:

Kylmäkonehuoltoa

Kylmäkonehuolto · kylmäkonehuoltoa · kylmäkonehuollot · kylmäkonehuoltoja

Hakuehdolla kylmäkonehuoltoa löytyi yhteensä 84 yritystä. Tulokset 1—20:

Kylmäx Oy PIRKKALA

Kylmälaitteita, kylmälaitehuoltoja

Kylmälaitteiden asennus, huolto ja korjaus 30 vuoden kokemuksella Pirkanmaalla! Huoltomme koskee suurinta osaa markkinoilla olevien kylmälaitevalmistajien tuotteista. Asennamme, huollamme ja korjaamme erilaiset kompressorit, höyrystimet, lauhduttimet, vedenjäähdyttimet, prosessiliuos- ja nestejäähdyttimet, vainajakylmiöt, paineilmakuivaimet, kylmälaitteet sekä erilaiset jäähdytys- ja lämmitysratkaisut, kuten lämpöpumput, vesi-ilma ja maalämpökoneistot.

Palvelu:kylmäkonehuolto
 

Kylmäkomppania Oy HAUKIPUDAS

Kodinkonehuoltoja, kylmälaitehuoltoja

Kylmäkomppania Oy - Haukiputaan kylmälaite- ja kodinkonehuolto. Kylmälaitteiden, kodinkoneiden ja lämpöpumppujen huolto ja asennus Oulun talousalueella. Huollamme yritysten kylmälaitteet ja korjaamme kodinkoneet merkistä riippumatta. Pyydä tarjous ilma-, vesi- tai maalämpöpumpusta. Liikkeessämme myös valikoima käytettyjä kodinkoneita. Palvelemme arkisin 9 - 17.

Palvelu:kylmäkonehuolto
 

KylmäLehto Oy KUIVANTO

Kylmälaitteita, ilmalämpöpumppuja

Kylmälehto - kylmälaitteet ja ilmalämpöpumput Päijät-Hämeessä ja Lahdessa. Palvelemme ammattitaidolla yksityiset, yritykset ja teollisuutta. Myymme, asennamme ja huollamme omakotitalojen ilmalämpöpumput merkistä riippumatta. Kauttamme Panasonic, Mitsubishi, Daikin ja Fujitsu lämpöpumput. Yritysten kylmälaitehuolto ja asennukset sekä omakotitalojen ilmalämpöpumppujen asennus ja huolto Orimattila, Lahti, Iitti, Hollola, Heinola, Asikkala, Järvelä alueilla.

Hakusana:kylmäkonehuolto
 
 

Länsi-Jää Oy ULVILA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kylmälaitteiden asennusta, kylmäkonehuoltoja

Jäähdytyskoneistojen myynti, asennus ja huolto. Kylmäkoneet, kylmähuoneet, pakastehuoneet, ilmastointilaitteet ja ilmalämpöpumput. Ammattiapua kylmään jo vuodesta 1978. Päätoimialueena Pori, Ulvila ja Satakunta + muu Suomi.

Palvelu:kylmäkonehuolto
 
 

AH-Cool Oy KOUVOLA

Ilmastointilaitteiden jälleenmyyjä, kylmälaitteita, jäähdytyslaitteita

Urakoimme ilmastoinnin jäähdytyslaitteiden kokonaisvaltaisia projekteja. Olemme Toshiba-, Fujitsu- ja Carrier-jälleenmyyjä Kymenlaaksossa ja Päijät-Hämeessä. Teemme kylmäkoneasennuksia ja -huoltoja teollisuuteen ja julkisrakentamiseen. Toimintaaluettamme Etelä Suomessa ovat mm. seuraavat kaupungit; Kouvola, Kotka, Lappeenranta, Mikkeli, Lahti, Loviisa, Porvoo ja Helsinki. Tutustu kotisivuillemme ja ota rohkeasti yhteyttä.

Palvelu:kylmäkonehuolto
 
 

TS-Kylmä Oy SASTAMALA

Kylmäkonehuoltoja

TS-Kylmä Oy - Kylmätekniikan luotettava ammattilainenon vuodesta 1990 Pirkanmaalla. Teemme kylmäalan töitä pääsääntöisesti Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Kylmälaitehuoltojen ja -asennusten lisäksi huollamme ja asennamme suurtalouskeittiöiden laitteita sekä teemme sähköasennuksia. Päivystämme kellon ympäri sopimusasiakkaidemme huollontarpeen varalta. 24h-huoltopäivystys 0500 621 055.

 
 

Valkeakosken Kylmälaitehuolto - Kylmälaitehuolto P. Siren

Kylmähuoltoa, kylmälaitehuoltoja

Kylmälaitteiden, jäähdytyslaitteiden ja ilmalämpöpumppujen, myynti, asennus ja huolto.

Palvelu:kylmäkonehuolto
 
 

Kylmälaitehuolto - Kylmäkone- ja lämpöpumppuholto J Westling NÄRPIÖ

Lämpöpumppuja, kylmäkonehuoltoja

Kylmäkoneasennus ja huolto. Kylmälaiteasennus ja huolto. Suurkeittiöiden kylmäkoneet ja suurkeittiökylmälaitteet. Ilmalämpöpumppujen ja lämpöpumppujen myynti, toimitus ja asennus. Lisäksi huolto ja varaosat. Edustamme mm. tuotemerkkejä Altherma ht, Daikin, Danfoss, Fagor, Zanotti, Toshiba. Toimimme alueilla Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Maalahti, Närpiö, Petolahti, Vaasa ympäristöineen.

Palvelu:kylmäkonehuolto
 
 

Jinnok PARAINEN

Kylmälaitteiden asennusta

Myymme, asennamme ja huollamme kylmäkoneet, ilmalämpöpumput sekä ilmastointilaitteet.

Hakusana:kylmäkonehuolto
 
 

VP-Euroref Oy HELSINKI

LVI-asennusta

Tukesin rekisteröimä kylmäkoneurakoitsija ja Suomen Kylmäliikkeiden liitto ry:n jäsen. Toimialueenamme on kylmäkoneiden myynti, asennukset ja niiden huollot. Meiltä myös ilmalämpöpumput sekä vesi-ilmalämpöpumput asennuksineen.

Palvelu:kylmäkonehuollot
 
 

Joensuun Kylmäkone JOENSUU

Kylmäkonehuoltoja

Meiltä saatte kylmäkoneet, -asennukset ja -huollot. Lisäksi myymme ja asennamme ilma-ja maalämpöpumppuja. Toimimme koko Pohjois-Karjalan alueella ja tarpeen tullen muuallakin Suomessa. Työt teemme 38 vuoden vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Ota yhteyttä Raimo Turunen 013 228130.

Palvelu:kylmäkonehuolto
 
 

Säätölaitehuolto Oy HELSINKI

Automaatiota

Palvelumme käsittää säätölaitteiden huolto- ja korjaustoiminnat, rakennusautomaatiojärjestelmät, kylmälaitteiden ja -koneiden huollon, rakennusten sähkötyöpalvelut sekä varaosien ja laitteiden myynnin. Säätölaitehuollolle on myönnetty korkein luottokelpoisuusaste. Kauttamme myös sähköpäivystys ja kylmäpäivystys

Palvelu: kylmäkonehuoltoa
 
 

Mestarihuolto Ky HELSINKI

LVI-asennusta, ilmalämpöpumppuja

Olemme erikoistuneet kylmälaitteiden huoltoon ja asennuksiin sekä ilmalämpöpumppujen myyntiin että asennukseen pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaa) alueella. Toimitamme laadukkaat kylmäratkaisut asiakkaillemme asennuksineen. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Daikin, Mitsubishi, Fujitsu ja ZIBRO. Muista kotitalousvähennys! Kysy lisää tuotteistamme ja palveluistamme!

Palvelu:kylmäkonehuolto
 
 

Oulun Jäähdytystekniikka Oy OULU

Jäähdytyslaitteita, ilmalämpöpumppuja, kylmälaitteiden asennusta, kylmähuoltoa, kylmäkonehuoltoja

Vuonna 2012 perustettu kylmäkoneiden myyntiin, huoltoon, korjaukseen ja asennukseen erikoistunut yritys. Oulun Jäähdytystekniikka Oy huoltaa ja korjaa kylmälaitteet kotikylmiöstä teollisuuden kylmälaitteisiin.

 
 

Vakka-Suomen Kodinkonehuolto Oy LAITILA

Kodinkonehuoltoja, ilmalämpöpumppuja

Vakka-Suomen Kodinkonehuolto on erikoistunut kylmälaitteiden, kodinkoneiden ja lämpöpumppujen asennukseen, huoltoon ja korjaukseen. Palvelemme asiakkaitamme Laitilan ja Uudenkaupungin ympäristössä yli 20 vuoden kokemuksella.

Hakusana:kylmäkonehuolto
 
 

Ylivieskan Kodinkonehuolto Oy YLIVIESKA

Kodinkonehuoltoja

Olemme valtuutettu Metos-, Electrolux-, Dieta-, Huurre-, Porkka- ja Deko-huolto. Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiäkin. Soita ja kysy lisää! Liikenneyhteydet: Toimimme Kalajokilaakson alueella, n. 80-100 km säteellä Ylivieskan ympäristössä.

Hakusana:kylmäkonehuollot
 
 

Kylmä Koski Ky SUSIKAS

Ilmalämpöpumppuja, kylmälaitteiden asennusta, kylmäkonehuoltoja

Kylmä Koski Ky on kylmälaitteiden ja ilmalämpöpumppujen(Mitsubishi, Panasonic, Fujitsu) asennukseen, huoltoon ja myyntiin keskittynyt alansa ammattilainen. Toimimme sopimuksen mukaan Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. Soita ja kysy lisää lisää, palvelemme mielellämme!

Palvelu:kylmäkonehuolto
 
 

Kodinkonehuolto V. ja Y. Toivanen Avoin yhtiö VANTAA

Kodinkonehuoltoja

Palvelen asiakkaitani Uudellamaalla, ja kun tarvitset luoksesi tunnetun ja luotettavan kodinkonekorjaajan, Soita! Olen turvatekniikankeskuksen (TUKES) hyväksymä ja valtuuttama huoltoliike. Varaosat löytyy melkein kaikkiin merkkeihin, ja mikäli päätät tuoda tuotteen korjattavaksi soita tiedän ottaa sinut vastaan.

Hakusana:kylmäkonehuolto
 
 

KS-Talotekniikka Oy KAJAANI

Automaatiota, kylmäkonehuoltoja

KS-Talotekniikka on vuonna 2008 perustettu kajaanilainen yritys. Toimimme sähkö-, automaatio-, ja kylmätekniikan aloilla tarjoten suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut yksityisille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Meillä on S2-sähköpätevyys ja yli 3kg:n kylmäluvat sekä valmiudet kuitu- ja yleiskaapelointiverkkojen rakentamiseen, tarkistukseen ja sertifiointiin.

 
 

Mestarikylmä Oy TURKU

Kylmäkonehuoltoja

Mestarikylmä on erikoistunut kauppojen ja teollisuuden kylmälaitteisiin. Toteutamme asennustyöt suunnittelusta koneiden hankintaan ja asennukseen.

 

Muuta hakua

Kylmäkonehuoltoa:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus