:

Kulttuuritoimintaa

Kulttuuritoiminta · kulttuuritoimintaa · kulttuuritoiminnat

Hakuehdolla kulttuuritoimintaa löytyi yhteensä 962 yritystä. Tulokset 1—20:

Tampereen Komediateatteri Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Teatteri, kulttuuritoimintaa, nähtävyys

Tampereen Komediateatteri sijaitsee keskustassa, helppojen kulkuyhteyksien varrella. Tunnelmallinen, linnamainen Komediateatterin Juhlatalo herättää ihailua sekä ulkoa että sisältä. Vuosien varrella on tuotettu todella monipuolista ja hauskaa kulttuuritarjontaa kaikenikäisille. Uusi näyttämö avattiin syksyllä 2006, kun 256 -paikkainen katsomo saatiin saneerattua arkkitehti Pertti Nevan johdolla. Teatterin sisäpihalla sijaitseva katettu ulkoilmakatsomo laajenee kesällä 2012!

 
 

Espoon Kaupunginteatteri ESPOO

Teatteri, kulttuuritoimintaa

Espoon Kaupunginteatteri on vuonna 1988 perustettu ammattiteatteri ja ainoa aikuisille tarkoitettu ammattiteatteri ohjelmisto rakentuu omasta tuotannosta ja koti- sekä ulkomaisista vierailuesityksistä. Omat tuotannot toteutetaan pääosin teatterialalla työskentelevien freelancetaiteilijoiden voimin. Taiteellinen linja on kunnianhimoinen ja selkeä.

 
 

Turun Musiikkijuhlat TURKU

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsen

Kulttuuritoimintaa, nähtävyys

Turun musiikkijuhlat perustettiin vuonna 1960. Musiikkijuhlien perusantia ovat alusta alkaen olleet orkesteri- ja kamarimusiikkikonsertit sekä resitaalit.

 
 

Aboa Vetus & Ars Nova TURKU

Kauppakamarin jäsen

Museokeskus, kulttuuritoimintaa, nähtävyys

Aurajoen rannalla sijaitseva Aboa Vetus & Ars Nova -kaksoismuseo avattiin vuonna 1995. Kun rakennuksessa tehtiin muutostöitä, maan alta paljastui keskiaikaisten korttelien rakennelmia. Museosta tuli siten kaksiosainen. Toinen osa esittelee nykytaidetta sekä museon omia kokoelmia ja toinen keskiaikaisia kortteleita.

 
 

Hämeenlinnan Kaupungin Teatteri Oy HÄMEENLINNA

Teatteri, pukuvuokraamo, kulttuuritoimintaa

Lipunmyynti osoitteessa Keinusaarentie 5 Ammattiteatteri Hämeenlinnassa Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Esitetilauksen voit tehdä kotisivuillamme

 
 

Turun Linnateatteri TURKU

Kauppakamarin jäsen

Teatteri, kulttuuritoimintaa, nähtävyys

Linnateatteri on nuori turkulainen ammattiteatteri, mutta se on jo vakiinnuttanut paikkansa teatterinystävien sydämessä.

 
 

Sibelius-museo TURKU

Kauppakamarin jäsen

Museo, kulttuuritoimintaa, nähtävyys

Suomen ainoa varsinainen musiikkimuseo sijaitsee Åbo Akademin rakennusten ympäristössä. Moderni rakennus on Sibelius-museo, jossa on esillä nimensä mukaisesti Sibeliukseen liittyvää materiaalia. Museossa esitellään myös musiikkihistoriaa ja soittimia. Musiikista ja soittimista kiinnostunut henkilö saa paljon irti museovierailusta.

 
 

Kuhmo Talo KUHMO

Toimitilojen vuokrausta, kulttuuritoimintaa

Kuhmo-talo on rakennettu vastaamaan Kuhmon Kamarimusiikin huippumuusikoitten ja vaativan yleisön tarpeita. Kuudentoista toimintavuotensa aikana talo on osoittautunut erinomaiseksi toimintaympäristöksi myös lähes kaikelle muullekin. Teatterin ja viihteen tekijät, kokousten ja näyttelyiden järjestäjät, turistit, kiertueroudarit ja yleisöt, kuhmolaiset ja muualta tulleet ovat antaneet innostavan palautteen: Kuhmo-talo palvelee niin tilaisuuksien järjestäjiä, rakentajia, taiteilijoita kuin yleisöä

 
 

Museolaivasto TURKU

Museo, kulttuuritoimintaa, nähtävyys

Forum Marinumin kokoelmiin kuuluu kattava museoaluslaivasto. Laivasto on mittava myös kansainvälisessä vertailussakin. Osa kokoelman laivoista on ankkuroitu Aurajokeen. Tunnetuimpiin aluksiin kuuluu fregatti Suomen Joutsen, miinalaiva Keihässalmi, tykkivene Karjala sekä parkki Sigyn. Kokoelmissa on myös talonpoikaisveneitä, ruuhia sekä kilpa- ja huviveneitä.

 
 

Suomenlinnan Lelumuseo HELSINKI

Museo, kulttuuritoimintaa, nähtävyys

Suomenlinnan Lelumuseo tutustuttaa vanhoihin leikkikaluihin aina 1800-luvun alusta 1960-luvulle saakka. Yksityinen kokoelma käsittää satoja vanhoja nukkeja, noin sata antiikkinallea ja muita vanhoja leikkikaluja. Kokoelman leikkikalut on kerätty suomesta, ja ne heijastavat meidän suomalaisten leikkejä ja kulttuuria. Mielenkiintoisia ovat esimerkiksi suomalaiset sota-ajan pelit ja leikit.

 
 

Jalkaväen Säätiö - Jalkaväkimuseo MIKKELI

Museo, kulttuuritoimintaa, nähtävyys

Jalkaväkimuseo on sotahistoriallinen erikoismuseo, jonka tehtävänä on koota, tallentaa, tutkia ja asettaa näytteille jalkaväelle kuulunutta sotavarustusta. Se kertoo myös pääaselajimme nykypäivästä.

 
 

Ett Hem -kulttuurikotimuseo TURKU

Kauppakamarin jäsen

Museo, kulttuuritoimintaa, nähtävyys

1800–1900-luvun säätyläiselämää esittelevässä kulttuurikotimuseossa on näytteillä kokoelma esineitä, jotka tyypillisesti kuuluivat sen ajan porvariskotien sisustukseen. Kulttuurikotimuseossa on kulttuurinnälkäiselle näytillä myös kuvataiteilijoiden ja kuvanveistäjien teoksia.

 
 

Naantalin Musiikkijuhlat

Musiikki, kulttuuritoimintaa

Naantalin Musiikkijuhlat on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista musiikkifestivaaleista. Sen ohjelmiston keskiössä on kamarimusiikki kaikessa monimuotoisuudessaan. Vuosittain ohjelmaa täydentävät myös maailman huipputaiteilijoiden resitaalit sekä maineikkaiden orkesterien vierailut.

 
 

Työväen Näyttämöiden Liitto Ry HELSINKI

Kulttuuritoimintaa

TNL on toiminut vuodesta 1920 ammatti- ja harrastajateattereiden yhteisenä järjestönä. Tänä päivänä liiton toiminnassa painottuvat koulutustoiminta, teatteritapahtumat, jäsenteattereiden edunvalvonta, tiedotus ja kansainvälinen toiminta. TNL julkaisee vuosittain neljä Näytös -lehteä sekä kuukausittain sähköisen uutiskirjeen. Lisäksi jäsenteatterit saavat Teatteri -lehden jäsenetuna.

 
 

Brinkhallin kartano TURKU

Kulttuuritoimintaa, nähtävyys

Kakskerran saaristossa sijaitsevan Brinkhallin kartanon juuret ovat 1500-luvulla. Kartanon rakennukset ja ympäristö ovat ainutlaatuista kulttuuri- ja luonnonmaisemaa. Brinkhallin ympäristö tarjoaa tieteestä ja kulttuurista kiinnostuneille oivallisen paikan luovuudelle ja rauhoittumiselle. Brinkhallin kartanon omistaa Suomen Kulttuuriperinnön Säätiö, jonka tarkoituksena on vaalia ja ylläpitää suomalaista kulttuuriperintöä.

 

Muuta hakua

Kulttuuritoimintaa:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus