Laihdutus

Laihdutus

Hakuehdolla laihdutus löytyi yhteensä 29 yritystä. Tulokset 1—20:

Liikuntakeskus Ateena Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Liikuntapalveluja, liikuntakeskus, kuntosali

Liikuntakeskus Ateenassa pääset harjoittelemaan uusissa ja viihtyisissä tiloissa, uusilla välineillä sekä ammattilaisten opastuksella. Tarjoamme sinulle laadukkaan ryhmäliikuntatarjonnan sekä kuntosalipalvelut. Ateena sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Liikekulmat -kiinteistössä, Ylöjärven S-Marketin vieressä.

Työtapa:laihduttaminen
Aihepiiri:laihdutus
 

Kuntokeskus Tempo Turku- Leaf Center TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Liikuntapalveluja, kuntokeskus, kuntosali

Tempo toimii Turun keskustassa Hellaksen tehtaan alueella Leaf Centerissä. Kuntosalimme ja hyvinvointipalvelut on suunnattu naisille, jotka tarvitsevat ohjausta liikunnan aloittamiseen, tietoa ravintotottumuksista, persoonallista ohjausta kuntoiluun. Kehon hyvinvoinnin lisäksi meiltä saat myös mielenvirkistystä ja rentouttavia lämpöpilates ja infrapunahoitoja. Joogaa infrapunasalissamme.Yritysten ryhmäliikuntapalvelut, virkistyspäivät. palvelumme ovat saatavilla myös liikuntaseteleillä.

Palvelu:Laihduttamisen tukiryhmät
 

Hypoxi Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuntosali

HYPOXI on ensimmäinen luonnollinen menetelmä, jolla pystytään kohdentamaan rasvanpoltto kehon ongelmakohtiin lantiolla, reisissä, pakaroissa ja vatsanseudulla ja näin muuttamaan kehon muotoa. HYPOXI-menetelmässä kevyt matalasykkeinen liikunta HYPOXI-laitteissa yhdistetään kehon ongelmakohtiin kohdistettavaan vaihtelevaan ilmanpaineeseen. Yhdistelmä parantaa ongelma-alueiden verenkiertoa ja mahdollistaa paremman rasvanpolton alueilla. HYPOXI sopii naisille ja miehille. Ota yhteyttä !

Hakusana:laihdutus
 

Terveysteekki Oy OULUNSALO

Verkkokauppa, terveyskauppa

Terveysteekki - Terveyskauppa avasi Oulunsalon Kapteenissa. Terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteet - helposti ja edullisesti. Verkkokaupasta tunnettu Terveysteeki Oy tarjoaa tuotteet samoin hinnoin myös myymälästä. Runsas valikoima laadukasta ja tunnettua luonnonkosmetiikkaa, kauneus- ja ihonhoitotuotteita, vitamiineja, hivenaineet, ravintolisät, superfoodit, dieettipakkaukset, painonhallintatuotteet ja valmiit lahjapakkaukset. Tervetuloa Ma-Pe (11-17.30) ja La (11-16).

Hakusana:laihdutusvalmisteita
 

Kemin Luontaistuote ja -hoitola Oy KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Luontaistuntija, terveyskauppa, luontaistuotekauppa, luontaishoitola, kauneushoitola

Tervetuloa palvelevaan luontaistuotemyymälään Kemiin. Meillä on 28v.kokemus alalta. Olemme saaneet Luotettava kauneushoitola-sertifikaatin ja hoitovalikoimiimme kuuluvat kauneushoitolapalvelut, hieronta sekä turvehoidot. SKY-kosmetologimme tekevät ammattitaidolla kasvohoidot, käsihoidot, jalkahoidot, intialaisen päähieronnan, ehostukset, kulmien ja ripsien värjäykset sekä ripsipermanentit. Meiltä myös Hot Stone - kuumakivihierontaa sekä erikoisjalkahoidot. Lahjakortti meille on toivottu lahja.

Tuote:laihdutus
 
 

Härkätorin Apteekki RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Raahen Härkätorin apteekki on osa Hyvän Mielen Apteekkiketjua. Apteekin farmaseutit ja proviisorit ovat lääkkeiden ja lääkehoidon ammattilaisia. Henkilökuntamme neuvoo ja opastaa sinua kaikissa lääkkeisiin liittyvissä asioissa. Astma-, sydän- tai diabetespotilaita varten apteekissamme työskentelee näiden sairauksien lääkehoitoon erikoistuneet henkilöt. Yhdyshenkilöt osaavat neuvoa sinua lääkkeiden käytössä ja itsehoidossa. Tervetuloa palvelevaan hyvän mielen apteekkiin!

Hakusana:laihdutusvalmisteet
 
 

SAUKKOLAN APTEEKKI SAUKKOLA

Apteekki

Saukkolan apteekki tarjoaa ammattitaitoista ja ystävällistä apteekkipalvelua kaikille asiakkaille. Laajasta valikoimastamme löydät niin reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet, allergialääkkeet, eläinlääkkeet, apteekkikosmetiikan, laihdutusvalmisteet kuin luontaistuotteetkin. Reseptitoimitukset hoituvat nopeasti ja useimmiten jopa jonottamatta. Tervetuloa apteekkiostoksille!

Hakusana:laihdutusvalmisteet
 
 

BODY STOP - Training & Welfare TAMPERE

Urheiluhieroja, personal trainer, hierontaa

BODY STOP - Training & Welfare tarjoaa personal trainer -palvelut. Asiakkaalle laaditaan kunto-ohjelma, jota ohjataan ja seurataan, jotta asiakas saavuttaa tavoitteensa. Asiakassuhde perustuu jatkuvaan yhteydenpitoon asiakkaan ja valmentajan välillä. Urheiluhieronta ja urheiluteippaukset kuuluvat myös olennaisena osana palveluvalikoimaamme. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:laihdutus
 
 

Hypofix Oy TAMPERE

Kuntosali

Kohdennettu rasvanpoltto! Hypoxi on ensimmäinen luonnollinen menetelmä, jolla pystytään kohdentamaan rasvanpoltto kehon ongelmakohtiin lantiolla, reisissä, pakaroissa ja vatsanseudulla. Menetelmä vähentää tehokkaasti myös selluliittia. Hypoxin avulla ongelmakohtien ympärysmitta pienenee kolme kertaa enemmän verrattuna perinteisen liikunnan avulla saavutettaviin tuloksiin. Tule ja tutustu! Tervetuloa!

Palvelu:laihdutus
 
 

TERAPIAPALVELUT MARIANNE KARTANO HARJAVALTA

Terapiapalveluita

Terapiapalvelut tarjoaa sinulle apua hypnoosin ja mielikuvavalmennuksen keinoin. Haastavissa ja vaikeissa elämäntilanteissa arki saattaa viedä voimat ja ihminen voi jumiutua kielteisiin ajatus- ja toimintamalleihin, eikä omin avuin löydä ratkaisua tilanteeseensa. Tällaisissa elämänvaiheissa ulkopuolinen apu voi olla tarpeen. Myös erilaiset pelot, jännittämiset ja riippuvuudet aiheuttavan monille usein toistuvia pulmatilanteita.

Palvelu:laihdutus
 
 

Luontaisterapeutti Mari Pouta - Tmi Mari Pouta JOENSUU

Laihdutusvalmisteita, terveyspalveluja, laihdutuspalveluja, ravintoneuvontaa, hyvinvointipalveluja

Tarjoan kokonaisvaltaista kehon- ja mielen hyvinvoinnin tukemiseksi erillaisia hoito-ohjelmia. Painonhallinnan tueksi on mailman vanhin dietti ohjelma Cambridge ja keholle on tarjolla erillaisia kehoterapioita Shiatsusta vyöhykyterapiaan sekä energiahoitoja. Kasvohoitoja tehdään allergia testatuilla Aloe Veera tuotteilla ja jalkohitojen sekä kehon puhdistusprosessia tukee Detox Spai jaloille. Tule nauttimaan ja rauhoittumaa hoitolaan sellaisena kuin olet.

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.