:

Lämmityslaitteita

Lämmityslaite · lämmityslaitteet · lämmityslaitteita

Hakuehdolla lämmityslaitteita löytyi yhteensä 52 yritystä. Tulokset 1—20:

INFRAHEAT - Polarheat Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Lämmityslaitteita, lattialämmitystä, kattolämmitystä

Polarheat Oy - Valmistaa, myy ja asentaa Infraheat lämmitysjärjestelmiä kaikkialla Suomessa. INFRAHEAT-lämmitysjärjestelmä on turvallinen, edullinen sekä tilaa ja energiaa säästävä! INFRAHEAT lattia- ja kattolämmityksen yhteiskäyttö sopii erinomaisesti kaikkiin uusiin omakotitaloihin. INFRAHEAT katto- ja lattialämmitys ei perustu veden kierrättämiseen rakenteissa. Tästä syystä siinä ei myöskään ole vesivaurioriskiä eikä kosteusvaurion myötä syntyvää homevaurioriskiä.

 

Kaukora Oy RAISIO

Lämmityslaitteita, LVS-laitevalmistaja

Kaukora Oy on LVS-alan johtavia laitevalmistajia. Päätuotteitamme ovat JÄSPI-käyttövedenlämmittimet, keskuslämmityskattilat (öljy, sähkö, puu ja pelletti), energiavaraajat, painevesisäiliöt yms. Ota yhteyttä!

 
 

KSM-Lämpötekniikka Oy KANKAANPÄÄ

Lämmityslaitteita

KSM-Lämpötekniikka Oy on Kankaanpääläinen lämmityslaitteisiin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat: Aurinkolämpöjärjestelmät, briketöintikoneet, moniöljypolttimet, biolämmityskattilat, paalinpurkaimet sekä olkisilppurit. Tutustu tuoteisiimme kotisivuillamme.

 
 

Pohjolan Uunikerami's Oy SEINÄJOKI

Takkoja, uuneja, tulisijoja

Pohjolan Uunikeramis Oy on ruotsalaisten perinteisten "uusvanhojen" kaakeliuunien maahantuoja, joka hoitaa niiden myyntiä ja asennuspalveluita Vaasan, Pietarsaaren, Kokkolan, Seinäjoen alueella, sekä kaikkialle muualle Suomessa. Toimintaamme sisältyy myös kotimaisen uunivalmistajan Warma-Uunit takkojen ja kaakeliuunien jälleenmyyntiä ja asennuspalvelua. Puulämmitys on suomalaisten sydämenasia.

Palvelu:lämmityslaitteet
 
 

Radiaattoritehdas Salomaa Oy HARJUNPÄÄ

Lämmityslaitteita

Perheyritys Radiaattoritehdas Salomaa Oy on perustettu vuonna 1969 Ulvilan Harjunpäähän. Valmistamme tehtaallamme vesikiertoiset patterit sekä erikoispatterit mittatilaustyönä. Asiakkaitamme ovat mm. tukkuliikkeet sekä LVI-liikkeet. Myönnämme laadukkaille tuotteillemme 10 vuoden takuun, joka kattaa materiaali- ja valmistusviat.

 
 

Kylmälaitehuolto Kauranen VALKEAKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Ilmalämpöpumppuja

Kylmälaitehuolto Kauranen on valkeakoskelainen yritys. Asennamme ilmalämpöpumpun kotiisi tai yritykseesi ajallaan, aina laadusta tinkimättä! Kylmälaitehuolto Kauranen myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja Pirkanmaalla Tampereen talousalueella. Hoidamme siis kaiken puolestanne avaimet käteen -periaatteella. Tuotemerkkeinä: Mitsubishi, Fujitsu ja Panasonic. Tarvittaessa saatavilla myös muita tuotemerkkejä. Soita ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:lämmityslaite
 
 

M. Kukkanen Oy JÄNIKSENLINNA

Rakennuspeltitöitä, öljypoltinhuoltoa, kattoremontteja

Tervetuloa! Olemme Uudenmaan alueella toimiva öljypoltinhuoltoihin, asennuksiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Lämmityslaiteasennukset: öljypoltinhuollot, öljysäiliöt, säätöautomatiikka, termax kattilat, myynti ja aennus Rakennuspeltityöt: kattopellitykset, listatyöt, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja kattoremontit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:Lämmityslaitteita
 

Muuta hakua

Lämmityslaitteita:

Yritykset ja organisaatiot:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus