:

Laboratoriopalveluita

Laboratoriopalvelu · laboratoriopalvelua · laboratoriopalvelut · laboratoriopalveluita · laboratoriopalveluja

Hakuehdolla laboratoriopalveluita löytyi yhteensä 59 yritystä. Tulokset 1—20:

Eläinklinikka Hakametsä TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Eläinlääkäri, eläinlääkäriasema, eläinklinikka, pieneläinklinikka, akupunktioita, eläinfysioterapiaa, eläinlääkinnän konsultointeja, eläinsairaala

Hoidamme kaikki pieneläimet asiantuntevasti ammattitaidolla ja suurella sydämellä! Palveluihimme kuuluvat peruseläinlääkäripalveluiden lisäksi erikoisosaamista vaativat tutkimukset ja toimenpiteet. Uudet viihtyisät toimitilat, korkeatasoinen eläinten sairaalaosasto ja ammattitaitoinen, palveleva henkilökunta toivottavat tervetulleeksi. Hakametsässä me teemme työtä sinun ja lemmikkisi parhaaksi.

Palvelu:eläinten laboratoriopalvelut
 

Eläinlääkäri Sirkka Pyhälä LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Eläinlääkäri, pieneläinvastaanotto

Olen eläinlääketieteen lisensiaatti ja palvelen pieneläinasiakkaita kotivastaanotollani Lempäälässä. Vastaanottoni sijaitsee maaseudulla, rauhallisessa maatilamiljöössä. Asiakaskuntani koostuu pääosin koirista ja kissoista. Viime vuosina olen päivittänyt ammattitaitoani mm. ihotautien, koirien käytösongelmien ja eksoottisten lemmikkien hoidon suhteen. Teen myös kotikäyntejä alueella Lempäälä - Tampere - Vesilahti - Akaa - Kangasala. Lisäksi kauttani saat koirien ja kissojen ruokaa. Ota yhteyttä!

Palvelu:laboratoriopalvelut pieneläimille
 

Destia Oy VANTAA

Rakennusta, rakennesuunnittelua

Destia Oy on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys. Destia rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee nykyaikaisia liikenne- ja teollisuusympäristöjä sekä tuottaa liikenteen asiantuntijapalveluja sekä ajantasaisia liikennetietopalveluja liikkujille.

Palvelu:laboratoriopalvelut
 
 

Arkkitehtitoimisto Innovarch Oy ESPOO

Arkkitehtisuunnittelua

Arkkitehtitoimisto Innovarch Oy on yksi Suomen suurimmista arkkitehtitoimistoista ja osa Vahanen-konsernia. Toimintatapamme mukaisesti luomme asiakkaan lähtökohdista käsin korkeatasoista ympäristöä modernin arkkitehtuurin keinoin. Yrityksemme on Suomen johtava liikerakennusten ja kauppakeskusten suunnittelija. Tarjoamme laajaan kokemukseen perustuvia korkealaatuisia ratkaisuja, jotka luovat hyvät edellytykset asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymiselle. Toiminnassamme korostamme luotettavuutta.

Palvelu:laboratoriopalvelu
 
 

Vahanen-yhtiöt

Arkkitehtitoimisto, arkkitehtisuunnittelua, rakennuttamispalveluja

Vahanen-yhtiöt on maamme johtavia asiantuntijoita arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun,korjausrakentamisen ja kiinteistöjen teknisen elinkaarenhallinnan alueilla. Yritysverkostossamme Suomessa, Virossa ja Venäjällä työskentelee 360 eri alojen asiantuntijaa. Palvelujamme ovat rakennesuunnittelu, korjausrakentamisen palvelut, kiinteistökehitys sekä rakennusfysikaaliset asiantuntijapalvelut.

Hakusana:laboratoriopalvelu
 
 

Lounais-Suomen Patologian Laboratorio Oy TURKU

Laboratoriopalveluita

LSPL Oy tuottaa patologian alaan liittyviä perustutkimuksia. LSPL:n valikoimassa ovat seuraavat tutkimukset: sytologia, histologia, obduktiot, konsultaatiot, tekninen näytteenvalmistus sekä erilliset ulkopuoliset konsultaatiot.

 
 

Novalab Oy KARKKILA

Laboratoriopalveluita

 
 

Oulun Eläinklinikka Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Eläinlääkäriasema

Oulun Eläinklinikka on yksilöllisen ja laadukkaan palvelun tarjoava eläinlääkäriasema. Lähes 20 vuoden kokemus eläinlääkinnästä sekä klinikkamme hyvä varustelutaso varmistavat parhaan mahdollisen hoidon lemmikillesi kaikissa tilanteissa. Hoidamme klinikallemme kissojen, koirien, jyrsijöiden ja lintujen lisäksi myös eksoottiset eläimet. Tarjoamamme palvelut mm: terveydenhoito, ortopedia, ultraääni- ja röntgentutkimukset, sisätautien hoito, laboratoriopalvelut ja sairaskäynnit.

Hakusana:lemmikin laboratoriopalvelut
 
 

Porin Lääkäritalo Oy PORI

Kauppakamarin jäsen

Laboratorio, lääkäriasema, sairaala, lääkärikeskus, laboratoriopalveluita, työterveys, yksityisiä lääkäripalveluita, lääkäri, lääkäripäivystystä

1970 perustettu Satakunnan suurin yksityinen lääkärikeskus, joka tuottaa monipuolisia ja korkealaatuisia terveydenhoidon palveluja yksityisille henkilöille, yrityksille, kunnille ja yhteisöille. Myönnetty ISO 9001:2008 -laatusertifikaatti, sekä ympäristöjärjestelmälle ISO 14001:2004 -sertifikaatti. Myös Suomen Laatupalkintokilpailussa vuonna 2005, jolloin se sai ensimmäisenä satakuntalaisena yrityksenä ja ensimmäisenä lääkärikeskuksena Recognised for Excellence in Europe-tunnuksen.

 
 

Abcell Oy TAMPERE

Laboratoriopalveluita

 
 

Suomen Punainen Risti HELSINKI

Laboratoriopalveluita

 
 

Patolab Oy ESPOO

Laboratoriopalveluita

 
 

Vetlab Oy TAMPERE

Laboratoriopalveluita

 
 
 

Muuta hakua

Laboratoriopalveluita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus