:

Laitteiden myyntiedustajat

Laitteiden myyntiedustaja · laitteiden myyntiedustajat · laitteiden myyntiedustajia

Hakuehdolla laitteiden myyntiedustajat löytyi yhteensä 333 yritystä. Tulokset 1—20:

Kairan X-Partner Oy KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Toimistotarvikkeita, kopiokoneita, toimistokoneita

Kairan X-Partner Oy on Koillismaan alueella pääsääntöisesti toimiva asiakirjahallinnan ammattilainen. Päätoimialamme on toimistoautomaatiotuotteiden myynti, markkinointi ja ylläpito, joista yhtenä tärkeimpänä Xerox toimistojärjestelmät. Kauttamme työasemat, kannettavat tietokoneet ja palvelimet, Soneran liittymät, puhelimet, toimistotarvikkeet, toimistokalusteet, kassajärjestelmät ja maksupäätteet sekä ohjelmistot tietoturvasta toiminnanohjausjärjestelmiin.

Tuote:atk laitteet
Yhteystiedot: Myyntiedustaja , Markku Aikio
040 191 9509

 
 

Scanex Ky Kb VAASA

Muovituotteiden valmistaja, laitteiden myyntiedustaja, koneiden myyntiedustaja

Konemyyntiä ja raaka-ainemyyntiä muoviteollisuudelle. Muovi, muoviraaka-aine, profiili, pvc kompoundit, pvc stabilisaattorit, stabilisaattori. Edustamme tuotemerkkejä: Conpro, Plasmec, Fränkische, Kuag, Lycro, Mol, Sciteqhammel, Stalo, Thevinyl, Weber.

 
 

EIE Maskin Oy TAMMISAARI

Laitteiden myyntiedustaja

EIE Maskin Oy edustaa korkealaatuisten voimansiirtotuotteiden valmistajia. Tärkeimmät toimittajat: Ortlinghaus Werke GmbH, Harmonic Drive AG, Stöber Antriebstechnik, Winkel GmbH. Näiden lisäksi edustamme myös paperiteollisuuden koneita ja laitteita valmistavia toimittajia, mm. Oradoc ja STCM. Tuotteita ovat mm. hammastangot, hammasvaihteet, kuoripuristimet, vaihdemoottorit, lineaarijohteet, kääntölaitteet, variaattorit, tukirullat, paisunta-akselit, pyörät, kytkimet, terät jne. Kysy lisää!

 
 

MN-Lifttek Oy VANTAA

Teollisuuskoneita, laitteiden myyntiedustaja, koneiden myyntiedustaja, kurottajapalveluita, teollisuuskoneiden korjausta, koneiden myyntiä, teollisuuslaitteita, nostureita

MN-Lifttek Oy on 1995 perustettu yritys, joka on erikoistunut nostolaitteiden myyntiin, huoltoon ja varaosiin. Huollon ja varaosien suhteen pystytään palvelemaan useimmat saatavilla olevat merkit. MN-Lifttek Oy:n asiakkaita ovat esimerkiksi konevuokraamot, rakennusliikkeet ja yksityiset urakoitsijat.

 

Muuta hakua

Laitteiden myyntiedustajat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus