:

Laserhoitoja

Laserhoitoa · laserhoidot · laserhoitoja

Hakuehdolla laserhoitoja löytyi yhteensä 23 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Aino Klinikat Oy METSÄKANSA

Kauppakamarin jäsen

Hyvinvointipalveluja

Aino Klinikat tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluja Helsingissä sekä Valkeakoskella, Metsäkansan Ainolassa. Aino Klinikoiden palveluihin kuuluu lääkäripalvelut, saunakylpylä, jonka päätuotteena on turvesauna sekä mielen ja kehon tasapainoa edistäviä kursseja. Galleria Aino tarjoaa myös elämyksiä taiteesta.

Palvelu:matalaenerginen laserhoito
 
 

TT-Hiusterapeutti Salonki - TT-Salonki TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Hiushoitola

TT Hiusterapeutti on erikoistunut hiusten ja hiuspohjan tutkimuksiin sekä hoitoihin. Käyttämämme tuotesarjat ovat korkealaatuisia, mahdollisimman luonnonmukaisia ja allergiatestattuja (ei eläinkokeilla). Tuotteista löytyy hiusten ja hiuspohjan sekä erilaisten ongelmien hoitoon tarkoitetut tuotteet, jotka pystymme yksilöllisesti löytämään juuri sinun tarpeisiisi. Myös hääkampaukset, vanhojenpäiväkampaukset, erikoiskampaukset ammattitaidolla. Verkkokauppamme palvelee 24/7. Tervetuloa!

Palvelu:laserhoidot
 
 

Kauneushoitola Kleopatra JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kosmetologi, kauneudenhoitoa

Ihonhoidon ja kosmetiikan erikoisliike - Hyvän olon Day Spa hoitola. Kosmetologimme ja ihoterapeuttimme ovat pitkälle koulutettuja ihonhoidon asiantuntijoita. Tarjoamme 26.v kokemuksella yksilöllisiä hoitoja kasvoille ja vartalolle. Hoitomme ovat alan viimeisintä teknologian huippuosaamista joiden, vaikutukset on tieteellisesti tutkittu. Rentouttavat hoitomme, ammatillinen osaaminen, laatu sertifioidut hoitotuotteet ja säännöllinen kotihoito takaavat että ihosi näyttää kauniimmilta ja voi hyvin.

Palvelu:laserhoidot
 
 

Hammaslääkäriasema Clinident TURKU

Hammaslääkäriasema, yksityinen hammaslääkäri

Yksilöllisesti - sinun hampaillesi. Clinident on Turkulainen täyden palvelun hammaslääkäriasema. Tarjoamme asiantuntevaa ja ystävällistä hammashoitoa alan viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen. Perinteisten hammaslääkäripalvelujen lisäksi Clinidentissä osataan myös hammassuojien valmistus sekä ammattilais- että harrastekäyttöön, purentakiskojen suunnittelu yksilöllisesti. Voit itse valita värin ja lisäkoristeet: hileet, nimikirjaimet, pienet kuvat, timantit jne. Tervetuloa hauskaan hammashoitoon!

Hakusana:laserhoito
 

Muuta hakua

Laserhoitoja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus