:

Kuormalavoja

Kuormalava · kuormalavat · kuormalavoja

Hakuehdolla kuormalavoja löytyi yhteensä 39 yritystä. Tulokset 1—20:

 

J A Tauriainen Oy JÄRVENPÄÄ

Rakennusmateriaaleja, kuormaustarvikkeita, kuormalavoja

Toimintaamme kuuluu kuormalavojen kierrätys, osto ja myynti sekä valmistus että korjaus. Meiltä Fin, EUR, kertalavat, kaulukset ja kannet. Palvelemme koko Suomen alueella. Tervetuloa kotisivuillemme!

Palvelu:kuormalavoja, kuormalavat
 
 

Suomen Kuitulava Oy KOTKA

Pakkausten valmistaja

Valmistamme uusiokäyttöön soveltuvia kuormalavoja aaltopahvista ja hylsyistä teollisuuden ja kaupan kappaletavaratoimittajille. Vankka ammattitaito, asiakaskeskeinen palvelu ja kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat yrityksemme toimintaa. Toimimme koko Suomen ja Maailman alueella.

Valmistaa:kuormalava
 
 

Lavasuutarit Oy ORIPÄÄ

Puutavara

Myymme käytettyjä, FIN-, EUR- ja kertakäyttökuormalavoja sekä lavakauluksia. Toimitamme myös uusia kuormalavoja. Ostamme kuormalavoja lajiteltavaksi uudelleen käyttöön. Kuormalavat kuntotarkistetaan ja tarvittaessa korjataan. Suoritamme myös kuormalavojen korjausta muille yrityksille. Noudot ja toimitukset suoritamme yleensä omalla kalustolla. Varsinais-Suomi on lähialueemme. Päämarkkina-alueemme on Turku ympäristöineen.

Palvelu: kuormalavat, kuormalavojen myynti, kuormalavojen osto, kuormalavojen kierrätys
 

Sundby Cirkelsåg Kb SUNDBY

Pakkausten valmistaja

Monipuolista puuteollisuutta ja pakkausteollisuutta. Räätälöidyt puu- ja vaneripakkaukset, puiset kuormalavat, kuljetuslavat, vanerituotteet, vanerilaatikot ja laatikot. Saha, höyläämö, sahatavaran myyntiä. Puutavaraa, hirsiä, hirret, listat, listoja, paneelit, paneeleja, massiivipuulattiat, massiivipuu. Lavat, kuormalavat, massiivilattiat, puutuotteet. Eri kokoiset kuljetuskehdot tai lavetin kehdot puusta tai vanerista. Tuotteet toimitetaan Uusikaarlepyy-, Pietarsaari-, Kokkola-alueilla.

Valmistaa:kuormalavat
 
 

Vuoksi-Pakkaus Oy IMATRA

Pakkausten valmistaja

Yhteistyökumppaneitamme ovat yritykset, jotka tarvitsevat puisia pakkauslaatikoita, kontteja tai kuormalavoja. Kuormalavat, puupakkaukset ja kuljetuslaatikot

Palvelu: kuormalavat, kuormalava, puiset kuormalavat
 
 

KaksiPuu Oy TAMMISAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Puupakkauksien valmistaja, puupakkauksia

Pakkausteollisuudelle: Puukääreiden ja puupakkausmateriaalien valmistus. Puiset kuormalavat, Euro lavat, Fin lavat, puulaatikot, pakkausmateriaalit, lavat, laatikot, puulavat, trukkilavat. Puutavaran ja sahatavaran määrämittaan katkaisu, mittakatkaisu. Toimitamme suuria määriä, sarjoja tai pieniä määriä asiakkaan toivomuksen, tarpeen ja mittojen mukaan. Päätoimialue: Uusimaa, Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Hyvinkää, Karkkila, Lohja, Karjaa, Tammisaari, Raasepori, Hanko.

Hakusana:puiset kuormalavat
 
 

Itä-Suomen Ekoyhtiö Oy OUTOKUMPU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusta, kierrätystä

Teemme luottamuksella ja luontoa säästäen tietosuojamateriaalien tuhoamiset/kuljetukset yli 20-vuoden kokemuksella, takaamme tietoturvan tekemällä työn asiakkaan luona. Kierrätämme myös lavoja mm. EUR-lavat, FIN-lavat ja kertalavat sekä rahti- ja vaihtolavakuljetukset. Teemme kaikki kuljetukset omalla kalustolla. Meiltä myös peräkärryjen vuokrausta, Ota yhteyttä !

Palvelu:Kuormalavojen kierrätys, Täytetyt kuormalavat
 
 

Sivuhonka Oy PORI

Pakkausten valmistaja

Valmistamme pakkauksia ja muita puutavaratuotteita. Olemme toimineet jo vuodesta 1978 lähtien. Asiakkaitamme ovat teollisuuden toimijat ja yritykset. Meiltä saat pakkaus- ja puulaatikot, kuormalavat ja lavakaulukset sekä häkit ja alustat. Palveluihimme kuuluvat tuotteiden pakkaus ja lastaus, neuvonta ja mittaus sekä puutavaran myynti.

Palvelu: Kuormalavat
 
 

M Kosola Kuormalavat Oy TAMPERE

Kuormalavoja

Ostamme ja myymme käytettyjä ja uusia kuormalavoja ja lavakauluksia. Kierrätämme vähittäiskauppoihin ja teollisuuteen kertyneet ylimääräiset kuormalavat uudelleen käyttöön. Lavat tarkastetaan, rikkinäiset korjataan ja kierrätyskelvoton materiaali viedään rouhittavaksi hake-energiaksi. Tarkastetut lavat lajitellaan asiakkaille sopiviin nippuihin lavojen koon ja rakenteen mukaan. Meiltä saat FIN- ja EUR -lavat, kertakäyttölavat, myymälälavat, lavakaulukset sekä erikoislavat. Soita ja kysy lisää!

 
 
 

Muuta hakua

Kuormalavoja:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus