:

Laitevalmistus

Laitevalmistus

Hakuehdolla laitevalmistus löytyi yhteensä 8 yritystä.

Steel Master Finland Oy MYNÄMÄKI

Kauppakamarin jäsen

Metallituotteiden valmistaja, energiatuotannon laitteita

Valmistamme ja suunnittelemme laitekokonaisuuksia kattila-, paperi-, prosessi- ja voimalaitosteollisuudelle. Tuotteitamme ovat mm. öljynpumppaus- ja lämmitysyksiköt, pumppuyksiköt, annosteluyksiköt ja suodatusyksiköt. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella.

Palvelu:laitevalmistus
 
 

Hitsacon Oy VAALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Konepajateollisuutta, erikoisalarakennusta, tilauskonepaja

HitsaCon on Vaalassa toimiva, vuonna 1990 perustettu metallialan yritys. Olemme erikoistuneet kone- ja laitevalmistukseen, rauta-, teräs- ja alumiinirakentamiseen, koneiden ja kaluston korjaus- ja kunnossapitotöihin sekä rakennusteollisuuden alihankintatöihin. Yritys kuuluu osana Kainuussa toimivien metallialan yritysten perustamaan Metapart-yritysryhmään joka mahdollistaa laajatkin toimitukset yhteistyössä kyseisten yritysten kanssa.

Palvelu:laitevalmistus
 
 

Mariomec Oy KAUHAJOKI

Agentuuritoimintaa

Mariomec Oy on teollisuuden laitetoimittaja Kauhajoella. Valittavana on tuotteet aina yksittäisistä laitteista tuotantolinjoihin ja kokonaisiin tehdastoimituksiin. Mariomec-laitteilla voidaan myös modernisoida jo käytössä olevia linjoja tehokkaamman kannattavuuden, läpimenoaikojen ja kapasiteetin saavuttamiseksi.

Hakusana:laitevalmistus
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus