:

Kylpyhuonesaneeraus

Kylpyhuonesaneeraus

Hakuehdolla kylpyhuonesaneeraus löytyi yhteensä 500 yritystä. Tulokset 141—160:

 

Espoon RV-Rakennus ja Ilmastointi Oy ESPOO

Remontteja, ilmastointihuoltoa

Espoon RV-Rakennus ja Ilmastointi Oy on ilmastointihuollon ammattilainen Espoossa. Teemme myös korjausrakentamista, kuten huoneistojen remontteja pääkaupunkiseudulla.

Hakusana:kylpyhuoneremontit
 
 

Juseka Oy HÄMEENLINNA

Rakennusyhtiö, korjausrakentamista

Juseka Oy on toiminut yli 8 vuotta tehden erilaista liiketilojen, ravintoloiden, huoneistojen ja kiinteistöjen korjaus- ja saneerausrakentamista. Juseka Oy suunnittelee ja toteuttaa erilaiset sisustuksen remontit, korjaukset ja stailaukset.

Palvelu:kylpyhuonesaneeraus
 
 

Rakennuspalvelu Seppo Saharinen MYRSKYLÄ

Talonrakennusta

Teemme rakennusaliurakointia sekä huoneisto-, kylpyhuone-, liiketila- ja toimistosaneeraukset mm. laatoitukset-, vesieristykset-, maalaustyöt- ja puujulkisivusaneeraukset. Toimimme 09- alueella.

Palvelu:kylpyhuoneremontit
 
 

Oy Pertamet Ab SODANKYLÄ

Rakennusliike

Tarjoamme erilaisia huolto- ja rakennuspalveluita sekä Etelä- että Pohjois-Suomessa. Asiakkaamme koostuvat monipuolisesti niin yksityisistä ja yrityksistä kuin julkisen puolen toimijoista. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä ja Sodankylässä.

Palvelu:kylpyhuoneremontti, kylpyhuonesaneeraus
 
 

PVT-Rakennus Oy HELSINKI

Remontteja

Vesivahinkokorjaukset, saneeraukset sekä peruskorjaustyöt pääkaupunkiseudulla.

Hakusana:kylpyhuoneremontti, kylpyhuonesaneeraus
 
 

JSH-Rakenne PORI

Lattianpäällysteitä, saneerausta

Yritys tekee kaikenlaisia rakennussaneerauksia, laatoitusta, betonilattioita, maalauksia, korjauksia lähinnä Satakunnan alueella. Saneeraus- ja korjaustyöt ammattitaidolla jo vuodesta -89 sekä yksityisille että yrityksille. Ulkovuoraukset, väliseinien teot, kattotyöt, keittiöremontit, kylpyhuoneremontit ym. onnistuu samoin purkutyöt. Yksityisten kannattaa huomioida myös 60 % kotitalousvähennys. Rakennusalalta jo 20 vuoden kokemus ja hyvä ammattitaito. Soita ja kysy tarjous!

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

Aromäen Putki Oy SÖDERKULLA

Putkitöitä, putkiasennusta

Aromäen Putki Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva, korkealaatuisia LVI-palveluita tarjoava yritys. Vahvuuksina ovat LVI-alan töistä jo liki 30 vuoden edestä kertynyt kokemus sekä rautainen ammattitaito. Palvelemme pääsääntöisesti yksityisiä talouksia ja isännöintitoimistoja. Monipuoliseen palveluvalikoimaamme lukeutuvat muun muassa kylpyhuoneiden ja keittiöiden putkityöt, remontit ja saneeraukset, ilmastointityöt, putkiasennukset sekä putkien sulatukset talvisin.

Hakusana:kylpyhuoneremontit
 
 

RAK-Arima Oy KAUSALA

Rakennusliike

RAK-Arima Oy on Kausalassa toimiva rakennusalan ammattilainen. 30 vuoden kokemuksella hoituu kaikki rakennusalan työt kivijalasta piipunhattuun. Töitä tehdään jo toisessa sukupolvessa. Yrityksessä toimii kahdeksan henkilöä; kaksi kirvesmiestä sekä putkimies. Kaikki työntekijät ovat turvallisuuskoulutettuja ja tiedot päivitetään aina säännöllisesti ajan tasalle. Yrityksen asiakkaita ovat isot rakennusliikkeet, mutta samoin myös yksityiset kotitaloudet.

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

Tmi Laattatyö Pirjo Kalliomäki YLÖJÄRVI

Vesieristystä, laatoitustöitä

Tmi Pirjo Kalliomäki - Kaikki märkätilojen laatoitukset ja vesieristykset vuosien ammattitaidolla. Olemme Weberin valtuuttama yritys ja käytämme laadukkaita Vetonit tuotteita. Palvelemme niin pientaloasiakkaita kuin taloyhtiöitäkin tarkasti ja luotettavasti. Toimialue Pirkanmaa ja tarvittaessa kauempanakin. Tarvitsitpa sitten ammattilaisen apua saunan, kylpyhuoneen tai keittiön laatoitustöissä, niin KYSY TARJOUS!

Hakusana:kylpyhuoneremontti
 
 

TH-Rakenne Oy POMARKKU

Rakennusliike, remonttiyritys, remontteja, talonrakennusta, uudisrakentamista, maarakennusta, saunaremontteja, keittiöremontti, kattoremontteja

Rakennusalan työt yli 20v kokemuksella. Teemme erilaiset rakennustyöt ammattitaidolla (omakotitalot, rivitalot, paritalot, varastot, korjaustyöt ym.) Rakennusten myynti, vastaavan rakennusmestarin palvelut, maanrakennustyöt, rakennustöiden suunnittelu, konsultointi ja valvonta. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa arkisin klo: 07:00-20:00.

Palvelu:kylpyhuoneremontit
 
 

LVI-Nissinen MUURAME

LVI-asennusta

LVI-Nissinen on Jyvässeudun alueella toimivat monipuolinen LVI-alan yritys. Saat meiltä lvi-suunnitelmat, kattilaremontit, putkityöt ja muut alan palvelut. Palvelemme myös akuuttitilanteissa työajan ulkopuolella.

Palvelu: kylpyhuoneremontti
 
 

TH-Tupapalvelu ROMPPALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneerausta, talonrakennusta

Osaavaa uudis- ja korjausrakentamista Pohjois-Karjalan seudulla. Toteutamme omakotitalot yksilöllisinä asiakkaan suunnitelmista. Kauttamme myös kaikki kodin remontit.

Palvelu:kylpyhuoneremontteja
 
 

JJM-Saneeraus ja Maalaus Oy HELSINKI

Saneeraustöitä

JJM-Saneeraus ja Maalaus Oy on Turun alueella ja pääkaupunkiseudulla toimiva maalausalan erikoisliike. Vuonna 2008 perustettu yritys tekee ammattitaidolla kaikki maalaustyöt sekä sisällä että ulkona. Olemme luotettava ja rehellinen yhteistyökumppani, joka tekee laadukasta jälkeä sovitussa aikataulussa. Toimimme sekä saneeraus- että uudiskohteissa ja tarjoamme palveluitamme avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.

Hakusana:kylpyhuoneremontti
 
 

Ekifix Oy SAMMATTI

Rakennusliike

Tarjoamme luotettavaa ja laadukasta rakentamista Lohjan seudulla niin yksityisille kuin yrityksille vuosien ammattitaidolla. Toimialaamme kuuluu uudisrakentaminen, korjausrakentaminen, kalusteasentaminen ja kylpyhuoneremontit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:kylpyhuoneremontteja
 
 

Remontointi ja Rakennus Korpiaho Ky HYVINKÄÄ

Rakennusliike

Remontointi ja Rakennus Korpiaho Ky tarjoaa monipuoliset rakennuspalvelut aina perustuksista vesikattoon. Yritys toimii koko Uudenmaan alueella. Remontointi ja Rakennus Korpiaho Ky tekee mm. saneeraukset, kylpyhuoneremontit sekä muut remontointiin liittyvät työt.

Hakusana:kylpyhuoneremontti, kylpyhuoneremontit, kylpyhuonesaneeraukset, kylpyhuonesaneeraus
 
 

J & J Monialapalvelut Ky HELSINKI

Korjausrakentamista, siivouspalveluita

J & J Monialapalvelut Ky on Helsinkiläinen remontti- ja siivousalan yritys. Voit kääntyä Juhan puoleen remonttiasioissa, Juha kunnostaa pesuhuoneet, saunat, keittiöt, wc:t, tapetoinnit sekä sisä- ja ulkomaalaukset. Jaanalta saat apua kodin ja yrityksen kaikkiin siivoustarpeisiin. Palvelemme yrityksiä, yksityisiä ja taloyhtiöitä ym. Uudenmaan alueella. Soita ja kysy lisää !

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

Tilmon Ky PORI

Saneerausta

Tilmon on Satakuntalainen yritys mutta suuren suosion ja kysynnän vuoksi laajennamme myös toimintamme pääkaupunkiseudulle. Palveluihimme kuuluu rakennussaneeraukset, remontoinnit sekä pölyttömät homepurkutyöt Teemme myös sauna ja kylpyhuonekorjauksia , muurauksia sekä meillä on vesieristys sertifikaatti.

Hakusana:kylpyhuoneremontit
 
 

Rakennus & Asennus J. Hellén Oy HELSINKI

Saneeraustöitä

Teemme kaikki kodin remontointiin liittyvät työt. Toiminta-alueenamme on pääkaupunkiseutu. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:Kylpyhuoneremontit
 
 

Suomen Purku- ja Rakennustekniikka Oy JÄMSÄ

Suoritamme kattavasti erilaiset remontit, saneeraukset ja purkutyöt, varmasti ja ammattitaidolla. Aikataulumme pitää ja joustamme asiakkaan toiveiden mukaan. Sähkö-, putki- ja ilmapuolella käytössämme on laaja ammattitaitoisten ja luotettavien yhteistyökumppanien verkosto. Toimintamme on keskittynyt Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueelle, mutta kysy mahdollisuutta myös muualle Suomeen. Tutustu palveluihin nettivisuillamme ja ota yhteyttä!

Palvelu:kylpyhuoneremontit
 
 

Hempan remontti ja kiinteistöpalvelu KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalaustöitä, kiinteistöpalveluja, remonttipalveluita

Remontit, kiinteistöpalvelut sekä tekninen isännöinti. Palvelemme Kemi - Tornio - Simo - Tervola alueella. Palvelemme kiinteistöyhtiöitä, isännöintitoimistoja sekä yksityisiä Meri-lapin alueella. Remonttipalveluita kokemuksella. Teemme kiinteistöremontit, huoneistoremontit, ulkovuori ja julkisivuremontit. Palveluitamme mm. maalaus, tapetointi, lattia-asennus, laatoitus ja aitojen rakennus. Kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja kiinteistöjen saunasaneeraukset. Tekninen isännöinti: Heikki Timonen.

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus