:

Laitureita

Laituri · laiturit · laitureita

Hakuehdolla laitureita löytyi yhteensä 83 yritystä. Tulokset 1—20:

PR-Wilenius Oy YLINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta, koneurakointia

Piharakentaminen, maanrakennus- ja kaivinkonetyöt kuuluvat ympärivuotisiin palveluihimme. Laiturien asennukset ja rantarakentaminen kesämökeille onnistuu kuten myös poijutukset ja poijujen asentaminen. Vesistökuljetukset hoidamme omalla hinaajalla lähialueilla. Sukelluspalvelumme auttaa sinua pinnan alaisissa etsinnöissä. Talvisin teemme lumityöt sekä lumenpudotukset. Auraamme jäätiet ja pidämme ne puhtaana kätevällä mönkijäkalustollamme. Toimimme mm. Tampereella, Ylöjärvellä ja Nokialla.

Palvelu:Laiturin asentaminen
 

Pihaset tmi Pasi Eronen MUTALA

Viherrakennusta, piharakentamista

Pihaset tekee ammattitaidolla kaikki piharakentamisen työt Pirkanmaan alueella. Teemme myös maanrakennustöitä sekä rantarakentamista. Talvisin hoidamme lumen pudotukset katoilta sekä pihojen lumityöt. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:laiturin asentaminen
 
 

Lip-Lap Laituri Oy VANTAA

Laitureita

Laadukkaat laituriratkaisut rantaan kuin rantaan Lip-Lap Laiturilta saat säädettävät pylväslaiturit, kelluvat muoviponttoni-, betoniponttoni- ja massiivibetoniponttonilaiturit, jettilaiturit, laitureiden lisävarusteet ja laituritarvikkeet sekä suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut. Kaikki tuotteemme ovat kotimaista Lip-Lap -laatua, joka on yli 40 vuoden tuotekehityksen tulos. Pitkä kokemuksemme takaa ammattitaitoisen palvelun.

Tuotemerkki:Ponttoonilaituri
Tuote:Laituri
 

Trans Tuovinen Oy HAMMASLAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, laitureita

Kuljetusliike Trans Tuovinen Oy - Erikoiskuljetusten ammattilainen. Tilausajot ja sopimusajot ammattitaidolla ja luotettavasti koko Suomen alueella. Kalustomme mahdollistaa korkeiden ja leveiden kuljetusten suorittamisen vaivattomasti. Lavanostimet ja tiilinostimet kuuluvat auton varustukseen. Kerro meille "mitä haluat kuljettaa ja minne" ja katsomme parhaan kuljetusratkaisun sinun tarpeisiin. OTAMME VASTAAN TILAUSAJOA !! Kauttani myös laitureiden myynti ja asennus!

Palvelu:laitureiden asennus Pohjois- Karjala, laitureiden myynti Pohjois- Karjala
Tuote:laiturit Pohjois- Karjala, kelluva laituri Pohjois- Karjala, ponttoonilaituri Pohjois- Karjala
 
 

Salon Puutavara Oy SALO

Puutavara

Salon Puutavara Oy - puutavaraa ja rakennustarvikkeita 40 vuoden kokemuksella. Laaja valikoima etenkin kotimaisten valmistajien rakennus- ja sisustuspuutavaraa sekä pihanrakentamistuotteita, peruspuutavarasta maaleihin. Salon Puutavaran kuljetuspalvelu hoitaa tavarat haluamaanne paikkaan toiveidenne mukaan. Lisäksi vuokraamme Valmet-merkkistä trukkia, nostovoima 12tn. Tulemme myös itse Meriniityn teollisuusalueella nostamaan trukin kanssa jos tarvitaan.

Hakusana:Savorak laiturit
 
 

Venetelakka Ramstedt Oy TURKU

Venekorjaamo, perämoottorihuoltoa

Valtuutettu merkkihuolto YAMAHA, HONDA, SUZUKI, TOHATSU, JOHNSON, EVINRUDE, SELVA perämoottoreille sekä YANMAR ja PERKINS merimoottoreille. Venetelakka Ramstedt Oy on telakoinnin ja perämoottoreiden vahva ammattilainen Turussa. Tutustu Ramstedtin monipuolisiin palveluihin; vene- ja perämoottorihuolto, vakuutusyhtiökorjaukset, lasikuitukorjaukset, telakointipalvelut, kuljetus- ja hinauspalvelut, laituripaikat, venetarvikkeet, varaosat sekä perämoottoreiden ja veneiden myynti.

Palvelu:laiturin hinaus
 
 

Ari Vainio Oy TAIVASSALO

Vesirakennusta

laadukkaat ja kestävät ratkaisut rantaasi 20 vuoden kokemuksella.

Palvelu:laiturit
 
 

Virtain Puunjalostus VIRRAT

Suomen Yrittäjien jäsen

Puuntyöstöä

Virtain puunjalostus on vuonna 1952 perustettu yksityinen puu- ja rakennustarvikeliike. Toimipisteemme sijaitsee Virtain Siekkisessä joka on hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyväskylästä, Seinäjoesta, Porista sekä Tampereesta. Meiltä löydät kodin rakentamisessa ja remontoimisessa tarvittavat välineet ja kalusteet sekä myös laiturit.

Hakusana:laiturit
 
 

VL-Rakennus Oy RAISIO

Rakennusala

VL-Rakennus Oy rakentaa aallonmurtajat, yhteyslaiturit, venevajojen pohjat sekä mökki- ja venesatamat mm. kunnille, kaupungeille ja yrityksille.

Valmistaa:laiturit
 
 

Edustusliike Ilkka Häkli Oy KYRÖSKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita

Rakennat isoa tai pientä, ota rakentamisessa yhteyttä Ilkka Häkliin. Kysy tarjousta rohkeasti rakentamisen perustarvikkeista, puutavarasta, LVI-tarvikkeista, vesikatteista, sisustustarvikkeista, laitureista terasseista ja kaikesta muuta.

Palvelu:laiturit
 
 

Rakennuspalvelu Tarvaala SYSMÄ

Rakennuspalveluja

Rakennustarvaala toteuttaa ja tarjoaa monipuoliset palvelut rakentamisessa ”avaimet käteen” periaatteella!

Palvelu:Laiturit
 
 

Tmi Mikko Toivio VAASA

Vesirakentamista

Yrityksemme tarjoaa monipuolisia konetöitä saaristossa. Rantojen kunnostukset, ruoppaukset, vesikuljetukset, vedenalaiset sähkökaapelit ja putkistot, laitureiden rakennustyöt, maanrakennustyöt sekä monipuoliset kirvesmiestyöt

Palvelu:Laiturit
 
 

V. Sander Oy LOHJA

Kiinteistönhuoltoa, mökkitalonmies, remonttipalveluita

V.Sander - Ammattitaidolla ja luotettavasti pienimuotoiset rakennustyöt, mökkitalkkaripalvelut ja kiinteistöhuoltopalvelut Lohjalla ja sen ympäristökunnissa. Mökkitalkkari palvelee sinua mökin kunnostuksessa, remontoinnissa ja huoltotöissä. Palveluihin kuuluu; mökin korjaus ja saneeraus, pihatyöt, metsätyöt, puiden kaato ja pilkkominen, polttopuiden teko, puunkorjuu, lumityöt, haravointi, nurmikon ja pensasaidan leikkaus, metsän ja vesakon raivaus, viheristutus, katon ja räystäskourun puhdistus.

Palvelu:laiturin asennus
 
 

Saaristorakennus Ketonen Oy KAARINA

Laitureita, ruoppausta

Saaristorakennus Ketonen Oy - Laiturit, ruoppaukset ja merikuljetukset ammattitaidolla Turun saariston alueella. Ota yhteyttä ja kysy tarjous 0400826070 tai jarkko@saaristorakennus.fi.

Hakusana:laiturin laajennus, ponttoonilaiturit, laitureiden korjaus, laiturin rakentaminen
 
 

Saariston Mökkipalvelut PÄRNÄINEN

Kuljetusliike, rakennusliike

Palveluihimme kuuluvat työvenekuljetukset Turun saaristossa. Rakennamme myös erilaisia laitureita sekä mökkejä Turun seudulla ja saaristossa. rakennusmenetelmiiimme kuuluu myös sukellustyöt 15m saakka. Meiltä onnistuu myös rannanraivaus, kaivuu- sekä maansiirtotyöt ja ongelmapuiden kaataminen Turun saaristossa. Palvelemme sinua sekä ruotsiksi että suomeksi, soita ja kysy tarjousta!

Palvelu:laiturit, laiturin rakentaminen
 
 

Rannikon Vesirakennus Oy SALOINEN

Ruoppausta

Rannikon Vesirakennus Oy - vesirakentamista Kokkola - Raahe - Oulu alueella. Rannikon Vesirakennus huolehtii veneväylien, piensatama- alueiden ruoppauksesta sekä pohjakuvauksista ja tukimuureista. Teemme lautalla myös työkoneiden ja rakennustarvikkeiden kuljetuksia saaristoon. Kauttamme laiturien toimitus sekä laiturien rakennus ja asennustyöt.

Hakusana:Laiturityöt, Laiturien rakentaminen, Laiturien toimitus
 
 

Suomen Purku- ja Rakennustekniikka Oy JÄMSÄ

Suoritamme kattavasti erilaiset remontit, saneeraukset ja purkutyöt, varmasti ja ammattitaidolla. Aikataulumme pitää ja joustamme asiakkaan toiveiden mukaan. Sähkö-, putki- ja ilmapuolella käytössämme on laaja ammattitaitoisten ja luotettavien yhteistyökumppanien verkosto. Toimintamme on keskittynyt Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueelle, mutta kysy mahdollisuutta myös muualle Suomeen. Tutustu palveluihin nettivisuillamme ja ota yhteyttä!

Palvelu:laiturit
 
 

Etelä-Saimaan Monialapalvelut LAPPEENRANTA

Mainostoimisto

Monialaosaaja palveluksessanne! Etelä-Saimaan Monialapalvelut Oy tarjoaa monipuolista asennus- ja mainospalvelua. Vuonna 2006 perustettu Etelä-Saimaan Monialapalvelut Oy on Lappeenrannassa toimiva Arctic Housen Finland piharakennusten ja ulkoaltaiden, sekä Savorakin valmistamien laadukkaiden laiturien valtuutettu jällenmyyjä. Kauttamme saat kaikkien toimittamiemme tuotteiden huolellisen ja luotettavan asennuspalvelun Etelä-Karjalassa, sekä laajemmin Saimaan vesistöalueella.

Palvelu:laiturit
 
 

FSP Floating Systems Production Oy TORNIO

Erikoisalarakennusta

FSP Floating Systems Production Oy - Kelluvien rakenteiden ammattilainen, kahdessa sukupolvessa. Valmistamme kokemuksella laiturit, ponttoonit ja saunalautat sekä mittatilauksesta räätälöidyt kelluvat rakenteet. Laiturirakentaminen sisäsatamiin sekä yksityisrantoihin yksilöllisesti ympäri Suomen. Valmistamme tuotteet Torniossa, toimitus ympäri Suomen.

Työtapa:lainmukaiset laiturit, ponttooni ja saunalauttaratkaisut
Aihepiiri:pokka laiturit
Valmistaa:laituri, ponttoonilaituri
 

Muuta hakua

Laitureita:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus