:

Kuorma-auton huolto

Kuorma-auton huolto

Hakuehdolla kuorma-auton huolto löytyi yhteensä 19 yritystä.

 

Pekant Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston korjaamo, raskaankaluston varaosia

Meiltä raskaan kaluston varaosat, korjaukset ja huollot kokonaispalveluna, ammattitaidolla - yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. hydrauliikkaletkut ja -liittimet sekä niiden asennelmat, jarrukorjaukset, määräaikaishuollot, katsastuspalvelu, päästömittaukset, nopeudenrajoitintarkastukset, vianmääritykset sekä perävaunujen korjaukset. Laajasta varaosavalikoimastamme löytyy nopeasti ja luotettavasti varaosat ja tarvikkeet raskaaseen kalustoon.

Palvelu:kuorma-auton korjaus, kuorma-auton huolto, kuorma auton huolto, raskaan kaluston huollot
Tuote:Kuorma-autojen renkaat
 

Uudenmaan Autolasipojat Oy VANTAA

Autohuolto, tuulilasikorjausta, tuulilaseja

Uudenmaan Autolasipojat Oy - vakuutusyhtiöiden hyväksymä, sertifioitu autolasiliike Vantaa. Pilkington tuulilasit, takalasit, sivulasit ja LLumar auringonsuojakalvot. Ammattitaidolla tuulilasikorjaukset, tuulilasiasennukset ja tuulilasien turvamerkinnät myös raskaaseen kalustoon. Meiltä autojen ilmastointilaitteiden huollot, sisäilmansuodattimet sekä urat, sulat ja muut autolasitarvikkeet. Uusimaa: Vantaa, Espoo, Kaunianen, Helsinki, Kerava, Järvenpää, Porvoo, Sipoo, Tuusula, Kirkkonummi.

Palvelu:autoilmastointilaitteiden huolto
Tuote:kuorma-auton tuulilasit
 
 

A-Rengas Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, rengashuolto

A-Rengas Oy - Renkaiden asiantuntija Ylivieskassa. Palvelemme ammattitaidolla lähes kaikilla rengasalan eri sektoreilla aina kottikärryn renkaista suurimpiin maatalousrenkaisiin ja vanteisiin. Laajalla valikoimalla pidämme huolen siitä, että asiakas saa juuri sen tyyppiset renkaat mitä tulee hakemaan: henkilöautojen renkaat ja vanteet, kuorma-autojen renkaat ja vanteet, maansiirtokoneiden renkaat, metsäkoneiden renkaat, sisärenkaat, moottoripyörien ja mopojen renkaat.

Palvelu:renkaiden asennus ja huolto, kuorma-auton renkaiden pinnoitus
 
 

Raskaspari Oy JOENSUU

Raskaan kaluston huoltoa

Raskaspari Oy toimii Iisalmen, Mikkelin ja Joensuun alueella Volvo kuorma-autojen valtuutettuna huolto- ja varaosapalveluyrityksenä. Huollot, pikahuollot, korjaukset, varaosat, perävaunuosat jne. Tutustu myös uuteen verkkokauppaamme, josta saat varaosien lisäksi mm. työkalut, työvaatteet jne.

Hakusana:kuorma-auton huolto, kuorma-auto huolto, raskaan kaluston huoltoa, kuorma-auton varaosat, raskaan kaluston huolto, raskaan kaluston huollot, raskaankaluston huolto
 
 

Ilpo Maaninen MATTILANPERÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Kappaletavarakuljetusta, raskaan kaluston huoltoa

Huollan ja korjaan raskasta kalustoa 20 vuoden kokemuksella. Teen mm. kuorma-auton päällirakenteisiin liittyviä asennuksia ja huoltoja sekä nostureiden asennuksia ja huoltoja. Huollot hoidetaan joko paikan päällä tai korjaamossamme. Teen myös kappaletavarakuljetuksia nosturiautolla. Työskentelen Raahen seudulla, mm. Pattijoen, Pyhäjoen, Ruukin, Siikajoen ja Vihannin alueilla.

Hakusana:kuorma-auton huolto, pyöräkoineen huolto, raskaan kaluston huolto, kuorma-autojen päällyrakenteet, kaivinkoneen huolto
 
 

Teokon Oy HELSINKI

Raskaan kaluston huoltoa

Teokon Oy on Helsingissä sijaitseva yritys joka tekee raskaan kaluston huollot ja korjaukset. Tarvittaessa lisäpalveluna katsastukset. Ota yhteyttä!

Palvelu:kuorma-autojen huollot, raskaan kaluston huollot
 
 

Kartanon Autohuolto Oy PORI

Kartanon Autohuolto Oy tarjoaa asiantuntevat autohuolto- ja korjauspalvelut Porissa. Huollamme niin henkilöautot, pakettiautot kuin raskaankaluston sekä asuntoautot ja -vaunutkin. Olemme paitsi asiantunteva Fixus-korjaamo, mutta myös kylmäalan erikoisliike. Teemme asuntoautoihin myös kaasumittaukset. Ota yhteyttä ja varaa aika huoltoon!

Hakusana:kuorma-autojen korjaamo, Raskaankaluston huolto
 
 

Auto-Ilomäki Oy RAUMA

Suomen Yrittäjien jäsen

Raskaan kaluston korjaamo, raskaan ajoneuvokaluston palveluja, raskaan kaluston huoltoa

Raskaan kaluston korjaukset ja huollot. Virallinen autonosturin tarkastaja. Nopeuden rajoittimen tarkastukset. Ajopiirturin tarkastukset ja sinetöinnit.

Hakusana:kuorma-auto huolto, raskaankaluston huolto
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus