:

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta

Hakuehdolla kuumakivihieronta löytyi yhteensä 39 yritystä. Tulokset 1—20:

Luontaistuntija Kemi & Hyvinvointiklinikka KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneushoitola, luontaishoitola, luontaistuotekauppa

Luontaistuntija Kemi & hyvinvointiklinikka - Kemin keskustassa sijaitseva asiantunteva luontaistuotekauppa.Kaupan yhteydessä toimii monipuolinen hoitola, jossa tarjolla mm. kasvohoitoa, jalkahoitoa sekä erilaisis hierontahoitoja. Liikkeen laajasta valikoimasta löytyy vitamiinit, ravintolisät, homeopaattiset tuotteet, luonnon kosmetiikkaa, urheiluvalmisteita, magneettitukituotteita, kipugeelejä ja magnesiumsuihkeita sekä suurehko valikoima ruoka­aineita ja superfoodeja. Tervetuloa!

Palvelu:kuumakivihieronta
 

Kauneushoitola Sininen Unelma HARJAVALTA

Parturi-kampaamo, kauneudenhoitoa

Unohda arki! Tarjoamme asiakkaillemme irtiottoa arjesta, nautinnollisia ja terveyttä edistäviä hoitoja. Kosmetologipalveluja tarjoamme monipuolisesti laidasta laitaan. Palveluihimme kuuluvat: kasvohoidot, käsihoidot, jalkahoidot, vartalohoidot, kestopigmentoinnit & kuumakivihoidot. Parturipalveluista mainittakoon: hiustenleikkaukset, värjäykset, raidoitukset, permanentit, juhlakampaukset, geelikynnet, hääpalvelut & amerikkalaiset parranajot. Myymälästä korkealaatuiset tuotteet kaudeudenhoitoon.

Palvelu:kuumakivihieronta
 

Oulun Suolahoitola OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Suolahuone

Suolahuone, jotta sinun olisi helpompi hengittää - Oulun Suolahoitola sijaitsee Heinäpäässä. Meillä on käytössämme suolahuone allergian, astma- ja hengityselinsairauksien hoitoon. Lisäksi myymme erilaisia luontaistuotteita, Tulsi yrttijuoma, Aloevera hyvinvointituotteet, suolalamput, coolment-geelit, ruususuola ja intiaanisokeri. Hoitoina perinteinen hieronta, vyöhyketerapia ja intialainen päähieronta. Suolahoidolla helpotetaan iho- ja hengityselinogelmia.

Hakusana:kuumakivihieronta
 
 

Hyvän Olon Hetki - Vyöhyketerapia Seija Erkkilä KIIMINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Luontaishoitola, terveyspalveluja

Hyvän Olon Hetki - rauhallinen luontaishoitola Kiiminki, Oulu. Vyöhyketerapeutti, lymfaterapeutti ja koliikkihoitaja Seija Erkkilä on erikoistunut refleksologiaan eli koko kehon vyöhyketerapiaan, joka sopii kaiken ikäisille. Koliikkivauvan hoito tarvittaessa myös kotona. Intialainen päähieronta ja Hot Stone kuumakivihoidot. Uutena tehokas ja rentouttava bambuhieronta! Myyn Mediteam hoitosukat, hihat, lentosukat, suolalamppuja ja kristallisuolaa. Varaa Hyvän Olon Hetki tai muista lahjakortilla.

Palvelu:kuumakivihieronta
 
 

Hyvän olon hoitola Olympos YLIVIESKA

Hierontaa, hyvinvointipalveluja, kauneudenhoitoa

Hoitola Olympoksessa voit pysähtyä hetkeksi rentoutumaan ja hakemaan voimia kesken arjen kiireiden! Voit hoitaa ja hemmotella itseäsi tai ystävääsi Klassisella hieronnalla, Intialaisella päähieronnalla, Vyöhyketerapialla ja Energiahoidolla. Meiltä saat myös muita rentouttavia hoitoja kuten kuumakivihierontaa. Olympoksessa hoidat samalla myös kyntesi kuntoon. Näyttävät rakennekynnet syntyvät käden käänteessä. Tule kokemaan täydellinen rauha ja anna itsellesi lupa rentoutua!

Palvelu:kuumakivihieronta ylivieska
 
 

Energian lähteillä JÄRVENPÄÄ

Hyvinvointipalveluja

Tervetuloa Energian lähteille! Energian tarpeeseen, lihaskireyteen ja kolotuksiin tai vaikkapa stressin syrjäyttämiseksi olet nyt oikeilla jäljillä. Hierontojen ja luontaishoitojen avulla saavutat kehon ja mielen tasapainon kokonaisvaltaisesti sekä saat uutta puhtia elämääsi. Hyvinvointituotteiden myynti ja painonhallinnan valmennus kehokuurin avulla. Katso lisää kotisivut, verkkokauppa sekä Facebook. Kun terveys ja hyvinvointi ovat kunnossa, se näkyy myös ulospäin.

Palvelu:hot stone kuumakivihieronta
 
 

Sydämellään-hyvänolon hoidot KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kylpylä

Sydamellään-hyvän olon hoidot tarjoaa asiakkailleen perinteiset, luontaiset hoidot nykyaikaisin menetelmin. Tule rentoutumaan vaikka kuumakivihierontaan tai turvehoitoon, hunajahierontaan tai vaikka perinteiseen hierontaan. Teemme myös kuppausta ja meiltä saat lahjakortit kaikkiin hoitoihin. Palvelemme asiakkaita suomen-, viron- sekä venäjän kielellä. Joustavat aukioloajat ajanvarauksella sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

Palvelu:kuumakivihierontaa
 
 

Hieromus HELSINKI

Hierontaa

Klassista hierontaa, intialaista päänhierontaa, akupunktiota, reiki-hoitoa sekä aromaterapiaa. Myös naurujoogaa ja koirahierontaa. Koirat nauttivat hieronnasta ja totuttuaan saattavat jopa nukahtaa siihen, koirahieronta kestää tunnin. Naurujooga on naurua ilman syytä, eli vaikka sitä harjoitetaankin ryhmässä, ei se perustu vitsien kerronnalle. Toimipiste sijaitsee Helsingissä Arkadiankadulla, mutta teen myös yrityskäynnit ja esim. polttarit pääkaupunkiseudulla. Tutustu lisää kotisivuilla.

Palvelu:kuumakivihieronta
 
 

Hyvinvointihoitola Studio Voi Hyvin II

Suomen Yrittäjien jäsen

Hierontaa, hyvinvointipalveluja, suolahuone

Studio Voi Hyvin - Hieronta, lymfaterapia ja hyvinvointipalvelut Ii. Koulutettu henkilökuntamme tarjoaa kokonaisvaltaisia hoitoelämyksiä iholle, keholle ja mielelle. Hieronta-, hemmottelu-, ja kosmetologipalveluissamme käytetään luonnollisia hoitotuotteita ja luonnon omia välineitä, kuten yrttejä, turvetta ja kiviä. Tiloissamme on suolahuone ja solarium. Palvelemme myös venäjän kielellä. Varaa aikasi nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Palveluihimme saa myös

Palvelu:Kuumakivihieronta Ii
 
 

Luontaishoitola Aromatar AKAA

Aromaterapiaa, lymfahoitoa, vyöhyketerapiaa, luontaishoitoja

Tehokkaita ja rentouttavia hoitomenetelmiä ovat klassinen hieronta, kuumakivihieronta, vyöhyketerapia tai kokonaisvaltainen aromavartalohieronta. Aromahieronnassa käytettävät eteeriset öljyt ja erilaiset hierontaliikkeet rentouttavat täydellisesti ja hoidon jälkeen on ihanan levollinen olo. Luontaishoidoista saat apua kiireiseen elämään, stressiin ja moneen kiputilaan. Teen myös kotikäyntejä lähialueille. Tervetuloa rentoutumaan ja tutustumaan palveluihini!

Palvelu:kuumakivihierontaa
 
 

Hoito- ja hyvinvointipalvelu Solarus JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Terveyspalveluja

Hoito- ja hyvinvointipalvelu Solarus tarjoaa hoitoja ja kursseja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Aromaterapia, energiahoito, vyöhyketerapia, kalevalainen jäsenkorjaus, kristallikulhohoito, shiatsu ja syvärentoutushoidot ajanvarauksella. Kurssit ajankohtaista-sivulla. Mikäli en vastaa puhelimeen jätä yhteystietosi niin otan mahdollisimman pian yhteyttä sinuun! Toimimme myös Ilomantsissa osoitteessa Ylätie 44 B4 puh. 040 9134 272.

Hakusana:kuumakivihieronta
 
 

KAUNEUSOVI TAINA LEHTONEN KOUVOLA

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Hemmotteluhoidot, Puhdistavat-, kosteuttavat- ja kiinteyttävät kasvohoidot laadukkailla tuotteilla, myös kokonaisvaltaiset vartalohoidot PH-Cosmetics tuotteilla, jalkahoidot myös diabeetikoille ja reumaatikoille. Nyt mahdollisuus hemmottelevaan jalkahoitopakettiin eli kalahoidolla kuorinta ja esityöt sitten yksilöllinen ja viimeistelevä jalkahoito. Kuumakivihieronta lämmittää, rentouttaa ja vähentää stressiä. Avoinna sopimuksen mukaan, hoitoja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tervetuloa.

Hakusana:kuumakivihierontaa
 
 

Salonki Fabele LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneushoitola

Salonki Fabele on lämminhenkinen ja viihtyisä kauneushoitola, joka huokuu nostalgiaa ja eleganssia. Kauneushoitolasta saat aitoa henkilökohtaista asiakaspalvelua ja juuri Sinulle räätälöityjä hoitokokonaisuuksia. Olet tervetullut kauneushoitolaamme juuri sellaisena kuin olet!

Palvelu:kuumakivihieronta
 
 

Kuntohoitaja Marja-Leena Pellikka KUUSAMO

Hierontaa

Kuntohoitaja Marja-Leena Pellikka - Hierontapalveluita Kuusamossa. Tarjontaan kuuluvat klassinen hieronta, aromahieronta, kuumakivihieronta, stressiniskahieronta sekä intialainen päähieronta. Tervetuloa!

Palvelu:kuumakivihieronta
 
 

Yrtti ja myrtti TAMPERE

Luontaishoitoja

Kehon ja mielen hyvän olon hoitoja! Yrtissä ja myrtissä voit hemmotella itseäsi aromahieronnalla, jalkojen vyöhykehieronnalla (vyöhyketerapia), intialaisella päähieronalla tai kuumakivihieronnalla. Voimme myös yhdessä räätälöidä sinulle sopivan yhdistelmähoidon. Tervetuloa rentoutumaan hemmotteluhoitoihin tai ilahduta läheistäsi lahjakortilla !

Palvelu:Kuumakivihieronta
 
 

Sinikan Hoitavat Kädet KARIJOKI

Jäsenkorjausta

Valmistuin vuonna 2012 kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi ja suoritin samaan aikaan myös jalkojen hoidon ammattitutkinnon. Palveluihini kuuluu kalevalaisen jäsenkorjauksen lisäksi perinteinen hieronta ja jalkahoidot. Vastaanottoni sijaitsee Karijoella, mutta jalkahoitoja teen myös koti- ja laitoskäynteinä lähialueilla. Vastaanotto auki sopimuksen mukaan. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse tai tekstiviestillä mutta voit myös soittaa ja kysyä lisää palveluista!

Palvelu:kuumakivihieronta
 
 

ANET RECREO OY HELSINKI

Hieroja, luontaishoitoja

Perinteistä hierontaa alkaen päähieronnasta vartalohierontaan. Vyöhyketerapiaa, Shiatsua, Lymfahoitoja, Kuumakivihoidot sekä -hieronnat. Teen mielelläni myös yrityskäyntejä ja virkistäviä hoitoja sekä konsultaatiota palvelutaloihin Helsingin talousalueelle.

Palvelu:kuumakivihieronta
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus