:

Kuppausta

Kuppaus · kuppausta

Hakuehdolla kuppausta löytyi yhteensä 20 yritystä.

Hyvinvointicenter Oy PORI

Hyvinvointipalveluja, työhyvinvointipalveluita, jooga, suolahuone

Hyvinvointicenter tarjoaa hoitoa ja hyvää oloa asiakkaan omien toivomusten mukaisesti, hoitaen ihmistä kokonaisvaltaisesti. Valittavana on n. 60 erilaista hoitomuotoa, jotka pitävät yllä terveyttämme ja toimivat ennaltaehkäisevästi, lisäten kehomme vastustuskykyä. Räätälöimme myös erilaisia kokouspaketteja, hemmottelupaketteja sekä Tyky-päiviä.

Palvelu:Kuivakuppaus
 
 

Sydämellään-hyvänolon hoidot KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kylpylä

Sydamellään-hyvän olon hoidot tarjoaa asiakkailleen perinteiset, luontaiset hoidot nykyaikaisin menetelmin. Tule rentoutumaan vaikka kuumakivihierontaan tai turvehoitoon, hunajahierontaan tai vaikka perinteiseen hierontaan. Teemme myös kuppausta ja meiltä saat lahjakortit kaikkiin hoitoihin. Palvelemme asiakkaita suomen-, viron- sekä venäjän kielellä. Joustavat aukioloajat ajanvarauksella sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

Palvelu:kuppausta
 
 

Hoitola Huikea Olo ROVANIEMI

Luontaishoitola

Hoitoa, hemmotteluhoitoja ja hauskanpitoa. Yksin, kaksin tai porukassa. Elämyssaunoja ja luontaishoitoja jokaiselle perinteitä ja luontoa kunnioittaen. Joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina on naisten yleinen sauna. Silloin pääset kokeilemaan aina uutta elämyssaunaa. Aloita viikkosi itsestä huolehtimalla. Tule ulkoilemaan ounasvaaran kauniiseen luontoon ja sen jälkeen nauttimaan saunahoidoista: Turvesauna ja turvehoidot, kleopatransauna, ruususauna, tropicaisauna, suklaasauna, tervasauna.

Palvelu:kuppaus Rovaniemi
 
 

WiiLis Hyvinvointipalvelut TURKU

Fysioterapiaa, terveyspalveluja, eläinfysioterapiaa

Fysioterapiaa, magneettiterapiaa, kuivakuppausta ja energiahoitoja Turun keskustassa. Lisäksi myös eläinfysioterapiaa ja kotikäyntejä. Soita ja kysyy lisää palveluistamme!

Palvelu:kuivakuppaus
 
 

Green Divine Oy VIHTI

Luontaishoitoja, luontaistuotteita, luontaistuotteiden tukkumyyntiä

Green Divine oy on luontais-, puutarha- ja käsityöalan yritys, jonka takaa löytyy toimelias naiskaksikko. Yritys syntyi, kun Teija Yläranta ja Elina Sjöblom yhdistivät voimansa ja visionsa. Elina ja Teija haluavat tuoda villiyrtit osaksi ihmisten jokapäiväistä elämää esimerkiksi ravintona ja kosmeettisina tuotteina.

Palvelu:kuppaus
 

Muuta hakua

Kuppausta:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus