:

Kylpyhuonesaneeraus

Kylpyhuonesaneeraus

Hakuehdolla kylpyhuonesaneeraus löytyi yhteensä 500 yritystä. Tulokset 161—180:

 

LVI-Keskikastari TURKU

LVI-asennusta

LVI-Keskikastari on Turussa toimiva LVI-palveluja tuottava yritys. Tarjoamme monipuoliset LVI-palvelut 24 h vuorokaudessa ammattitaidolla ja luotettavasti. Palvelemme asiakkaitamme aina heidän toiveidensa ja tarpeidensa pohjalta. Sinun ei tarvitse olla putkitöiden asiantuntija, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään ratkaisut niin pienissä kuin isoissakin ongelmissa ja tarpeissa.

Palvelu:kylpyhuoneremontteja
 
 

Rakennus- ja remonttipalvelu Jarmo Väyrynen ÄÄNEKOSKI

Remonttipalveluita

Sujuvaa rakennus- ja remontointipalvelua. Jarmolla on jo 12 vuoden kokemus rakennusalalta. Suurin osaamisalue on remontointi. Jamppa on erikoistunut kosteiden tilojen haasteisiin, joiden turvallisuuden takaamiseksi on myös märkätilasertifikaatti suoritettuna. Varaa tarpeidesi täyttävän remontin kartoitus jo tänään.

Hakusana:kylpyhuoneremontit
 
 

Unikkoremontit TUUSULA

Remonttipalveluita

Pienet ja isot pintaremontit huoneistosi ulkonäön päivittämiseen ja arvon kohottamiseen.

Palvelu:kylpyhuoneremontteja
 
 

M.M.H. Saneeraus PANTTILA

Rakennusliike, saneerausta

Korjausrakentamista ja saneerausta 40-vuoden kokemuksella! Palveluihimme kuuluu mm. kylpyhuoneremontit, keittiöremontit, pintaremontit ja muut huoneistoremontit! Katso lisää palveluistamme kotisivuiltamme!

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

Oskarin Apu SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike

Oskarin Apu - Kastellitalot, udisrakentaminen, korjausrakentaminen sekä muutostyöt ammattitaidolla. Märkätilasertifikaatti takaa märkätilatöiden laadun. Soita 050-4112450 ja kysy lisää!

Hakusana:kylpyhuoneremontti
 
 

Olli Bertling PITKÄJÄRVI

Remonttiyritys, uudisrakentamista

Saat meiltä uudisrakentamisen, remontointi- ja saneeraustyöt, pihatyöt, kiinteistönhoidon ja mökkitalkkaripalvelut vuosien kokemuksella! Päätoimialueemme on Somero, mutta sopimuksen mukaan teemme töitä muuallakin mm. Turussa, Forssassa, Loimaalla ja Ypäjällä.

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

AFox Yritys LOHJA

Rakennusliike, remonttiyritys, rakennusalan yritys, remontteja, remonttitöitä

Rakennusalan töitä laidasta laitaan vahvalla ja luotettavalla ammattitaidolla. Myös metallityöt sekä hitsaustyöt. Huone- ja kauppakalusteet.

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

Rax Saner Oy ESPOO

Rakennusliike

Hoidamme rakentamiseen liittyviä kokonaisuuksia. Olemme rakennusprojektien hallinnan ammattilaisia. Löydät kaikki rakentamispalvelut meiltä! Palvelumme sisältävät niin rakennuksen purkamisen kuin uudiskohteen suunnittelun ja rakentamisen. Käytössämme ovat uusimmat teknologiat ja työkalut. Yhteistyökumppaneinamme meillä on useita alihankkijoita, joiden luotettavaa ja ammattitaitoista osaamista käytämme tarvittaessa.

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

Rakentamispalvelut Juuso Hakala AKAA

Rakennuspalveluja

Rakentamispalvelut Juuso Hakala tekee ammattitaidolla ja luotettavasti kaikki rakennusalan työt, uudisrakentamisesta saneeraustöihin. Toimialueena pääsääntöisesti Pirkanmaan & Kanta-Hämeen alueet. Yrityksemme työstä saatte kotitalousvähennyksen ja kuulumme Tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani - ohjelmaan.

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

Rakennuspalvelu Oivukka TURKU

Saneerausta

Ammattitaitoinen rakennusliike Turun seudulta. Soita ja kysy lisää.

Hakusana:kylpyhuoneremontti
 
 

Tmi Jorma Temonen MUURAME

Remontteja, talonrakennusta

Tilaa osaava amattimies remonttitöihin! Temonen tekee laadukasta työtä sinun kotisi hyväksi. Kymmenien vuosien kokemuksella talonrakennusta: asuntoremontit, lattiatyöt, tapetoinnit, maalaukset, kosteiden tilojen korjaukset, rakenteisiin pesiytyneen kosteuden kuivattaminen ja homeen poisto. Perusosaamiseeni kuuluu myös keittiön, makuuhuoneen, lastenhuoneen ja WC remontti. Saat koko kodin korjauspalvelut ajasta ja laadusta tinkimättä. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaitteni joukkoon!

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

Rakennus TuuMark Avoin Yhtiö RISTIINA

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta

Rakennusalan palvelut vahvalla ammattitaidolla mm. kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit sekä lisäksi piharakentaminen, esim. pihakivetykset. Ota yhteyttä!

Hakusana:kylpyhuoneremontti, kylpyhuoneremontit
 
 

Muuraus Laatotus Lahikainen VANTAA

Muurausta, rakennussaneerausta, laatoitusta

Teemme rakennus- ja remonttityöt lattiasta kattoon yli 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat mm. julkisivumuuraukset, muuraukset, lattia-, laatoitus-, vesieristys- ja maalaustyöt. Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:kylpyhuoneremontti
 
 

Asunto ja Sisustus Aikain Oy LEPPÄVIRTA

Kylpyhuoneremontteja

Ari Koponen on toteuttanut laadukkaita rakennus- ja remonttipalveluja vuodesta 2003. Viime vuodet olemme toimineet Saunaseppä- ja Remonttiseppä-nimillä. Vuonna 2013 yrityksestämme tuli osakeyhtiö Asunto ja sisustus Aikain Oy. Saat kauttamme saat kaikki huoneistojen ja kiinteistöjen korjaukseen, remontointiin, kalustamiseen sekä sisustukseen tarvittavat palvelut. Työmme jäljestä ja hyvästä hinta-laatusuhteesta todistavat lukuisat tyytyväiset asiakkaat Pohjois-Savon alueella.

 
 

Kylpyhuoneremontit Hyvinkää HYVINKÄÄ

Kylpyhuoneremontteja

Pevex Oy toteuttaa ammattilaisena kylpyhuoneremontit sekä saneeraukset asiakkaan tarpeiden mukaan. Taiomme hetkessä uuden ilmeen kodillesi toteuttamalla toiveidesi mukaisen kylpyhuoneremontin, saunaremontin tai huoneistoremontin. Kylpyhyoneremontit Hyvinkäällä hoidamme laadukkaasti alusta loppuun.

Palvelu:kylpyhuoneremontti, kylpyhuoneremontit
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus