy - nosto-, kuljetus ja vaihtolavapalvelut Kemi, Keminmaa, Tornio alueella. Vaihtolavojen vuokraus yksityisille ja yrityksille. Tuomme lavan työmaallesi tai tontillesi sovittuna aikana ja noudamme pois, kun lava on täynnä. Tarjoamme kuljetus ja nostopalveluita. Kalustoesittely ja lisää tietoa palveluistamme verkkosivuilla.

 
 

Design PH-Kalusteasennus KEMPELE

Kalusteasennusta

Design PH-Kalusteasennus - Asennamme kodin kiintokalusteet Oulun ja ympäristö kuntien alueella. Asennamme kokemuksella ja huolellisesti kalustetoimittajasta riippumatta. Kalustamme keittiöt, makuu-,kodinhoito-,kylpyhuoneet,WC:t, eteiset sekä muut kodin tilat. Yrityksemme tarjoaa lisäksi huonekalujen kuljetus-, kokoamis- ja asennuspalveluita. Tarvittaessa puramme vanhat kaapistot ja kuljetamme ne pois. Ota yhteyttä Pentti Hyttinen 040 7310 117, luodaan yhdessä uusi ilme kotiisi!

Palvelu:huonekalujen kuljetuspalvelu
 
 

Liedon Kalliosora Oy LIETO

Maarakennusta, maa-aineksia

Liedon Kalliosora Oy myy ja toimittaa kiviainekset kaikkeen rakentamiseen Liedon Kynnyksestä; murske, sepeli, sora ja kaikki muut kiviainestuotteet. Löydät meiltä myös pihanrakentamiseen soveltuvat tuotteet, kuten kivituhkan ja asennushiekan tai pihojen täyttämiseen sopivat täyttömateriaalit. Kehitämme toimintaamme ja kiviainestuotteitamme jatkuvasti. Toimitamme kiviaineksia kaikkeen rakentamiseen sekä rakennus­teollisuudelle että kuluttajille.

Palvelu:kiviainesten kuljetus, murskeen kuljetusta
 
 

Koneurakointi Nurmela Oy LAHTI

Maarakennusta

Koneurakointi Nurmela on ammattitaitoinen koneurakointipalveluja tarjoava yritys Lahdesta. Käytössämme ovat nykyaikaiset, pienet kaivinkoneet, joilla hommat sujuvat hyvin! Pienen kaivinkoneen etuina ovat ketteryys ja nopeus vaikeakulkuisissakin paikoissa. Koneurakointi koskee pääasiassa metsä- ja traktoriurakointia. Hoidamme myös pihapuiden kaadot sekä polttopuiden teon!

Palvelu:soran kuljetukset
 
 

Tornion Hautauspalvelu TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Hautaustoimisto, hautauspalveluja

Emme koskaan voi etukäteen tietää, miten reagoimme sinä päivänä kun menetämme läheisen ihmisen. Surun kohdatessa olemme apunasi kaikissa hautausalan palveluissa. Palvelemme: ma-pe 10-16 ja sopimuksen mukaan myös liikeajan ulkopuolella, iltaisin sekä viikonloppuisin. Konttorissamme teitä palvelee Tatu Marttinen 040 8433558.

Hakusana:vainajan kuljetus
 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus