:

Lämpökuvausta

Lämpökuvaus · lämpökuvausta

Hakuehdolla lämpökuvausta löytyi yhteensä 61 yritystä. Tulokset 1—20:

Taloplus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuntotarkastusta, rakennusvalvontaa

Olemme vuonna 2008 perustettu rakennusten laadunvarmistukseen ja mittauksiin erikoistunut yritys. Toimenkuvaamme kuuluu asiantuntijalausunnot, rakennekosteusmittaukset, valvonta, energiatodistukset sekä asuntokaupan kuntotarkastukset ja kosteusmittaukset. Toimialueemme on Oulun seutu ja lähialueet, mutta tarvittaessa toimimme myös muualla Suomessa. Taloplus Oy tarjoaa siis Teille monipuolista rakentamiseen liittyvää apua ja kauttamme saatte tarvittaessa myös LVIS-puolen asiantuntijapalveluita.

Palvelu:lämpökuvaus
 
 

Ab Asve-San Oy MUNSALA

Rakennesuunnittelua

Rengöring av ventilationsanläggningar, torkning av vattenskador, mögelsanering och asbestarbeten. Ta kontakt! Asbesti- ja homesaneeraukset, ilmastointikanavien puhdistukset ja vesivahinkojen korjaukset. Ota yhteyttä!

Hakusana:lämpökuvaukset, lämpökuvaus
 
 

KMJ-Engineering Oy PORI

Sähköinsinööritoimisto, sähköteknistä suunnittelua

Toimimme teollisuuden energianjakeluverkkojen laskentaan, hallintaan ja mittauksiin liittyvissä asiantuntija- ja suunnittelutehtävissä.

Hakusana:lämpökuvaus
 
 

Sähkösalpa Oy HELSINKI

Sähkötöitä

Pääasiassa yrityksemme on erikoistunut saneerauskohteiden toteuttamiseen pääkaupunkiseudulla. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä n. 35 henkilöä ja vankka ammattilaisten asiantuntemus takaa sen, että pystymme toteuttamaan isot, sekä pienemmätkin kohteet.

Palvelu:lämpökuvaukset
 
 

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy VEHNIÄ

Rakennusteknisiä palveluita

Palveluihimme kuuluvat rakennuksien kuntotarkastukset, rakennusvalvonta, energiatodistukset, rakennesuunittelu, korjaussuunnittelut, kosteusmittaukset, kuntoarviot, homevauriotutkimukset sekä lämpökuvaukset.

Palvelu:lämpökuvaukset
 
 

EPF - Electric Power Finland Oy PAIMIO

Sähkötöitä, sähköurakointia, sähköasennusta, teollisuussähkötöitä

ELectric Power Finland Oy on sähköalan ammattilainen, palvelemme lähinnä teollisuutta sekä julkisisia laitoksia. Olemme erikoistuneet vaativiin sähkötyökohteisiin. Suoritamme relekoestuksia, määräaikaiskoestuksia, käyttöönottoja, pääkeskusasennuksia, sähköasemia, saneerauksia, sähkönjakelua, muuntamotöitä ja lämpökuvauksia. Sähkötyöt junaliikenteen turvaamiseksi, kuten mm. syöttö- ja välikytkinasemien sähkönjakelutyöt EPF on kokenut ja luotettava vahvavirtaosaaja. Toimialueenamme on koko Suomi.

Palvelu:lämpökuvaus
 
 

PK Sähkösuunnittelu Ja Asennus IMATRA

Sähköinsinööritoimisto

Kauttamme saat kaikki sähköalan palvelut avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta urakointiin. Sähköalan töitä Imatralla ja lähiseudulla.

Hakusana:lämpökuvaukset
 
 

Jokelan sähköasennus JOKELA

Sähkötöitä, sähköurakointia, sähköteollisuutta, sähköasennusta

Yritys on vuonna 2000 perustettu perheyritys, jonka toiminta-ajatuksena on sähköpalvelujen tuottaminen asiakkaillemme. Jokelan sähköasennus toimii Uudenmaan aluella. Teemme rakennus-sähköistyksiä okt,rivi- paritalo, kerrostalo. Erikoisosaamisemme on teollisuuden kunnossapito, ennakkohuolto, vianhaku/korjaus, muutostyöt, konesiirrot, valaisinhuolto, kompensointihuolto/asennus.

Palvelu:Lämpökuvaus
 
 

Rakennuskonsultointi Tervo RKT VAASA

Arkkitehtisuunnittelua

Rakennuskonsultointi Tervo RKT tekee kuntotarkastuksia Vaasan ja Kauhavan seudulla yli 20 vuoden kokemuksella. Yrittäjä Timo Tervo on myös sertifioitu kosteusmittaaja. Palveluihimme kuuluvat lisäksi rakennusvalvonta, hometarkastukset ja lämpökamerakuvaukset. Ota yhteyttä!

Hakusana:lämpökuvaus
 
 

Contesta Oy VANTAA

Betoniteollisuutta, teknistä analysointia

Contesta Oy on betonitekniseen osaamiseen perustuvia testaus- ja tutkimuspalveluita tarjoava alan johtava yksityinen yritys Suomessa.

Palvelu:Lämpökuvaukset
 
 

Mittasektori RH Oy TUUSULA

Mittauspalveluita

Yrityksemme toimintaan kuuluu mittauspalvelua uudisrakentamisen laadun varmistamiseksi, sekä olemassa olevan rakennuskannan laadunvalvontaan. Erityisesti keskitymme tekemään rakennusmittauksia, lämpökuvauksia, tiiviysmittauksia ja energiatodistuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.

Palvelu:lämpökuvaus
 
 

Airvisio Oy KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Ilmanvaihtoa, teknistä testausta, lvi

Airvisio - Terveellistä, turvallista ja viihtyisää sisäilmaa. Tuotamme palveluita kiinteistöjen ilmanvaihdon huoltoon, kunnossapitoon, muutostöihin, suunnitteluun ja toteututuksiin liittyen. Kohteenamme ovat lähinnä suuret kiinteistöt, kuten kauppakeskukset ja teollisuuskohteet, mutta hoidamme myös pienempiä kohteita valtakunnallisesti. Kauttamme asiantuntijapalvelut, tilanneselvitykset, ilmamäärien mittaus, säätö ja muutostyöt sekä määräaikaishuollot.

Hakusana:lämpökuvaus
 
 

Akomit Oy TERTTILÄ

Timanttiporausta, kosteusmittausta

Akomit Oy palvelee ammattitaidolla. Kuuntelemmme asiakkaitamme, vastaamme asiakkaan vaatimuksiin ja toimimme luotettavasti sovitun aikataulun mukaan.

Palvelu:lämpökuvaukset
 
 

EnergiaRakenne Suomi Oy ROVANIEMI

Rakennusteknisiä palveluita

Energiarakenne tarjoaa yksityisille, yrityksille sekä taloyhtiöille rakennusten lämpökuvauspalvelut sekä tiiviysmittaukset koko Pohjois-Suomen alueella, Oulusta Utsjoelle. Tiiviysmittauksella saadaan konkreettinen tieto rakennuksen energiatehokkuudesta sekä rakentamisen laadusta. Lämpökuvauksen avulla saat tietää rakennuksesi ongelmakohdat ja säästät tulevaisuudessa selvää rahaa lämmityskustannuksissa.

Hakusana: lämpökuvaus
 
 

Insinööritoimisto Ari Viippola Ky ROVANIEMI

Rakennusteknisiä palveluita

Lapin Kosteusinssit on Rovaniemellä sijaitseva rakennusalan konsultointipalveluihin erikoistunut yritys. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. kosteusmittaukset, rakennusten lämpökuvaukset, tiiviysmittaukset, pientalojen vastaavan työnjohtajan ja pääsuunnittelijan tehtävät sekä muut rakennusalan konsultointityöt.

Hakusana: rakennusten lämpökuvaukset
 
 

Rakennuspalvelu Liukku AKAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneerausta, remonttipalveluita

RAKENNUSPALVELU LIUKKU tarjoaa yli 15 työvuoden ikkuna- ja ovikokemusta Pirkanmaan alueen rakentajille, remontoijille, rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Yli 20 työvuoden kokemus rakennusalalta. Erikoisosaamistamme ovat ikkunoiden ja ovien huolto- ja korjaustyöt. Tämän lisäksi teemme lämpökuvauksia (rakennusten lämpökuvaaja VTT henkilösertifikaatti) ja huoneistoremontteja.

Palvelu:lämpökuvaus
 
 

Esko Ahonen MIKKELI

Sähköasennusta

Teen pääsääntöisesti elintarviketeollisuuden kunnossapitotöitä sekä sähköasennuksia ja -suunnittelua. Toimin Mikkelissä sekä Mikkelin lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:lämpökuvaus
 
 

Aavasaksan Lvi Jouni Rahtu

LVI-asennusta

Jouni Rahtu on 30 vuotta Tornionjokivarren alueella toiminut lvi-alan yrittäjä.

Hakusana:lämpökuvaus
 

Muuta hakua

Lämpökuvausta:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus