Lakiasiaintoimistot

Lakiasiaintoimisto · lakiasiaintoimistot · lakiasiaintoimistoja

Hakuehdolla lakiasiaintoimistot löytyi yhteensä 383 yritystä. Tulokset 1—20:

Lakiasiaintoimisto Johanna Karkia Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Lakiasiaintoimisto, asianajopalveluja, lakiasiainpalveluja

Lakiasiaintoimisto Johanna Karkia Oy turvaa yksityishenkilöiden ja yritysasiakkaiden oikeuksia. Lakiasiaintoimiston toiminta perustuu arvoille, joita ovat; avoimuus, luotettavuus, sitoutuminen ja asiakkaan arvostus. Olen erikoistunut oikeudenkäynteihin mm. rikos- ja riita-asioissa sekä yritysten ja yksityishenkilöiden insolvenssi- eli maksukyvyttömyysoikeuteen ja avioeroihin liittyviin juridisiin tilanteisiin, kuten osituksiin.

Palvelu:Lakiasiaintoimisto
 

Asianajo- ja perintätoimisto Antero Kassinen Ky OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Asianajotoimisto, perintätoimisto, asianajopalveluja

Asianajo- ja perintätoimisto Antero Kassinen Ky - Oulu. Toimistomme hoitaa kaikenlaisia oikeudellisia asioita ja lakiasiainpalveluita tarmokkaasti, joutuisasti ja kohtuullisin kustannuksin. Hoidamme myös saatavien perintää. Monipuolista lakimieskokemusta on vuodesta 1972 lähtien.

Aihepiiri:Lakiasiaintoimisto Oulu
 

Lakitoimisto Risto Villa Oy RAISIO

Asianajopalveluja

Kaikki lakitoimiston palvelut Varsinais-Suomen alueella niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Aihepiiri:lakiasiaintoimisto
 

Lakiasiaintoimisto Hannu Luukkonen OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Lakiasiainpalveluja

Lakiasiaintoimisto Hannu Luukkonen toimii Oulun ydinkeskustassa. Tarjoamme oikeudellista apua yli 20 vuoden kokemuksella. Hoidamme riita- ja rikosoikeudenkäyntejä sekä muita lakiasiainpalveluja niin yksityisille kuin yrityksille. Palveluitamme ovat mm. oikeudenkäynnit, rikos- ja riita-asiat, perheoikeus (perukirjat, testamentit, avioerot, ym.) ja kiinteistökaupat. Alkuneuvottelu on maksuton. Asiakkaan tilanteen mukaan kartoitetaan oikeusturvavakuutuksen ja maksuttoman oikeusavun tarve.

 

Asianajotoimisto Lex Partners Ky HELSINKI

Asianajaja, asianajotoimisto

Lex Partnersin lakimiehillä on lähes 20 vuoden kokemus yritysjuridiikasta, työoikeudesta ja sopimusoikeudesta. Ottakaa yhteyttä, kun tarvitsette ammattilaisen avuksenne!

Palvelu:lakiasiaintoimisto
 
 

Lakiasiaintoimisto Hannu Luukkonen OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Lakiasiainpalveluja

Hannu Luukkonen provides legal services with over 20 years of experience. Our offices are located in central Oulu. We handle both civil and criminal proceedings. Our clients include both individuals and companies. Our services include judicial proceedings, civil and criminal matters, family court (deeds of estate inventory, testaments, divorces etc.) and real estate contracts. During the initial free meeting we map the client's need for legal aid or legal expenses insurance. Contact us!

 
 

Tili- ja lakiasiaintoimisto Helena Tuokkola VANTAA

Kauppakamarin jäsen

Lakiasiaintoimisto

Tarjoan ammattitaitoista ja ihmisläheistä palvelua kaikissa perheeseen ja perintöön liittyvissä asioissa. Hoidan varallisuusjärjestelyt luovutuskirjoineen ja lainhuutoineen, samoin edelliseen liittyvät riita-asiat. Tarjoan asiantuntevaa palvelua myös veroasioissa ja verosuunnittelussa sekä yksityisille että yrityksille.

 
 

Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Asianajopalveluja, lakimies, lakiasiaintoimisto

Tammer-Juristit Oy on Tampereella vuonna 1996 perustettu valtakunnallisesti toimiva lakiasiaintoimisto. Hoidamme yksityishenkilöiden ja yritysten lakiasioita. Tammer-Juristien kautta saatte käyttöönne aina alan parhaan asiantuntemuksen. Juristeinamme on varatuomareita ja asianajajatutkinnon suorittaneita lakimiehiä.

 
 

Vero- ja lakiasiaintoimisto Murtomäki Oy VANTAA

Lakiasiaintoimisto

Yritysten ja yrittäjien vero- ja lakiasiat. Avustamme asiakkaitamme kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa. Yrityksessä suoritettava verotarkastus tai tarve tehdä verotuspäätöksestä oikaisuvaatimus, valitus hallinto-oikeuteen tai korkeimpaan hallinto-oikeuteen ovat tilanteita, joissa asiakkailtamme tulleen palautteen mukaan apumme on ollut ensiarvoisen tärkeää. Avustamme myös päivittäisissä veroasioissa ja verosuunnittelussa.

 
 

Lakiasiaintoimisto Luoma Légal Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lakiasiaintoimisto

Luoma Légal tarjoaa palveluja yrityksille ja yksityishenkilöille. Hoidamme toimeksiantoja jotka liittyvät Suomen tai Ranskan oikeuteen. Olemme erikoistuneet Eurooppa-oikeuteen ja kansainväliseen liikejuridiikkaan. Palvelemme yrittäjiä ja yhtiöitä liiketoiminnan juridisissa kysymyksissä, jotka voivat olla kansallisia, kansainvälisiä tai Euroopan unionin oikeuteen liittyviä. Tarjoamme palveluja myös yksityishenkilöille heitä koskevissa kansallisissa ja maan rajat ylittävissä juridisissa asioissa.

 
 

Cabinet Juridique Luoma Légal - Law Offices Luoma Légal HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lakiasiaintoimisto

Le Cabinet Juridique Luoma Légal propose ses services aux Entreprises et aux Particuliers aussi bien en Droit finlandais qu'en Droit français. Luoma Légal est spécialisé en Droit européen et international des affaires. Law Offices Luoma Légal specializes in European and International business law. The special expertise of Law Offices Luoma Légal is knowledge and experience of Finnish and French law and their markets.

 
 

Justitum Law Office HELSINKI

Lakiasiainpalveluja

Asianajotoimisto Justitum Attorneys at Law palvelee sekä yksityisiä henkilöitä että yrityksiä. Tarjoamme asiakkaillemme tarvittavat oikeudelliset ja muut lakiasiapalvelut sekä avustamme asiakkaita eri neuvottelutilanteissa. Toimintamme lähtökohtana on ehdoton luottamuksellisuus ja asiakaslähtöinen palvelu. Meille on vuosien varrella kertynyt kokemusta monialaisesti mm. yritysjuridiikasta, immateriaalioikeusasioista, sopimus- ja riita-asioista sekä yrityskaupoista ja hallintoasioista. Hoidamme as

Hakusana:lakiasiaintoimistot
 
 

Lakiasiaintoimisto varatuomari Petri Seppälä Oy MIKKELI

Lakiasiainpalveluja, asianajopalveluja

Lakiasiaintoimisto Petri Seppälä toimii Mikkelin ydinkeskustassa. Hoidamme riita- ja rikosoikeudenkäyntejä sekä työ-, perhe- ja perintöoikeudelliset ja muut siviilioikeudelliset asiat. Alkuneuvottelu on maksuton. Asiakkaan tilanteen mukaan kartoitetaan oikeusturvavakuutuksen ja maksuttoman oikeusavun tarve. Palveluitamme mm.: lasten huoltajuus, perunkirjoitus ym. Toimialue: Mikkeli, Helsinki, Lahti, Jyväskylä, Kouvola, Heinola, Varkaus, Savonlinna ja Pieksämäki.

 
 

Lakiasiaintoimisto Toimela Ky PORI

Lakiasiaintoimisto

Lakiasaintoimisto Toimela Ky:n toiminta lähtee asiakaslähtöisestä palvelusta. Toimisto pyrkii palvelemaan jokaista asiakastaan ystävällisesti, tehokkaasti ja yksilöllisesti parhaimmalla mahdollisella tavalla. Palvelu on täysin luottamuksellista. Lakimiehen puoleen kannattaa kääntyä hyvissä ajoin. Palveluihimme kuuluvat mm. testamentin laatiminen, perunkirjoitukset, omaisuudenjako, avioehdon laatiminen, kauppasopimusasiat.

 
 

Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy ROVANIEMI

Lakiasiaintoimisto

Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy - Maa- ja metsäkiinteistöjen arviointi- ja kauppoihin, ympäristöoikeus sekä hankinta- ja sopimusoikeusasioihin erikoistunut lakiasiaintoimisto. Toiminta-alueenamme on koko Suomi. Maksuton alkukartoitus ja toimeksiannon jälkituki. Ota yhteyttä soittamalla 040 759 1230. Toimitusjohtaja on tavoitettavissa puhelimitse päivittäin klo 7.30-22.00 välisenä aikana, kiireellisissä asioissa 24/7. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

 
 

LAKIASIAINTOIMISTO PASI MAJURI KOTKA

Lakiasiaintoimisto

Lakiasiaintoimisto Pasi Majuri on helmikuussa 2006 perustettu lakialan yritys, sijaintipaikkana Kotka. Yritys on hoitanut toimeksiantoja lähes koko Suomessa aina länsirannikkoa ja Lappia myöten.

Hakusana:lakiasiaintoimisto
 
 

Lakiasiat Ojalehto TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Lakiasiainpalveluja

Yksilöllistä ja luotettavaa palvelua lakiasioissa! OTK Aki Ojalehto on erikoistunut rikosjuttuihin kuten varkaus, pahoinpitely ja talousrikokset. Kauttani saat asiantuntevaa, asiakasta arvostavaa apua oikeudenkäynnin valmistelussa sekä aikana. Avustan sekä asianomistajaa että syytettyä. Lakiasiaintoimisto Ojalehto hoitaa vankalla kokemuksella oikeudenkäynnit Tampereen lisäksi myös muilla paikkakunnilla ympäri Suomen.

Palvelu:lakiasiaintoimisto
 

Muuta hakua

Lakiasiaintoimistot:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.