:

Kynttilöitä

Kynttilä · kynttilät · kynttilöitä

Hakuehdolla kynttilöitä löytyi yhteensä 31 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Teakkeri Oy SÖDERKULLA

Liikelahjayritys

Teakkeri Oy valmistaa käsityönä suomalaisia yksilöllisiä liikelahjoja ja merkkipäivälahjoja. Tuotteissa näkyy suomalaisen luonnon ja perinteisen käsityötaidon kunnioitus. Raaka-aineina käytetään vain luonnonmateriaaleja ja tuotteet valmistetaan ammattitaidolla ja viimeistellään huolella ja perinteitä vaalien.

Valmistaa:Kynttilät
 
 

Tammer-Tukku Oy - Pikatukku Tampere TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tukkukauppa, päivittäistavaroiden tukkumyyntiä

Non - food tuotteiden PIKATUKKU yrityksille ja yrittäjille. Meiltä löydät yritykseesi myymälä- ja konttoritarvikkeet, esillepano- ja somistetuotteet, käyttötarvikkeet sekä sesonkituotteet. Palvelemme pieniä ja isoja yrityksiä sekä jälleenmyyjiä. Kerran kuussa olemme avoinna myös sunnuntaina.

Tuote:Kynttilät
 
 

Kynttilätalo - Käsintehtyjen kynttilöiden tehtaanmyymälä SOTKAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lahjatavaramyymälä, kynttilöiden valmistaja, nähtävyys

Kynttilätalosta löydät Pohjoisen hengessä käsin valmistettuja kynttilöitä, jotka ovat ainutlaatuisia lahjaesineitä, matkamuistoja ja tunnelmanluojia. Kynttilätalon tuotantoa ostavat yritykset liikelahjoiksi, Seurakunnat, Kaupungit ja Kunnat omilla logoillaan varustettuna. Kynttilätalosta voit tilata myös haluamasi värisiä kynttilöitä esimerkiksi perhejuhliin, edustustilaisuuksiin, häihin, tilaustravintolasi omiksi kynttilöiksi jne. Valmistamme tilauksesta persoonallisia merkkipäiväkynttilöitä

Palvelu:Kynttilöitä suoraan valmistajalta
Valmistaa:Aurora kynttilät, Anno Coloria kynttilät, Kynttilä toiveittesi mukaan
 
 

SHT-Interior PUNKALAIDUN

Verkkokauppa, tukkukauppa, sisustustarvikkeiden maahantuoja

SHT-Interior on SHT-Tukku Oy:n alainen tukkukauppa, joka palvelee kukka- ja puutarha-alan yrityksiä, erikoisliikkeitä, PT-kauppaa sekä HoReCa-alan yrityksiä. Tuotevalikoima koostuu sisustus- ja somistustuotteista, pakkaustarvikkeista sekä kukkakauppa- ja puutarha-alan tarvikkeista.

Hakusana:lyhdyt ja kynttilät
 
 

Nekalan Löytöliiteri TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tavaratalo, vähittäismyyntiä, kaupat

Nekalan Löytöliiteri on erilainen elämys. Tavaratalomme on entinen varasto, jossa riittää kokoa ja korkeutta. Pitkät käytävämme ovat yrityksen nimen mukaisesti täynnä mitä monipuolisempia löytöjä. Valikoimamme käsittää jopa 40000 erilaista tuotetta, josta löytyy kaikkea kotiin, pihalle ja vapaa-aikaan sekä huippuhalpoja tuote-eriä ja UNIIKKEJA MALLIKAPPALEITA. Nekalan Löytöliiteri on erilainen elämys, joka on itse koettava ja nähtävä.

Tuote:Lyhdyt ja kynttilät
 
 

Valhalla Shop

Nettikauppa

Valhalla Shop on Sisustus- ja lahjatavaroiden verkkokauppa. Haluamme tarjota asiakkaillemme laatua ja tyyliä, pilke silmäkulmassa ;) Tuotteemme ovat pääasiassa suomalaista käsityötä. Valikoimiimme kuuluu mm. kynttilöitä, saippuoita, kortteja sekä paljon erilaisia sisustustavaroita.

Hakusana:kynttilöitä
 

Muuta hakua

Kynttilöitä:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus