:

Kylpyhuoneremontteja

Kylpyhuoneremontti · kylpyhuoneremontit · kylpyhuoneremontteja

Hakuehdolla kylpyhuoneremontteja löytyi yhteensä 500 yritystä. Tulokset 101—120:

 

Satakunnan kalustemiehet Oy PORI

Kalusteasennusta, rakennussaneerausta

Keittiö-, WC- ja kylpyhuonekaapistot, liukuovikaapistot, eteisryhmät, tapetointi- ja maalaustyöt, lattia- ja laatoitustyöt, sauna- ja kylpyhuoneremontit ja Electrolux-kodinkoneet.

Palvelu:kylpyhuoneremontit
 
 

Turun STR-Asennuspalvelut Oy TURKU

Rakennusliike

Turun STR-Asennuspal­velut Oy on Turussa sekä lähi­alueilla, sovittaessa myös kauempanakin toimiva rakennusalan liike. Oli sitten mielessäsi koko huoneiston remontti, kylpyhuoneen ilmeen uudistaminen tai saunaremontti, rautaiset ammatti­laisemme tarttuvat toimeen – yli 20 vuoden alan kokemuksen varustamana. Toimintaamme kuuluu myös korjausrakentaminen ja vesieristykset.Olet löytänyt remontillesi oikean tekijän. Ota yhteyttä! Palveluistamme on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

Palvelu:kylpyhuoneremontit
 
 

Peimarin LVI PAIMIO

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta

Peimarin LVI - Kaikki LVI-työt turunseudulla kokemuksella ja aikataulussa. Kauttamme putkiremontit ja uudisasennukset omakotitaloihin, liiketiloihin, taloyhtiöön ja maatiloille. Teemme käyttövesiremontit, lämpöjohtoremontit, ilmastointihuollot, öljypoltihuollot, lämmitysjärjestelmien vaihdot, kalusteasennukset sekä kylpyhuoneremonttien lvi-asennukset. Toimimme Paimio, Turku, Salo, Raisio alueella.

Hakusana:kylpyhuoneremonttien LVI
 
 

REM-Maalaus Oy HELSINKI

Maalaustöitä

Rakennusliike REM-Maalaus on luotettava rakennusalan moniosaaja. Tarjoamme laadukasta rakennuspalvelua Tampereen ja Helsingin alueilla niin yrityksille kuin kotitalouksille. Toteutamme haastavatkin rakennuskohteet pitkän kokemuksen tuomalla lujalla ammattitaidolla. Meiltä saat rakennusten ulkomaalaustyöt sekä sisätilojen remontoinnin kustannustehokkain ratkaisuin. Tutustu toimintaamme tarkemmin nettisivuillamme ja pyydä tarjous! Et varmasti tule pettymään.

Hakusana:kylpyhuoneremontti
 
 

Saura Ky KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, remontteja, maalaustöitä

Meiltä saat kaikki huoneistojen remontit ja pintaremontit kokonaisvaltaisesti: keittiöremontit, keittiöasennukset, listatyöt, laatoitukset, seinien maalaus, tapetointi, pohjatyöt, panelointi ja kaakelointi. Laminaatit, parketit, rakennuspuutyöt, huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja vesieristys. Toimialue: Lappi, rovaniemi, Kemi, Tornio, Keminmaa, Ii.

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

PMM-Yhtiöt Oy TURKU

Remontteja

PMM-Yhtiöt Oy, teemme pääasiassa ympäri Suomea kylminä vuoden aikoina rintamamiestaloremontteja/lämpöisinä kesämökkiremontteja ja kaikki kohteet, kokonaisvaltaisina urakkatöinä laidasta laitaan.

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

Remontointi Rainer Vilén Oy LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Huoneistoremontteja

Teemme huoneistoremontit kattavasti Tampereen alueella ja lähiympäristössä suoraan kuluttajille sekä aliurakointina. On sitten kyseessä tapetointityöt, sisämaalaukset, lattiatyöt, keittiöremontit jne., ota yhteyttä ja kysy lisää remonttipalveluistamme!Toimimme pirkanmaan alueella: Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala, Kangasala, Valkeakoski.

Palvelu:kylpyhuoneremontit
 
 

Lapin Takuurakennus Oy ROVANIEMI

Saneerausta

Lapin Takuurakennus on vuonna 2011 perustettu tuore rakennuspalvelu. Teemme laadukasta rakentamista ja saneerausta Rovaniemen ympäristössä. Tarjoamme ammattitaitoista ja asiantuntevaa palveluamme niin yksityisille kuin yrityksillekin. Rakennamme taloja myös myyntiin.

Hakusana:kylpyhuoneremontit
 
 

Salminen Mäki Yhtiöt Oy TURKU

Rakennusliike, timanttiporausta

Salminen Mäki Yhtiöt Oy on vuonna 2011 perustettu yritys, jonka tarkoituksena on koota monipuolinen rakennusosaaminen saman katon alle. Palvelulistamme on kattava, ja osoittaa, miksi annamme nimen laadukkaalle rakennuspalvelulle Turun seudulla. Me rakennamme sinulle niin uuden omakotitalon, kesämökin, autotallin kuin vaikkapa teräsrunkohallin työkoneitasi varten! Meiltä voit myös vuokrata välineet työhösi! Ota yhteyttä, olemme tavoitettavissa 23/7!

Hakusana:kylpyhuoneremontit
 
 

RakennusTekniikka H.Nevala tmi TAMPERE

Rakennusta

Teemme kaikki rakennussaneeraus & remontointityöt vahvalla kokemuksella ja taidolla Pirkanmaalla! Meiltä myös kauniit sekä huoltovapaat patiot, terassit ja aidat! Rakennamme uudiskohteita sekä teemme myös sisä- ja ulkoremontteja. Yritysten lisäksi palvelemme mielellämme myös yksityisiä. Teemme työt avaimet käteen -palveluna. Saat meiltä tarvittaessa myös kirvesmiehen, putkimiehen sekä sähkömiehen palveluita.

Palvelu:kylpyhuoneremontti, kylpyhuonesaneeraus
 
 

VP Remontti JYSKÄ

Saneeraustöitä

Ammattitaidolla sauna- ja pesuhuoneremontit, keittiöremontit, terassit ym. remonttipalvelut Keski-Suomen alueella. Kattavat remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille myös toimistosaneeraukset.

Palvelu: pesuhuoneremontit
 
 

Rakennustoimi Wasström NAANTALI

Remonttipalveluita

Rakennustoimi Wasström on sisustusremontointiin erikoistunut yritys. Teemme pääasiallisesti sisustusrakentamista, huoneistojen maalaukset, tapetoinnit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit, keittiöremontit ja kattoremontit. Autamme suunnittelussa ja materiaalien valinnassa. Yhteyistyökumppaneidemme kautta hoituvat myös putkityöt ja sähkötyöt. Näin ollen saat kaikki alusta loppuun suunniteltuna yhdestä paikasta. Toimin Naatalin, Raision ja Turun seudulla.

Palvelu:kylpyhuoneremontit
 
 

TMI Työapu LSI TUULOS

Remonttipalveluita

TMI TYÖAPU LSI toimii Hämeenlinnan seudulla. Palveluihimme kuuluvat sekä sisä- että ulkotilojen remontit, mm. katto- ja julkisivuremontit, kylpyhuoneremontit ja huoneistoremontit. Meiltä saat lisäksi myös ikkuna- ja oviasennukset, tapetointi- ja maalaustyöt, laminaatti- ja parkettiasennukset sekä keittiöremontit ja kalusteasennukset. Teemme myös kosteuskartoituksia ja kosteusvahinkokorjauksia. Asiakkainamme ovat niin yksityiset kotitaloudet kuin yrityksetkin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

LVI-asennukset T Tabell FORSSA

LVI-töitä, vesivahinkojen korjausta, kattotöitä, maarakennusurakointia, kaivinkoneurakointi

Olemme monipuolinen, nopea ja palveleva yritys jolta osaamista ja vankkaa ammattitaitoa löytyy niin kaikenlaisten lvi-töiden tekemiseen, kaikkien kodin tilojen remontointiin niin ulko-kuin sisätiloissa, katonhuoltotöihin, vahinkokorjauksiin, lämmitysjärjestelmien asentamiseen ja putkiremontteihin.

Hakusana:kylpyhuoneremontit
 
 

JK saneeraus ja sähkö Oy KIRKKONUMMI

Saneerausta

Olemme toimineet alalla jo 30 vuotta ja teemme kaikki työt erittäin pitkällä kokemuksella. Olemme täysin suomalainen ja takuuvarma, luotettava tekijä. Palvelemme remonttia tarvitsevia yritys- ja yksityisasiakkaita. Toimimme Uudenmaan alueella. Saat meiltä kaikki huoneistoremontit lattiasta kattoon. Teemme keittiöiden, kylpyhuoneiden, saunojen ja muiden kodin tilojen remontit. Tilaa meiltä laadukkaat pintaremontit, maalaukset, tapetoinnit ja kaakeloinnit.

Hakusana:kylpyhuoneremontit
 
 

Ab Skärgårdens Byggteknik - Saariston Rakennustekniikka Oy PARAINEN

Rakennusliike, rakennussaneerausta

Saariston Rakennustekniikka Oy (SRT) on yritys, joka tekee rakennustyöt, isot kuin pienet. Me keskitytään aina asiakkaan mielenrauhaan; yhdessä toteutamme Teidän projektinne! Toimialueemme on Turunmaa saaristoineen ja sen ympäristö. Jos Sinä olet rakentamassa uutta, remontoida vanhaa tai sekä että, ota meihin yhteyttä konsultointia ja hintaehdotuksia varten!

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

Rakennus Pe-Ra Oy RYTTYLÄ

Rakennuspalveluja, remonttipalveluita

Rakennus Pe-Ra Oy on Hausjärveläinen rakennusliike, joka palvelee asiakkaitaan Riihimäen alueella ja sen ympäristössä. Asiakkaitamme ovat ne yksityiset ja yritykset, jotka tarvitsevat rakennustöissä avukseen ammattitaitoista ja kokenutta alan toimijaa. Toimintamme laadun takeena ovat tarvittavat luvat ja ammattitaitoinen henkilökunta. Jokainen projektimme etenee asiakkaan toiveiden mukaisesti ja annamme kaikille töillemme laatutakuun.

Hakusana:kylpyhuoneremontit
 
 

MJK Rakennus ja Saneeraus Oy UUSIKAUPUNKI

Remontoija, remonttiyritys, saneerausta, remontteja, uudisrakentamista, rakennuspalveluja

MJK Rakennus ja Saneeraus Oy tekee remontit, kirvesmiehentyöt, perustukset, timanttiporaukset ja uudisrakennustyöt Uudenkaupungin alueella. Lisätietoa kotisivuiltamme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Palvelu:kylpyhuoneremontteja
 
 

Rakennus Palola Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike

Koti on paikka jossa täytyy viihtyä. Kaipaako kylpyhuoneesi tai koko kotisi remonttia? Vai onko aika rakentaa kokonaan uusi pesäpaikka? Yrityksemme tarjoaa laadukasta rakennus- ja remontointialan palvelua vuosikymmenten kokemuksella. Rakennamme omakoti- ja paritalot avaimet käteen -periaatteella. Ammattitaitoinen tekijätiimimme suunnittelee ja toteuttaa myös remontit haluamassasi laajuudessa. Olipa tarpeenasi pieni remontointityö tai suuri projekti olemme luotettava valinta. Ota rohkeasti yhteys

Hakusana:pesuhuoneremontti, kylpyhuoneremontti
 
 

Lvi ja rakennus J. Kunelius YLIVIESKA

Rakennusliike, LVI-urakointia

Lvi ja rakennus J. Kunelius tarjoaa ammattitaidolla lvi- ja rakennusurakointia. Teemme pitkällä kokemuksella niin rakentamista, remontointia, saneerausta kuin uudisrakentamistakin. Suoritamme mm. maalaustyöt, lattia-asennukset, julkisivuremontit, LVI-asennukset, ilmastointityöt ja monipuoliset putkityöt. Teemme myös kosteidentilojen remontit eli kylpyhuone- ja saunaremontit ja rakentamiset onnistuvat laadukkaasti. Toimimme 100km säteellä Ylivieskasta.

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 

Muuta hakua

Kylpyhuoneremontteja:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus